icon

Pokašlala som to

1andy4
1. apr 2013

dufam,že aj ked som spravila poriadny prešlap,najde sa niekto ,kto bude mat chut my pomoct von..ako začat...som vydata viac ako desat rokov,mam dve detičky. cely život sa vzorne staram o rodinku. moj manžel sedi pri pokeci a ja varim,upratujem....ešte mu podam aj tanier do ruky. nikdy sa mi nestalo,že by s niečim pomohol bez toho aby som ho na to upozornila. ja taham ruky až po zem a on odychuje pri telke...urobila som zo seba otroka. dokonca ani len decka nenakrmi,,čaka kym pridem domov,, a samozrejme mam byt krasna,usmiata,štastna. on sice rad komunikuje ale odpovede su vždy...iba podla jeho usudku... a moj prešlap,, zapla som si pokec a dohadovala si kavičku s neznamim...neviem či by som na tu kavu odyšla,ale....moj manžel sa mi nabural do pošty a všetko si prečilal....a ja neviem čo dalej. ja som sa snažila zatlkat...ja fakt neviem ako teraz dalej...tak velmi som potrebovala na chvilu utiect z reality,až som si urobila velky poblem...

Strana
z4
moischaaa
1. apr 2013

a co teraz cakas od nas ? prepac nic v zlom ale najlepsie bude ak si to vykecate s manzelom , ale ak aj manzel chodi na pokec tak si nemate co vycitiat...

1andy4
autor
1. apr 2013

maš pravdu.....sorry neviem prečo som to vobec pisala

jankastubka
1. apr 2013

A po co chodil na pokec tvoj manzel, s kym si tam pisal on?

nikolka2
1. apr 2013

@1andy4 Nemas si co vycitat ,,,pri takom chlapovi sa divím , ze si na tú kavu nesla ,,,, 😉

bodka13
1. apr 2013

@1andy4 a nie je ten neznámi tvoj manžel,keď sa ti tak zrazu nabúral do pošty 😕 😉 ...či on ťa bežne takto kontroluje?

1andy4
autor
1. apr 2013

šmyruje asi vždy...ja ho nekontrolujem, myslim že ma pravo na sukromie...len asi ja nie

sisaha
1. apr 2013

@bodka13 tiez nechapem ako sa da naburat do posty, ked tam mam heslo...Jedine, ze by to nevypla..

A k veci..o co ide? on tam sedi stale, ty mu podavas taniere do ruky, on krizom slamku neprelozi.. On sa na pokeci bavi s chlapmi?

jankastubka
1. apr 2013

Nic v zlom ale normalny chlap - ktory nehlada ziadnu zensku spolocnost aj ked len na pisanie, na pokec nechodi. Tam chodi napr. moj pubertalny brat a ja som tam chodila ked som bola na strednej. Takze podla mna si nemate co vzajomne vycitat. V kazdom pripade ale manzelstvo nie je v dobrom stave podla toho co tu popisujes, a bez vzajomnej komunikacie to asi nevyriesite. Povedala si mu co ta trapi, ze ta takyto zivot nebavi?

bodka13
1. apr 2013

@sisaha ona sa bavila s nejakým neznámym 😉 ...s kým sa baví on to @1andy4 nevie

@1andy4 nevidím v tom nejaký extra veľký problém ....odreagovala si sa písaním,nikam si nešla ....záleží ako budeš reagovať ďalej 😉

1andy4
autor
1. apr 2013

vydrži tam od rana do neskorej noci...nie bavi sa cele dni s kočkami....a presne,krizom slami nepreloži...odyde do pracea všetko ostatne je na mne...ešte aj veci do prace mu nachystam...a ako sa tam nabural to netušim ale pri tolkych hodinach na nete ....asi vie ako. a ja sa dusim vo vlastnej štave. som taka hlupa...

bodka13
1. apr 2013

@1andy4 ...ako prvú vec čo urobíš je,že ho prestaneš obskakovať 😉

1andy4
autor
1. apr 2013

@bodka13 asi ja jajvižši čas...

cicus13
1. apr 2013

@1andy4 ja by som to vobec neriesila....a uz vobec sa pre to netrapila...ved robite to iste 😀 nechapem preco mas vycitky svedomia 😉

1andy4
autor
1. apr 2013

@bodka13 ako by si reagovala ty? to že som to robit nemala viem ,iba neviem ako dalej

ematko29
1. apr 2013

@1andy4 Vieš podla mna si dobre urobila,nikam si nešla aked je taký ako píšeš aspon sa možno pozastaví nad tým ako žije.Presne ako ženy píšu on si tam určite nepísal s chlapmi.Nech sa uvedomí láskavo 😠 až mi tlak stúpol 😠 z neho

nanulik
1. apr 2013

@1andy4 z vlastnej skusenosti viem ze chlap sa NIKDY sam od seba nechyti roboty (cest vynimkam, a este neratam situacie ked si chce nieco vyzehlit) ale ja som uz prisla na to ze jednoducho ked chcem tak to musim narovinu povedat. Moj tiez rad sedi pri pc, ale ked nieco chcem jednoducho poviem a hotovo. A je doma klud

bodka13
1. apr 2013

@1andy4 napr. uvarím,naberiem mu ale pri počítač by som mu to nezaniesla 😉 zapojila by som ho do domácich prác-ja varím,on povysáva alebo ja upratujem a on berie deti von či k babkám ....a hlavne sa o tom=ako si váš vzťah predstavujete treba porozprávať 😉
...presne ako ti píše @nanulik musíš mu prácu prideliť,nenechávať to na jeho rozhodnutí

meiwe
1. apr 2013

Moj byvaly chatoval na facebook, pokeci,badoo a atd, niakym stylom si nechal ulozene heslo a meno a dievcata nechcite vediet co som si precitala. Ty nevies o com si tvoj manzel vypisuje a on ti ide kazat? To robil aj moj byvaly 😖 u nas vykrikoval vsak veci ktore sa stali ked sme sa rozisli, jednu blbu smsku este k tomu v anglictine v ktorej nepochopil pointu 😝 , ale ja som v kosi v pc, v historii ponachadzala dost nechutne veci a fotky....Osobne chodim na pokec a chodi mi tam dost rp, ale neodpisujem nikomu chodim tam kvoli emeilom...Nespravila si nic zle, len ste si to mali vydiskutovat co tam robi on a co si chcela ty( vyvolat zaujem ,ziarlivost),
mala by si mu povedat ako sa citis, ako otrok, ze sa o teba nezaujima a atd.

marmete
1. apr 2013

@1andy4 Zúfala situácia niekedy navodí zúfalý čin... ale teraz pre koho. Vidíš, ty máš aktuálne výčitky, lebo si si začala písať s neznámym, tvoj manžel takto rieši svoj denno denný život. Možno nakoniec aj fajn, že manžel tvoje rande odhalil a začne konať. Ale určite to s ním rozober, povedz mu ako sa cítiš, ale v kľude, tvojom, napriek možným negatívnym reakciám manžela. A ak sa tak stane a dokonca s pozitívnym výsledkom, daj manželovi čas na zmenu, lebo zo dna na deň to fungovať asi nebude, pokiaľ manžel zaujme opätovnú pozíciu, tak je na tebe ako veľmi s ním chceš ostať. Držím palce 😉

jankastubka
1. apr 2013

@1andy4 stale nerizumiem co si ty vycitas ked on sa tam bavi s kockami, ja by som mu povedala ze si spravila len to,co cely cason robil tebe. nech vie ako sa citis.

1andy4
autor
1. apr 2013

to si asi vystihla presne,bolo to odo mna zufale.....a dakujem

pepaa89
1. apr 2013

1andy4 odkial mal heslo?

1andy4
autor
1. apr 2013

rozdiel je v tom,že aj ked viem čo robi,nevišitam mu to. necham ho nech sa bavi,ved sam musi vediet kde su hranice...ja som si to zajla a hned aj urobila problem. to že ma chce mat pod kontrovov viem,ale že sa nabura do pošty...som nečakala. ale to ma neospravedlnuje....a povedat mu že robim to čo on,to som skusila a vysvetlenie bolo zaujimave....on len keca o počasi a tak....s nikym nebol na kave .....a pokračovanie si asi domyslite

1andy4
autor
1. apr 2013

@pepaa89 on sa tam nejak nabural,ako to neviem,sedel pri druhom počitači a čital čo pišem...charakter

pepaa89
1. apr 2013

Vtomto sú chlapy svine !!! urobia zo seba neviniatka a chúdatka, mám skúsenosť s ex...

pepaa89
1. apr 2013

naburať sa nedá, iba ak ti čital za chrbtom, heslo môže zistiť ak vie heslo na tvoju emailovu stranku, ktorú si zadávala pri strate hesla na pokeci

selecta22
1. apr 2013

@1andy4 povedz staremu, ze si chcela vyskusat, to co si myslis, ze robi on! A Andy, preboha zdrb ho riadne, nerob zo seba otroka, povedz mu, ze uz nevladzes takto. Toto predsa nie je zivot! musi ti s dacim pomahat, aspon s dacim.

Dufam, ze heslo uz zmene mas a nie je uloznene v prehliadaci. Ulozenie overis nasledovne: v mozille - nastroje - moznosti - bezpecnost klikni na ulozene hesla a mozno tam najdes aj to jeho. Pokial tam je daj vymazat.

Drzim ti palce a modlim sa aby som ja takto neskoncila a asi prihodim frajerovi pre istotu dalsiu domacu pracu do zoznamu 🙂

pepaa89
1. apr 2013

@1andy4 a nieže sa budeš TY obvinovať, v žiadnom prípade nezhadzuj seba,on je dovod prečo ťa to začalo lákať...

pepaa89
1. apr 2013

@selecta22 fakt tam mám niektoré heslá, dík za radu, aj ked nebola mne, ale je to svinstvo

1andy4
autor
1. apr 2013

ale ja si tam heslo nenechavam...neviem ,cez nejaky program sa mu to podarilo...škoda že trochu tej pozornosti nevenuje domacnosti...ale ved ja ho nechcem vynit,chcem to len doma nejak urovnat ,aby sme mohli prežit v jednej domacnosti....

Strana
z4