Pomsta manželovi
Zdravím, možno to vyznie trochu detinsky ale manžel má neskutočne vytočil a nechcem to nechať tento krát len tak. On je spokojný s ignoráciou aspoň má svoj pokoj. Aké máte overené taktiky na mužov?
@zoro9836 to nie je dnes, ono sa vždy zosmiesnuju ludia navzájom. Zas nebudme až takí alibisti, my ako veriaci nie sme o nič lepší a zosmiesnujeme ateistov a tvrdíme o nich, že spolupracujú s diablom a podobne. Takže oba tabory si nie sú nič dlzne. A to som úprimne veriaca katolícka.
@zoro9836 Ja si predovšetkým myslím, že feministky vygumovali mozog tebe - vidíš ich všade, ešte aj v prípade totálne nevyzretých vzťahov. Muž, ktorý vníma nechanie hubky v dreze ako trest a má potrebu žene pripomínať, že je to jej práca, namiesto toho, aby to spravil sám, nie je rozumný dospelý muž. Žena, čo má potrebu sa mstiť tým, že mu presolí jedlo tiež nebude úplne v poriadku, pokiaľ nemá štrnásť rokov.
no co, uz si sa mu pomstila? bolo to sladke? 🙂
Ja chodim na nakupy :DDD
Ak sa bavíme o hubke v umývadle, tak naozaj si všímam, že takmer všade je pohodena v umývadle. Mnohým domácnostiam chýbajú základné hygienické návyky ako umývanie rúk, spomínané hubky v umývadle, zatváranie toalety na WC a pod....
Preto ak muž natrafi na ženu, ktorá nemá osvojenie tieto samozrejme veci a musí ju na to upozorňovať (naucit to, čo mala.vediet z domu) je utlacana??? Rovnako je utlacany muž, ktorého žena každý deň jazdí za to, že nechá ponozky pri posteli, že ma za sebou umyť tanier? Je to utlacanie? Potom je podla mňa 90% mužov utlacanych, pretože drviva väčšina sklapa dosku a odnáša riady do umývačky len preto, lebo nechce vytočiť manzelku😃
@777januska777 Ja som zase vzdy bola v tom ze vacsina parov to ma tak ze tie neprijemne malickosti na partnerovi prehliadaju a ignoruju a urobia to mlcky za neho😀.
A podla mna tie darovane kvety nie je dobry priklad.
1. Kvety daruje muz ako malickost ktora zenu potesi.
2. Hubku odlozi zena z drezu aby na to muz nesomral.
V tom druhom pripade je tam obava z reakcie partnera. Tieto dve veci by boli zrovantelne len vtedy ak by tie kvety daroval preto, lebo vie ze inac by zena somrala.
@jj298 Ja som nikdy muza neziadala aby si napriklad tie topanky ukladal. Nikdy sme sa o tom nebavili. Ak by som ho o nieco ziadala a on by to nerobil, tak by som to urcite bez slova (alebo somrajuc) nerobila za neho.
Som sa zasmiala nad niektorymi komentarmi. Kazdy ma podla mna svoje slabosti a malickosti, co ho dokazu vytocit😄 a niekedy su super smiesne, ako ta hubka v dreze( co vytaca aj mojho muza), mna napriklad vytoci, ked mi muz vyhadzuje cierne banany na bananovy chlieb.
@andreatytler ja to nedokazem casto prehliadat a som presne ten, co nadava a robi to za neho. Rovnako ako aj muz nadava, a vybera hubku z drezu/zatvara skrinky/dvere/vyhadzuje pony smetny kos😄aspon v tom sme kompatibilni
A čo sa konkrétne stalo medzi vami? Mne to príde že si asi ešte veľmi mladučká a nevyspela. Pomsta nie je riešenie, len aby sa ti to ešte nevrátilo. A ak si staršia a rozmýšľaš takto tak by si sa mala trosku uvedomiť a naučiť sa že veci sa riešia inak
@andreatytler Ale ja nemam obavy z jeho reakcie🤦♀️ Jeezis tak si pofrfle..no ja si pofrflem ked neuprace vankusiky na gauci ako to mam rada…nikto sa na nikoho kvoli tomu nehneva, nikto nikomu nenadava ani sa neuraza…nikto nie je tyran ani sa neciti utlacany..su to drobnosti ktore robime pre seba navzajom…ja vyberiem hubku a on popravi vankuse trochu lepsie ako obvykle…su to skor male radosti ktore pre toho druheho robime.
Ked vyberam hubku nie je to pre to ze si poviem vyberiem ju nech ten stary chuj zas nehundre a da mi pokoj ale preto ze si spomeniem ze ju ma rad vybranu tak mu spravim malu nenapadnu radost.
Ty si tá manželka na ktorú sa tu včera muž sťažoval,potom Ti poslal link,aby si si prečítala,ako Ti naložili?
@jj298 neda mi to - tebe nevadi, ze je ta hubka v dreze? ze je tam namocena, spinava a ze potom smrdi? ci vy ten drez vobec nepouzivate, tak si tam moze hubka tronit na sucho? 🙂 .. lebo ano, su veci, ktore sa daju povazovat za drobne 'uchylky', ako napr. ze niekto potrebuje mat jogurty v chladnicke napravo, alebo vankuse presne usporiadane - to su veci, ktore nemaju vlastne ziadny prakticky vyznam.. ale su veci, ktore prave maju svoj vyznam a zmysel a nerobit ich nie je len take, ze 'vsak no a co', alebo ze robim to iba niekomu pre radost.. a ta hubka mi tam jednoducho nesedi.. to je pre mna na urovni, ze si niekto po sebe neocisti hajzlovu misu a podobne.. v takychto pripadoch mna osobne nevytaca len to, ze niekto ignoruje, ako mam veci 'ja rada', ale ze ignoruje zjavny fakt, ze nieco robi fakt blbo 😀
@miskakyska 😀
@andreatytler presne, len tak popod fuz uz po tych rokoch bez zmeny. No nenasrdili by ta chlpy vo vani zakazdym, ked sa chces kupat? Ale co ho mam zabit? Iny uz asi nebude a jemu to nevadi. Tak ako mne napriklad nwvadi otvorena skrinka, tiez uz ina nwbudem a furt zabudnem.
@reanda Ale neexistuje urcite univerzalne pravidlo ze toto je spravny sposob ako veci robit. Vzdy je to len tvoj sposob. Ak sa ten sposob zhoduje s vacsinou, tak sa tam da tym argumentovat, ale stale je to len tvoj sposob robenia veci.
Su ludia ktori maju ovela mensie hygienicke naroky, ale to neznamena ze tvoj je spravny. Akurat sa nezhodnete.
@majlo1234 A pred tym si s nim mala aj vaznejsiu debatu o tom ze ti tie chlpy velmi vadia a potrebujes aby ich splachol, alebo to bolo od zaciatku len take somranie popod fuz a dufala si ze to zacuje a prestane to robit.
@andreatytler tak mozme sa nezhodnut v rozdielnych narokoch na nieco, ale neda sa povedat, ze napr. ked chces mat cisty zachod, tak je jedno, ci ho po sebe cistis, alebo nie.. tam je jednoznacne 'spravne', ze ho cistis.. ze uz ti nevadi bordel, je druha vec..
@reanda vies co pouziva dres tak malo a sme doma tak malo ze ta hubka je vacsinu zivota v suchu teple a pokoji.. je to hubka boze.. ja ju mam tak strasne na haku ze kludne dam aj kazdy druhy den novu. Viem ze to nie je ekologicke ani ekonomicke ale na rozdiel od niektoryh dam tu som si vedoma mojich chyb a slabosti. Snazim sa ju vyberat lebo suhlasim s tebou je to spravne a hygienickejsie ale je to pre mna natolko nepodstatne ze na to musim mysliet a nerobim to automaticky.
@andreatytler no proste on si povie boze zase hubka nevybrana zas myslela na milion veci len nie na to co robi ja si poviem boze zase tak ten modry vankus tak kde ma byt ten tyrkysovy, to nevidi rozdiel?
@reanda Nie, podla mna neexistuje spravne a nespravne. Akurat je tu ina diskusia a muz vravi ze utiera prach 1x za mesiac a kludne mu to staci. Pre vacsinu zien tu na konikovi je to nepredstavitelne a hnus.
@andreatytler ale nejde o to, ci je nieco hnus alebo nie - to uz je subjektivne hladisko.. objektivne je to, ci je nieco zaprasene, alebo bez prachu.. a ked chces dosiahnut, aby nieco nebolo zaprasene, tak 'spravne' je, utriet to od prachu, takze z tohto hladiska sa velmi dobre da povedat, co je spravne a co nie.. napriklad, ked chces mat obute cierne topanky, tak si nenazujes zelene.. to by asi tazko viedlo k 'spravnemu' vysledku.. chapes, co chcem povedat?
@zoro9836 Ak mi nieco vadi natolko ze potrebujem aby to nerobil/robil, tak mu to poviem a musime sa dopracovat k nejakemu riseniu. Ak to nerobi, tak to riesim dalsim rozhovorom. Nerobila by som veci za neho (mlcky alebo somrajuc).
Ked som zacala s muzom byvat, mal u seba vzdy otvorene vsetky dvere. Ja som ich automaticky za sebou zatvarala. On ich nechaval otvorene. Asi po par mesiacoch mi vravi aby som ich nezatvarala, lebo vzduch lepsie cirkuluje ked su dvere otvorene. Ja vravim ze sa mi to nepaci ked su rozcapene, ale rozhodla som sa ich nezatvarat. Urcite som velakrat za sebou automaticky zavrela v zaciatkoch ale on ich bez slova otvoril.
Ked uz o niecom musime dat rozhovor, tak to pre nas nie je malickost. Uz je to pre nas dolezite. Ak to nestoji za rec, je to malickost a tu bez slova a somrania robime.
@reanda Ale on sa vobec nevytaca. Iba to nema rad. Inac nechapem ze sa tu da 4 strany bavit o hubke a doteraz som si neuvedomila ze cez polohu hubky sa daju vycitat ake su vztahy v manzelstve a ake ma majitel vlastnosti.
Kazdopadne hubke po dnesku asi zalozim vlastny instagram a budem ju kazdy den fotit😀
Pozravuje zo svojho miestecka

Co ja viem, podla mna taketo male pomsty vobec nemaju zmysel :D Mozno je to tak, ze ako u koho, ale na toho mojho to absolutne nefunguje, ma to praveze uplne opacny efekt. Este viac sa najeduje alebo teda ma ignoruje dlhsiu dobu ako povodne planoval, takze asi tak. :D