Podviedol ma
Zienky potrebujem pomoc mozno si precitat tym ktorym sa to stalo nieco pozitivne ze vam to pomohlo aj negativne vsetky skusenosti ci odpustit ci nie ako vam to pomohlo atd vsetko...niesom tu nova uz som tu dlhsie ale nechcem aby ma niekto spoznal drzim to v sebe..tak aby ste ma neodsudzovali ze novy nick tak vieme..budem vdacna za vsetko co napisete a prosim tie ktore chcu odsudzovat za novu diskusiu ci ze som hlupa ze to sem pisem nech si to nechaju pre seba ja potrebujem len vykecat sa a pocut skusenosti inych zien co to zazili ci spravili ich pocity a zivot s takym clovekom ..
No a tak vam poviem ako to zacalo mam dve deti 3 a mesacne babo nemozem povedat ze by sme mali krizu upln v pohode sem tam sme sa povadili a vsak to patri k zivotu ked som bola tehu moj muz mal problem somnou spavat ze sa boji ublizi malej atd bola som s toho nervozna ja aj on a nic sme stym nerobili len trpeli a cusali a tam bola najvacsia chyba ..a takto to slo az kym som neporodila a potom dva tyzdne po porode sme isli na to bol som uplbe v pohode nesita nic cize skvelee konecne som dufala ze uz to pojde ako ma...no on zrazu zacal chodit domov po jednej rano a neskoro alebo vobec tusila som co sa deje raz som videla v jeho mobile ; nejaku zenu a mal od nej sms nesla som do neho necela som mu porusit sukromie nerobi s to ...a doverovala som mu..hlupo..a po tom raz prisiel rano o piatej a cely cudny strapaty a s takymi blitrami po tvari ..tvrdil ze som prilis domyslava..nebola som..cele sa to vlieklo jasom kazdy den mala vacie a vacsie podzrenie az kym neprisiel v sobotu domov a cely chrbat namazany kremom ( robila mu masaz ) mbe viac nebolo treba...po tom uz len sklonil oci priznal sa...a cely mesiac chodil za inoy vraj to bolo vsetko koli sexu ktory nemal pri tom mohol mat ja som chcela mohla kazdy vecer na neho cakala ze skocim n neho a on nic ked dosiel tak opity a to som tiez nechapala nerobil to predtym po priznani vraj sa m nemohol pozriet do oci tak sa musel ozrat.. Teraz to ukoncil a je so mnou vsetko ho mrzi len mam pocit ze ja to nedokazem prekusnut boli ma to ked je v praci tak si myslim ze s nou vola atd.proste sa bojim lubim ho to je jasne preto som ostala kludna a vsetko mu povedala porozpravali sme no ja sa proste neremozem cely den mi to beha po rome tie scenare ako on si uziva a ja ho cakam a staram sa o neho..o domacnost vsetko..boli ma srdce ze to dokazal ...hovorila som aj s nou a ona ho chce no on vymazal cislo s fb tiez a nechce ju to tvrdi ze povedala dobre ked si nas vybral ona to berie...ale ja proste neverim...my sme sa o tom rozpravali a povedali sme si veci ktore nam vadia co budeme robit atd...len ja v sebe citim ze to nezvladnem neodpustim a znenavidim ho myslim len na to ako to robia a vsetko dookola cele...boli ma to..a potrebujem pocut vsetky nazory cisa vam po nevere oplatilo bojovat stalo to za to aj ked nie ako to dopadlo...velmi pekbe dakujem
@meg_junova ako včera ma to rozrušilo, lenže ja už nad tým rozmýšľam tak, že sme spolu dlho, v mnohých veciach som ho naučila, ako ja chápem veci, a skutočne nemám chuť začínať s ďalším chlapom 🙂
@maria1989 to je len otazka pre a proti, urcite ak vztah viac dava, je rozumnejsie ostat. Okrem ineho, od problemov sa neuteka.. takze 😎
@meg_junova veď hej, stáli sme pri sebe pri oveľa horších veciach... 🙂
@zuzana212722 Zober babo, starsie daj muzovi nech sa postara, ze potrebujes oddych a zmenu. Uzi si babo s kamoskou na pobyte, chate alebo u rodicov, alebo u niekoho blizkeho aspon par dni. Ta dotycna asi nerata s tym, ze jej moze priniest vase dieta a
urcite netuzi utierat soplik ked bude plac za Tebou. Je otec, nech sa postara a o dieta sa neboj par dni to zvladne.
@zuzana212722 nechapem, preco tak vehementne tuzis po nazoroch inych pripadov, ze ano, podviedol ma iba raz a uz to olutoval a uz to nespravil, teraz uz mame 90 rokov a sme pred smrtou a oplatilo sa! Preco ti tak zalezi nad tym, aby si si toto precitala, ked sama musis vediet, ze tvoj manzel nie je manzelom ktorejkolvek zeny tu na md, ktora bola tiez podvedena. Sama dobre vies, ze kedze vsetci ludia sme rozni a kazdy je iny, preco potom cakas, ze vsetky pripady dopadnu na jedno kopyto? V prvom rade ti zelam vela zdraveho rozumu, ktory ti evidentne chyba, a , aby si spadla z jahody, aby si zacala riesit sama so sebou, co ty chces a nie od cudzich zien a ich cudzich podvadzajucich manzelov a myslela si, ze ty dopadnes rovnako.
@kassandra25 autorka sa pýtala pred 6 rokmi inak...
@zuzana212722 ked by to bol len skrat jednorazovy tak by som uvazovala o odpusteni.Ale toto bolo dlhodobejsie,opakovana nevera.Tam neviem co by som robila.Vlastne ani pri skrate.Premna je to NEPREDSTAVITELNE.Ked som bola tehotna ties ku koncu nemohol byt sex ale vynahradzali sme si to inak.Drzim palce aby si sa rozhodla spravne aj koli detom.
@zuzana212722 nanovo sa tu otvorila stará diskusia, celkom by ma zaujímalo ako to dopadlo, či ste to ustáli alebo ste od seba....🌻

@maria1989 Tym lajkom zatlkal, co ine mu ostavalo? Priznat sa by asi naburalo jeho osobnost, jeho hrdost a muznost.. no takto sa spravaju nevyrasteni pubertaci prinajhorsom, nie dospeli, ktori vazne rozhodnutia beru na lahku vahu, sak daco bude ne.. som chlap a vzdy budem ziadany, najvacsi kohut v kurine.. 🤐