Pokec a partner

emilyyyyy
11. jan 2016

Ahojte takze mam partnera ktory ma 27 rokov mame rocnu dceru druhe babo je na ceste. Zacnem pekne od zaciatku. Priatel mal s byvalym kolegom ucet na pokeci teda ze vraj tam chodili viaceri. S tym kolegom som si pisala mal 34 a byval v zlatych moravciach. My mame aktualne podnajom v Trnave ja koli skole. Sme tu asi cca dva roky. S tym kolegom si este parkrat napiseme aj ked uz nepracuju spolu. No potom sa mi zdalo nieco podozrive kolega tam bol vzdy ked nebol priatel doma! Vzdy sa v tom istom case prihlasil ako odisiel z domu a odhlasil ked prichadzal. Tak som si spravila druhy nick. A na moje pocudovanie mi napisal presne tu pracu v ktorej robi moj priatel aj to ze ma poobedne a nema vztah a hlada kamaratku na sex, ze nema deti chvilu som ho natahovala a potom som mu povedala ze vsetko viem nech ide s pravdou von. No on nie vraj som ja ta zla ze za to moze niekto iny ze to kolega. Lenze s tym kolwgom nie je absolutne v kontakte. Co si o to mysliet?

emilyyyyy
autor
11. jan 2016

Prepacte nazov temy mal byt partner klame

panidia
11. jan 2016

Nuž s takýmto partnerom by som určite nečakala druhé dieta,mala si dopredu hladat signály či to je dobrý partner do života a či bude aj dobrý otec.Nehovor mi že sa zmenil až teraz,pomáha ti s ročným dietatkom?Alebo je klasicky všetko na tebe a druhé sa vám pritrafilo.Nuž nezabudaj každý si je strojcom svojho štastia.

simonka77
11. jan 2016

ze ste ako male deti. on, typicky chlap, co si musi nieco dokazovat na pokeci, ty mamina na plny uvazok a este "cakatelka" na druhe mimino, znizis sa na jeho uroven. preco? stoji za to?

je mi jasne, ze dve deti, podnajom, podla vsetkeho priatel na "milú rozmilú" nie je ziadna vyhra, tazke rozhodovanie co dalej. kym som nemala deti, by som ti povedala, aby si ho kopla do riti, zbalila a dovi dopo. po rokoch, po skusenostiach a pri dvoch detoch ti poviem - rozvahu, kľud (ak je to mozne, minimalne kvoli babatku), ziadne hystericke vystupy. sadnut si, jeden dospely, druhy dospely, komunikovat. preco pokec, preco klamstva, co dalej - s vami, s detmi, s jeho "zalubou".
zena pri dietati, dvoch, troch a neviem akom pocte este by mala mat, resp. potrebuje pri sebe muza, ktory je jej oporou, nie pritazou.

bajana
11. jan 2016

@emilyyyyy to, že si veľká naivka (viac ľudí na jednom učte na pokeci? ha ha) a obaja ste asi nepripravení na dospelý zodpovedný vzťah, ak flirtujete hlava-nehlava na pokeci...len škoda, že sa táto fraška netýka len vás dvoch, ale už aj vašich dvoch detí...

moonlight1210
11. jan 2016

@emilyyyyy ked si sa prihlasila na ten pokec, aby si si potvrdila svoje podozrenie, mala si aj plan, co dalej?
alebo si skoncila len pri tom, ze mu dokazes, ze ta klame a dalej sa uz proste nieco stane?

99zuzula
11. jan 2016

@emilyyyyy ja si o tom myslim to,ze tvoj priatel ta ma uplne v pazi. Vedel ze ten nick poznas a aj tak si cezen hlada znamost,zatajuje teba aj deti, a nema problem ti este vynadat ze ty si ta zla a snoris. Uz si urcite vytvoril dalsi nick kde veselo "sexuje". Mas sa naco tesit cez sestonedelie, vtedy bude v sexzoznamke peceny, vareny.

ejka82
11. jan 2016

to vážne v dnešnej dobe ešte niekto chodí na poked? pane bože...

mysicka36
11. jan 2016

To už si chlapi nevedia bokovku nájsť osobným šarmom? 😀

cecil36
11. jan 2016

@mysicka36 to by nejaky museli mat 😀

zuzuzuzka
11. jan 2016

@ejka82 chodi....tiez mam s tym nemilu skusenost. Je to hrozne, ako si ti chlapi zvysuju svoje ego. V tomto ich nikdy nepochopim.

mima4
11. jan 2016

@emilyyyyy čo ti na to povedat?

no frajer asi ma ine predstavy o vase buducnosti...

nechapem, preco si taka nezodpovedna a cakas s priatelom uz druhe dieta...

liluska123456
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marse
11. jan 2016

vy ste zatažení na viacere nicky a potom sa v tom stracate co? 😀
@liluska123456
@emilyyyyy

lubiss
11. jan 2016

ucet na ktory chodia akoze viaceri by mal ozaj iba idiot :D pekne ta taha za nos a teda ak to pisal akoze kolega comu mimochodom never kontaktuj v jeho pritomnosti necakane kolegu a uvidis :D ak by ho aj nedajboze kolega kryl tak mu povedz ze to teda povies jeho priatelke/manzelke co robi na pokeci a hned pojde s pravdou von :D

zazana22
11. jan 2016
Používateľ zazana22 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zazana22.

tak to je dobry klamar

moonlight1210
11. jan 2016

@liluska123456 a teraz uz vies. mala si plan, co dalej, ked si potvrdis svoje podozrenie?

timea7
11. jan 2016

@moonlight1210 to ťažko....

perzefona
11. jan 2016

Ja tiez vytazena som sa ucila na statnice... A len tak som su raz pozrela frajer

perzefona
11. jan 2016

Pokracovanie...
Nakolko som to omylom odoslala... Takze len tak som si pozrela frajerovu hostoriu a to iste... Pokec.. A za jednu noc si pozrel asi 60 bab.. Tie nicky mi stacilo precitat, aby som vedela co to boli za damy a za akym ucelom sa na pokeci nachadzali :D ja som vzdy hovorila, ze porno mi nevadi, ale nejake pisanie si s realnymi babami to teda nie... Neviem ci ich lakal na nieco, ale pritom som vedela, ze ten chlap je zo mna uplne paf a aj tak tam chodil.... Teraz uz to moj chlap nie je :D nastastie ale dieta s nim nemam takze tuto situaciu nezavidim... Ale myslim, ze netreba panikarit... Akurat je otazka kam az by bol

perzefona
11. jan 2016

Kam az by nol ochotny zajst.... Ci by sa s nou aj realne stretol

agiagi
11. jan 2016
Používateľ agiagi je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agiagi.

v dnesnej dobe je uz aj tazke verit

martinqka99
11. jan 2016

No môj priatel to tiež robil najprv pokec potom stoho vznikli sms a nakoniec rozchod.Brala som to zo začiatku ved nech ide chlap ved čo nič zlé nerobí ale po čase mu začali vypisovať ženské obrana bola ja neviem kto to je a na koniec som zistila že s jednou s nich sa stretával po práci a majú spolu vzťah že on je slobodný žadne deti sama neviem či sa dá vetiť chlapovi

anatalia77
11. jan 2016

@liluska123456 ešte nedávno si riešila dosť velké problémy,že chlap nepracuje. Behom týždna pracuje a už sa aj kur...
No on nie je vôbec lenivý. Šikovný je 🙂

pemon
11. jan 2016

Ja som ho tomu mojmu zablokovala na pc aj na telefone odvtedy pokoj ani sa nepytal radsej preco to nejde

kleofaszkutya
11. jan 2016

Co si o tom mysliet? No ci ta to este bavi stale si zaregistrovat novy ucet a otravovat stale s tymi istymi priblblymi pribehmi.

citronade
14. jan 2016

schopny troll by ma vyprovokoval, ale toto je len dili, ktorého udelom je, aby sa jej zdalo)

lucka492
11. aug 2018

@liluska123456 ako žiarlivost neje dobrá vec može narušit dost vstah to vám došlo ?

lucka492
11. aug 2018

@perzefona to ako keby vás tu vydel manžel tiež by začal žiarlit že on nemože na pokec a vy tu čo robíte ?

lucka492
11. aug 2018

@zazana22 ked neveríte svojmu partnerovi tak si možete overit cez sukromne očko len aby sa to kvám neotočilo chrbtom

lucka492
11. aug 2018

@pemon ono sa da odblokovat ak na to pozná experta ja takého poznám odbornika na pc mobili nemožeš niekoho obmedzovat ked ty sama to nerobíš !!