Pokec a partner
Ahojte takze mam partnera ktory ma 27 rokov mame rocnu dceru druhe babo je na ceste. Zacnem pekne od zaciatku. Priatel mal s byvalym kolegom ucet na pokeci teda ze vraj tam chodili viaceri. S tym kolegom som si pisala mal 34 a byval v zlatych moravciach. My mame aktualne podnajom v Trnave ja koli skole. Sme tu asi cca dva roky. S tym kolegom si este parkrat napiseme aj ked uz nepracuju spolu. No potom sa mi zdalo nieco podozrive kolega tam bol vzdy ked nebol priatel doma! Vzdy sa v tom istom case prihlasil ako odisiel z domu a odhlasil ked prichadzal. Tak som si spravila druhy nick. A na moje pocudovanie mi napisal presne tu pracu v ktorej robi moj priatel aj to ze ma poobedne a nema vztah a hlada kamaratku na sex, ze nema deti chvilu som ho natahovala a potom som mu povedala ze vsetko viem nech ide s pravdou von. No on nie vraj som ja ta zla ze za to moze niekto iny ze to kolega. Lenze s tym kolwgom nie je absolutne v kontakte. Co si o to mysliet?
@martinqka99 nemožeš niekoho obmedzovat chapeš to asi ne keby si chapala tak nerobíš on tebe obnedzoval ked chodila na pokec ne tak ?Obmedzovanie partnerou vedie rozchodu
dojdi kukmne do krajiny mallorca povedz niečo po španielsky kto bude mat horšiu španielčinu asi ty neuražaj ma
@emilyyyyy 🤮🤮🤮🤮 ROZCHOD ! INU RADU NEMAM
@katarinka89 4.5roka stará téma 😁😁