Poľutuje vás niekedy svokra?
Polutuje vás niekedy svokra? Vie ze to mate ťažké s deťmi a hocikedy zavolá a chce vám nejako pomôcť? Ci kašle na vás a je rada ze vás nepočuje. Čaka ze vy zavoláte jej a ona nikdy nezavola? Mate svokru herečku? Ďakujem za všetky odpovede.
@mimi2018 nesudim Ta . A netreba poznat vsetko. Ide o princip ktory je univerzalny. Svokra s tebou nezije nevie vsetko Mozno jej nepride 2chorlave male deti ako nieco na polutovanie. Proste zbytocne na nu mrhas energiu. Tvoj muz je problem .. on stebou zije vidi.. ze by sa mal viac zapojit ze by mal on sa postarat o deti pre zmenu a ty si mohla byt chvilku free koli psycho hygiene.Porozpravaj sa snim ak je slepi a nechape ze nevladzes ze potrebujes byt aj sama alebo mimo dom bez deti, alebo sa jednoducho dohodni s kamoskou a chod na navstevu deti mu nechaj alebo tak .. ( mimo lockdown) ku kadernicke atd .
@mimi2018 tiez nase deti boli chore, a tiez sme boli na pokraji sil a mne napr. v zivote nenapadlo volat svokru alebo riesit, ze ma nepolutuje. takmer kazda jedna mama odsava sople vysavacom, dlhe mesiace/roky kym sa to dieta nauci fukat, vacsina z nas bola mesiace doma so soplavymi detmi/dietatom.Nic na zrutenie sa..to proste patri k detom. A myslim, ze my sme pozitivne naladeni tu vacsinou, skor ty si negativna v tomto a potrebujes sa lutovat...🙂 nie jenic horsie ako chore dieta/deti, ale zvlastne ze prave svokrusu mas potrebu riesit. VEd ju zavolaj iniciativne, nech ti pride pomoct, ze nevladzes.
@simca06022011 ja nepotrebujem aby ma svokra ľutovala, mne ide o to, že mi ani nezavola ako sa mam a ako to všetko zvládam a to je rozdiel.
Názov témy bola "svokra" oni to zmenili..
@mimi2018 a co tvoja rodina ci kamarati? Ti sa nemusia angazovat? Iba svokra bude vzdy pod drobnohladom? Dieta je tvoje rozhodnutie vsetko ostatne je dobrovolna pomoc
Edit: citam, ze ti moderatori zmenili nazov temy. Kazdopadne neocakavala by som pomoc, ak niekto ponukne tak ma to poteci. Ak nie tak nevadi
A Kolko mà svokra rokov ? Mozno uz nevladze ti nejak pomoct. A Keby ti aj zavolala ze ako sa mas a povedala Och ty moje chudatko.. a potom nic viac .. bola by si spokojna? Vsetko by bolo rovnake tvoj muz otec deti ti mà byt oporou. No Hlavne sa ty nelutuj deti mas soplive to nie je rakovina. Proste obdobie.. Tes sa z malockosti ze mas svoj zivot svokru nepotrebujes ani jej polutovanie. Ked si uvedomis ze vlastne Ta niet preco lutovat. Mas vsetko co clovek chce potrebuje. Svoju rodinu lasku..
tak nejako polutovanie nepotrebujem, ale teda boli situacie, kedy dala za pravdu mne nie svojmu synovi, to som bola prijemne prekvapena. Ale tak ono je to vsade by som povedala ako na hojdacke.
Kokos, to co je zas za tema? Si niekto robi srandu?😃
@mimi2018 Uznavam nemám deti, ale preboha ty si sa úplne nastavila mindsetovo aká si obeť. Trošku sa spamätaj. Ostatným vravíš, že nech nesudia.. Ak boli deti choré tri mesiace to je mi ľúto, ale buď rada, že nemáš dieťa s postihnutím. Tam by si sa zbláznila keby sa máš takto ľutovať. Určite zapriahni muža do role otca. Načo potom doma je?
Ja mám dojem, že máš zlý vzťah s mamou a preto si možno mala očakávania ohľadom svokry, že ti ju citovo nahradí... Lenže to nie je jej povinnosť...
V prvom rade si ja so svokrou nevolam vôbec. Volá je muž, dá deti k telefónu, nech ju pozdravia. A v živote, ani osobne, sa má neopýtala, či to zvládam. Dvakrát prišla z východu strážiť deti, keď boli opakovane choré a my dvaja sme už OČR vyčerpali a moja mama nemohla. A teraz keď sú už "väčší" a vie, že muž je pol mesiaca mimo domácnosť tiež necinkne, že ako, či to dávam. Iba jej dcéra má 'kooopec roboty' a to býva so svokrovcami, ktorí jej jedinú dcéru aj do školy odprevadzali, kedykoľvek postrážili. Neriešim a po pravde, oficiálne rozhovory pri občasných návštevách dávam, ale aby som sa jej išla telefonicky sťažovať mi nenapadlo a nemám ani potrebu.

@mimi2018 mna nikdy svokra nelutovala deti mali len ked isli lyžovať cez jarne prazdniny inac ich nemali hoci byvame na tom istom sidlisku 30 minut od seba peso alebo 10 minut autom a nezavola ako sa mame moji rodicia su s mojimi detmi skoro stale pocas vikendov a vidime sa aj cez tyzden kolkorazy isli pre moje deti do skolky alebo do druziny aj ked nemuseli jednoducho mi povedali vsak sa musime prejst byvame od seba 10 minit peso cez leto byvali deti s nimi pocas ptazdnin hocikedy oni ich miluju a chcu nikdy som nepovedala musis skor som vravela nechaj mi ich doma takze presny opak svokrovcov