icon

Podviedla som

hlupa00neverna
19. aug 2013

Zeny, musim to dat zo seba von, lebo zosaliem... nemozem sa muzovi pozret ani do oci, este ja sa tvarim ta urazena a podviedla som JA... zacnem ale poporiadku...
Zacalo sa to asi pol roka dozadu... chlap stale v robote (to mu nevykrikam, ale byva mi asi aj smutno), s malou cele dni sama po vonku... nehovorim, behame aj s babami atd, dam aj kavicku popri malej v nejakej cukrarni... zase to neni az take strasne... ALE... proste mi zacal chybat moj chlap... neha, podpora, pohladenie, usmevy, rozhovory... zacal to prehanat s robotou, ale co je este horsie, zacal si chodit s kolegami do krcmy akoby nemal doma rodinu.... uz tri krat neprisiel domov po nocnej, az pobede a na mol... ja mu doprajem, ved aj spolu sme sa isli prejst, dal si pivo, pokecal s partiou a bolo nam dobre... no proste akosi zabudol ze existujem ja a nasa dcerka... ked mal aj volno, tak jeho mamicka mu spravila program (bud musel robit nieco u nej, opravovat, alebo ich vyvazat po obchodoch)...
Teraz naposledy par dni dozadu ako prisiel treti krat z nocnej az pobede a ozraty, povedala som dost... vyhodila som ho a isiel samozrejme k MAMICKE... to je ale na dalsiu diskusiu co sa tyka jeho mamicky... prisiel vikend, mama sa mi ponukla po dlhom case ze si zoberie malu... padlo mi to dobre... povedala som si super, zavolam si baby ku mne a posedime.... no nebolo tak... kamarat s ktorym som 9rokov nebola (najlepsi kamarati, vyrastali sme spolu) mi zrazu napisal ze je doma a chcel by dat konecne to slubene stretko... ja som to brala skutocne ako cisto kamaratske stretnutie... vzdy sme zartovali, flirtovali, ale nikdy k nicomu nedoslo... neskor ked aj prisiel na dovolenku domov na SK tak ma kontaktoval, ale odmietala som stretnutia, nakolko som bola STASTNE vydata a male dieta pribudlo... lenze som sa rozhodla ze sa teda s nim stretnem, ved nikdy ma nepritahoval ako muz a ten moj ma teda dorazil a chcela som mu to viacmenej oplatit takym sposobom, ze by som mu neskor povedala ze som bola s dotycnym na kave... no len co som nechcela stalo sa (mozno sa to podvedome aj chcela, ja sama neviem)... vypili sme zopar frtanov, posrandovalo sa, dalsi kamos s kamoskou odisli a ostali sme sami.... stale na mna pozeral, hovoril ako som krasna, vraj este krajsia ako predtym... proste bla bla bla... prisiel ku mne a zacal ma bozkavat, dotykal sa ma a ja som nepovedala NIE, skor naopak... podlahla som mu a asi si domyslite kde to skoncilo...
baby mam take nechutne pocity sama zo seba, az je mi zle... nedokazem sa pozret na svojho chlapa, stale rozmyslam co som to urobila a ci sa priznat... mm ked dosiel po dvoch dnoch domov s kyticou, ja som sa rozrevala ako decko, pomyslela som si, ci ta kytica nepatri skor jemu... baby co mam robit? mam sa mu priznat, aj ked viem na 90% ze zbali veci a jasny rozpad manzelstva, nakolko sme si povedali ze neveru by sme si NIKDY neodpustili... poradte mi prosim co robit, ta ktora prezila nieco podobne, ako to dopadlo... tie ktore to neprezili a ani nechcu prezit, tak sa zdrzte osocovania a hlupych komentarov... radsej si zakusnite do jazyka a nepiste nic... ja potrebujem len radu...

adri266
20. aug 2013

@aneri66 asi tak, ale povedzme si, ak niekto strieda uz na strednej skole partnerov kazdy tyzden, dokaze takyto clovek vydrzat s jednym partnerom v manzelstve??? KOlko je takych zien ci muzov, ktori pred svadbou mali dvoch, troch, ci maximalne piatich sex. partnerov?

vejula
20. aug 2013

@adri266 paradoxne su niekedy tí, ktorí sa pred manželstvom vyburili vernejší, ako tí, ktorí si vzali svoju prvu lasku, a po čase maju pocit, že to potrebuju dohnať. To nieje o tom kolko partnerov mali pred svadvou, ale skôr o nejakych hodnotach a možno aj o tej skutočnej laske

adri266
20. aug 2013

@vejula nuz, ja som citala statistiku, ze prave ti burlivejsi pred svadbou, ktori menili partnera kazdu chvilu, su taki aj po svadbe t.j. idem v sobotu na disku, vyspim sa s niekym , stretnem niekoho v robote, pohladka mi ego, a uz sme tam.....je to vsetko o moralnych hodnotach, o postoji k tejto teme...

anatalia77
20. aug 2013

tak napísali sa celé stránky a zakladatelka nikde..ale inak dobrá téma.
Čo sa týka toho či to povedať alebo nie,tak ja som za to nepovedať,ale neviem ako by som sa zachovala,keby som toto musela riešiť.Beriem to z toho,čo sa človek dočíta,že teda by to mohlo urobiť zbytočnú paseku.

vejula
20. aug 2013

@adri266 ono zaleži, prečo tí ludia striedaju partnerov. Velakrat, ked človek najde to čo hladal, už nema potrebu striedať a važi si, čo ma. Ale samozrejme su aj chronickí sukničkari. ono je to fakt velmi individualne

luci78p
20. aug 2013

@adri266 tak kabelku za 5000 si zo 100 dovoliť nemôžem, ale keby že tých 5000 na nu mám,tak isto nepoviem nie 😀 😀 😀 to sa nedá asi porovnať niečo čo nemôžeš mať a čo máš blízko a sa ti ponúka - a nie detom poviem,ale keby bolo na nich tiež si sami nepovedia dosť čokoláde a tv 😀 😀 😀

adri266
20. aug 2013

@luci78p ano, ale preto sme my dospeli a my mame rozhodovat, pretoze sme uvedomeli, nie? 😀

Ak sa Ti nepaci take prirovnanie, tak ine...nikdy by som nesoferovala opita. Ale su ludia, ktori si vypiju, sadnu za volant, vsak im sa nemoze nic stat. Tak to beriem aj s neverou

luci78p
20. aug 2013

@adri266 no toto som asi nepochopila ... či .... aha už hej 😀 😀 😀 ale v tomto som zásadová teda - ani z jedným pivom nesadám do auta ..... za toto by mali brať vodičáky navždy ......

adri266
20. aug 2013

@hlupa00neverna a aby som sa vyjadrila aj autorke teme. Nebudem Ti hovorit, ze si urobila riadnu sprostost, Ty to uz sama vies. Mas niekolko moznosti.
1, budes mlcat a trapit sa. Ak Ti to robi problem, skus navstivit psychologicku, ktora Ti pomoze sa s tym vysporiadat.
2, priznas sa.
Manzel moze
a, vybuchnut, nezmierit sa s tym a bude nasledovat rozvod,
b, vybuchnut, ostat s Tebou, ale on sa bude trapit /odporucam terapiu/,
c, vybuchnut, pomstit sa formou oko za ok,
d, vybuchnut, vychladnut, riesit to a mozete zit stastne kym nepomriete. Ano, su manzelstva, ktorym nevera pomohla prekonat ich predchadzajuce problemy a partneri vravia, ze ich zivot sa zlepsil.

Je to na Tebe. Ty ho najlepsie poznas, ale aj Ty najlepsie vies, co mozes stratit, ak sa priznas a tiez to, ci dokazes zit svoj zivot v pretvarke.
A este by som Ti radila, aby si milencovi dala jasne najavo, ze to bolo 1x a posledny x, ze si konala skratovo, atd...a nech bude taky laskavy a nech to nesiri...lebo pozor, este aj on by Ta mohol dostat do problemov

a co by som robila ja? No v prvom rade by som do tej slamastiky nedostala, a keby uz aj ano, bola by som pripravena celit nasledkom.

adri266
20. aug 2013

@luci78p no vidis, super, takze Ti zelam, aby Ti aj ten zavazok, ze uz ziadna nevera v novom vztahu, vydrzal...pretoze tu ide o tie zasady. Ziaden nevinny flirt neexistuje, ziaden vsak to len bol bozk, atd. ...

luci78p
20. aug 2013

@adri266 😉

mirik33
20. aug 2013

@hlupa00neverna to co si urobila, nie je nic nezvycajne. A teraz sa musis rozhodnut co chces... Ak sa rozhodnes pre manzela, mala by si si dupnut nohou a stanovit pravidla. Pretoze z chlapca sa stava alkoholik. Ak sa nezacne chovat ako sa ma, on bude chlastat a ty ho budes podvadzat....A bude to onicom. Ak chces byt s nim. V ziadnom pripade NIKDY mu to nemozes povedat. Ani nikomu vo vasom okoli. Kamaratovi vysvetli, ze to bol ulet a vlastne sa to nikdy v zivote nestalo. Ked to nebudes s kamaratom analyzovat a nebudes sa nad tym zamyslat, a hlavne v manzelstve to znova zacne fungovat, tak casom ti to pride ako keby si iba citala nejaky pribeh v casopise a bude sa ti to zdat tak davno... Jednorazove nevery mozu manzelstvo aj upevnit. Zistis, co vlastne chces, a pojdes si za tym... Hovori sa, ze co nemas doma, hladas inde...

lucinka2ho
20. aug 2013

podla mna ma pravo to vediet....je to len jej chyba,ked uz chcem mat sex s niekym inym,najskor ukoncim predchadzajuci vztah...Keby toto robil kazdy,tak nieje verni nikto.V kazdom jednom vztahu nastane kriza a podla toho co tu citam,by sa mal kazdy vychrapat s niekym a najlepsie zvalit to na ineho....moj nazor!

silvitita
20. aug 2013

zváž ci vlastne manzela este chces ci ho vlastne este lubis a ci s nim chces byt nadalej (nie kvoli dcerke) nad dotycnym porozmyslaj ci to bola iba chvilkova vasen alebo nieco viac odporucam v pripade ze to bol velky omyl a manzela stale milujes nic nehovorit budes sa stym trapit ale prezijes to a spomienky po par rokoch sa budu stracat a budu coraz matnejsie vzdy si na to spomenies ale po case nebudes mat take vycitky venuj sa na plno manzelovi spravte si pekny vecer a vynahrad mu to ak to manzelovi povies rozidete sa mozno sa potom k sebe vratite ale vzdy sa najde chvila kedy ti to pripomenie takze takto vies o tom len ty a dotycny ktory to (dufaj) nikomu neprezradi

venija
20. aug 2013

@hlupa00neverna z vlastnej skusenosti-kazda nevera sa casom prevali.

silvitita
20. aug 2013

nemusi to byt pravidlom poznam pripad 13rokov stary a je to zabudnute

maria1989
21. aug 2013

@mirik33 co je v domě, není pro mně 😉

dossy
21. aug 2013

@aneri66 ked si absolutne nepochopila ako som to myslela a ako to citim ja, tak jednoducho akceptuj moj nazor !! (ako si napisala)

aneri66
21. aug 2013

hmmm

aneri66
21. aug 2013

@dossy citujem ,,ja tí ten malý romanik závidím. Neber to tragicky. Nenechaj sa tu poucovat a karhat sliepkami.ber to ako malý romanik a tajomstvo pre teba. Užila si si ...konečne a mnohé tu len závidia,, - myslím, že dotyčna sa pýtala na názor všetkých a keď ma niekto iný ako ty tak nemusí byť sliepka !!!!!! akože čo som tu nepochopila

dossy
21. aug 2013

@aneri66 ... s tebou nebudem stracat cas...nestojis mi za to !!! vobec nechapes o co mi islo tak sa do mna nenavazj a energiu si bur niekde inde . DOVIDENIA!

aneri66
21. aug 2013

@dossy ja sa nenavážam ja mám pocit, že to ty si sa navažala kvôli veku a názoru žienky ktorá tu prispela...tak som chcela poukazať nato, že každý má svoj názor a komentovať ju pre ten jej nemusíš...len toľko...

ada5555
22. aug 2013

mojej kamaratke ked sa to stalo išla psychologičke a ta jej poradila že ak si chce udržat manželstvo tak nech to v žiadnom prípade nehovorí.a keby sa to aj nejako dozvie zatlkat.zatlkat,zatlkat.ja by som na tvojom mieste išla sa poradit z odborníkom.mne osobne sa to nestalo ale mala som už pokušenia lebo muž sa mi tiež nevenuje je stále v práci ale neodsudzujem ta za to može sa to stat každemu sme len ludia.keby to on spravil tebe a povedat by ti to tiež by si ho možno znenávydela.tak ked nechceš o neho prist tak určite mu nič nehovor a chod odbornikovi možno ti poradi ako to prekonat.držim palce

ada5555
22. aug 2013

@ada5555 za jednu neveru sa nemusiš nenavydiet

bella77
22. aug 2013

ja si myslím, že sama nevieš, čo chceš a čo cítiš..pretože,keby áno, nenapíšeš: "manžela asi ľúbim"...asi???? treba si hlavne uvedomiť koho a čo chceš...a na základe toho sa rozhodnúť...všetko sa pre niečo deje,nič nie je náhodné...držím palce,aby si prišla na to, čo od života chceš 🙂

severanka96
23. aug 2013

hm ...3x ti manžel vybočí z normálu ked dobre rozumiem a ty utekáš k inému?ak by si nemala bočný úmysel,na stretko s ním nejdeš.mala si urobiť to čo on,ísť von večer a prísť domov ráno a nech si myslí,čo chce kde si bola...možno by k tomu nedošlo...keĎže si to vzala z druhého konca,čo už s tebou...ten chudák chlap zarába na teba,píšeš že je furt v práci a tebe je to málo?skús pracovať toľko čo on a potom uvidíš koľká chuť alebo skôr energia ti zostane na neho....asi máš veľa voľného času a nevieš čo so sebou od dobroty? každý máme ťažké obdobia,no rozhodne ich treba riešiť doma...myslím si že ak by si si bola istá že ťa naozaj zanedbal tak by si mu to šplechla do očí ...inak je to naozaj na tebe.aj to že ťa trápi svedomie je správne,skús si predstaviť opačne keby sa to stalo,chcela by si o tom vedieť?vydržala by si to?a stála pri ňom naďalej?...

juliana77
24. aug 2013

@bella77 Žena napíše, že "manžela asi ľubim ......." preto, lebo cíti niekoho v zálohe, ak by tam nik nebol napíše "manžela stále ľubim........!"

bella77
24. aug 2013

@juliana77 mne to vysvetľovať netreba 🙂))))

kiki68
24. aug 2013

jednorazovu neveru na jednu noc fakt neriesit,zabudnut a nepriznat to...zial clovek hlavne ked je dost frustrovany monogamny nie je, ale niekedy takato nevera aj zachrani vztah,clovek ochutna cosi ine a potom je pokoj. Ja sa tiez mojho nedotazujem,ci s niekym niekedy,ak tak ma to nezaujima. Pokial nema tendenciu nieco robit fakt opakovane,priehladne a mat dokonca paralelny vztah tak nech si uzije aj niecoho ineho. To,ked niekto pise,ze niekoho asi lubi,nemusi znamenat ziadnu zalohu,len to,ze uz nevie ci to co tam je je este taka ta laska alebo skor zvyk a to pekne,co z lasky zostalo.Manzelstvo mne pride skor ako aj trosku diplomaticky vztah s urcitymi zavazkami, to vsak neznamena,ze clovek nespravi chybu.

maria1989
24. aug 2013

@severanka96 veď píše že ju to mrzí 😒 každý robíme chyby