Pomoc svokre pokiaľ je seknutá
Svokra vôbec neberie do úvahy, že by som mohla byť chorá alebo mať nejaký zdrav. problém, každú chorobu len zľahčuje.
Pred dvomi rokmi mi operovali koleno, aktívne som športovala a mala som úraz. Svokra samozrejme XX reči čo to je teraz za módu aby sa mladý operovali, určite to nemám také vážne a čo budem robiť v starobe, len vymýšľam určite by som ešte vydržala. Po operácii mi nepomáhala vôbec, aj keď som sa doma zvierala v bolesti musela som čakať kým príde muž z práce a donesie mi lieky lebo svokra odmietla a to býva pár metrov od lekárne. Stále mala reči, že sa mám dať už dokopy a som mladá už som mala byť v robote atď.
Strašne sa dožadovala návštevy u nás, chcela prísť aj so svokrom na obed, tak sme sa dohodli a prišli lenže prišla chorá stále hovorila, že to má len alergiu atď. Ja som tehotná hneď dva dni po návšteve som dostala teplotu, zostala som bez hlasu, doteraz mám zapchatý nos, no týždeň som bola mimo úplne chorá. Keď muž spomenul svokre, že som od nej zostala chorá tak hneď spustila, že to nemám od nej to mám z toho, že sa slabo obliekam a čo to tak prežívam určite mi nič není, muž jej povedal svoje a pár dní sa neozvala.
Teraz som na rizikovom tehotenstve samozrejme to je výmysel dnešnej generácie aj keď mi bývalo v prvom trimestri zle tak len zbytočne vymýšľam a nemôže to byť také zle
Ale teraz seklo svokru a žiada od nás pomoc. Jediné čo som zatiaľ spravila je, že som po mužovi poslala sobotu obed, keďže sama nevládze navariť. Lenže dnes už šiel svokor do roboty a odomňa svokra žiada starostlivosť kým je sama doma. Ja sa moc do toho nehrniem ona nám nikdy nepomohla keď bolo treba, keď som mala nejaký zdrav. problém len to zľahčovala, manžel tiež vraví, že tam nemám chodiť. Ja si nechcem pokaziť s ňou vzťahy. Čo by ste spravili na mojom mieste išli by ste jej pomôcť alebo by ste sa zachovali rovnako ako ona? Ďakujem za rady
Od zajtra zostava svokor doma lebo vraj to nezvláda sama. Samozrejme na mňa je urazená aj na manžela lebo nevie spraviť so mnou poriadok a ešte je na ňu drzý (vykričal jej do telefónu to ako sa správa a čo vlastne žiada)
A k tomu čo ste viaceré spomenuli, že som na rizikovom tak rizikové je len výmysel dnešnej doby a nič mi nieje to je jej verzia a na vnúča sa vôbec neteší, keď sme jej oznámili, že bude mať ďalšie vnúča povedala, že ona už má dve od švagriny takže keby sa aj niečo stane ju to asi netrápi
Tak nech si ju opatruje svagrina a odkaz jej ze jej vnuca ani neukazes, takej strige protivnej. Do dnes som si myslela ze moj svokor je vzor debila, ale na Tvoju svokru sa nehrabe.
@nwnw švagriná žije v Rakúsku a od nej by nikdy nič také nechcela to je jej zlatíčko
Ja, ako svokra, som tu často svokry obhajovala, ale táto je ozaj trafená.
Nie, nešla by som. Keby som bola moc sviňa, tak by som jej aj napísala, veď ešte predsa nie je taká stará, čo si to vymýšľa so seknutím, veď o chvíľu má pomáhať s vnúčaťom... 😉.
Joj po tomto by som ani len uvarené jedlo neposlala a nezaujímala sa nech ju aj rozhodí od jedu. Fuj hnusná, zlá žena
@matullienka v dnešnej dobe donášok varených jedál nik od hladu neumrie
@janinah neumreli by ani na suchej strave, ľudia sú rozmaznaní. Keď som mala seknuté rameno, moje deti týždeň chystali jedlo a to mali 11 a 7.
@autor keď to tak poviem asi škaredo….ale serte na ňu aj s manželom, ona ide kričať na tvojho manžela aby s tebou spravil poriadok?! To kde sme…vieš čo aj dobre, len nech je urazena a vy budete mať aspoň pokoj svätý a bodaj by to trvalo čo najdlhšie, dobre len pre vás
Po tomto by som srala na ňu úplne, vnúča by videla raz za rok možno keď ho ani nechce a ani to jedlo by som neposlala. Iba kyda na teba.
Povedala by som že na seknutybchrbat sa nezomiera a čo už také potrebuje. Ja s kolenom, chrbtom a čo ja viem čím sa mám pozbierať, ona tiež. Mužovi by som povedala že ak chce, odnesie jej navarené, napr. Na dva dni, a ostatné jej nič netreba. Po práci nakúpi manzel a urobí doma vsetko. Deti nemá, nech leží a kuka telku. Mimochodom vie si jedlo aj objednať.
Ale ak chces byt za chrumkavu môžeš jej ísť pomáhať 😂 neviem si ale prakticky predstaviť s čím..
No a po tých rečiach by som s ňou viac nekomunikovala. Predvádza sa, manipuluje ľuďmi jedna radosť, aby ju ľutovali a obskakovali. Čo nezvláda? Dať si tbl a ležať v posteli??? Ach.... Iba som sa vytočila 😂 poslala by som tam synatira nech ju odvezie do nemocnice. Tam sa postaraju 😀
Ja by som ani nezdvihla telefón 🤷 Nechceš si pokaziť vzťahy? Takže podľa teba máte teraz dobré vzťahy 😀
nie ja aj napriek tomu ze pomoc je u mna na prvom mieste tak by som v tvojej situacii nepomohla. Si na rizikovom, dieta je dolezitejsie ako upratovanie. ako uz bolo spomenute vyssie, navarila by som, nakupila co treba, mozno navstivila ak mate v pohde vztah sle zvysok by osm povedala ze sa bojim, koli dietatu, jej vnucatu. Nech jej povysava tvoj muz alebo svokor.