icon

Pomsta manželovi

21. mar 2023

Zdravím, možno to vyznie trochu detinsky ale manžel má neskutočne vytočil a nechcem to nechať tento krát len tak. On je spokojný s ignoráciou aspoň má svoj pokoj. Aké máte overené taktiky na mužov?

Strana
z5
andreatytler
22. mar 2023

@reanda Ale ty urcujes, kedy je toho prachu uz tolko ze to treba utriet. Jeden clovek povie ze 1 dnovy prach je dovod na utretie a druhy ze az mesacny prach je dovod na utretie. Je to stale tvoj subjektivny pohlad na vec.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
andreatytler
22. mar 2023

boze zase hubka nevybrana zas myslela na milion veci len nie na to co robi.
boze zase tak ten modry vankus tak kde ma byt ten tyrkysovy, to nevidi rozdiel?

@jj298 Tak toto by bola jedna vec co by mna vytacala ak by takto moj muz hundral popod fuzy a ja hundrala spat😲. Pre mna uplne neakceptovatelne. Fakt. Utekala by som po par tyzdnoch. Netusila som ze toto sa povazuje za dobry vztah. Ludia su rozni.😀

reanda
22. mar 2023

@jj298 no ake nadherne miestecko pre hubku! a ty ju tam nedavas 😀 vsak musi byt, chudinka, smutna v tom dreze 😀 😀
ono nejde o hubku samozrejme, ale za tym sa moze skryvat kadeco ine.. pre mna napr. ma vyznam o takychto veciach diskutovat, lebo clovek si moze uvedomit veci, nad ktorymi sa ani nezamyslel a moze sa mu tym vyriesit kadejaky dlhodoby problem, co mu strpcoval zivot 🙂 .. aj ked u vas je to easy, ale niekto moze mat z 'hubky' ovela vacsie mindraky 😀

reanda
22. mar 2023

@andreatytler nepochopili sme sa, nevadi 🙂

andreatytler
22. mar 2023

@zoro9836 No ja odpadnem. Z feministickej prisery sa stal niekto s kym suhlasis.😀 👍

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
spadnutaslivka
22. mar 2023

Pozri si film Válka Roseových...

viestta
22. mar 2023

@spadnutaslivka joj, to bola parada 😅

majlo1234
22. mar 2023

@andreatytler na zaciatku o tom boli debaty, ale to su dlhorocne zvyky, ktore sa tazko menia. Tersz to uz beriem tak, ze sa to nezmeni. Co neznamena, ze si nepofrflem, tak ako aj on. Ale kedze sa nejedna o nejaky obrovsky vztahovy problem, nema pre mna zmysel vynakladat obrovske usilie na zmenu

tykat
22. mar 2023

@autorka neviem, ale diskusia👍uz tu mas 5 stran bez toho aby si prispela 😁

viestta
22. mar 2023

@tykat kue pikle, kuje pikle, nema na nas cas 😀 (najhorsie, ze nedostala takmer ziaden navod a musi sa s tym vytrapit sama)

jj298
22. mar 2023

@viestta cooo ved ja som dala dobry navod nie? Ale asi viac ako manzela by nastvala niektore damy tu😀

katkazocele
22. mar 2023

@h2 Súhlasím Karma neexistuje 😢

diaszoky
23. mar 2023

Pomsta vlastnemu manzelovi?? Haloo muz ma byt tvoj najlepsi kamarat brat milenec .. a nie clovek ktoremu sa mas pomstit. Navyse pomsta nasobi dalsie zlo takze …

kotricka
23. mar 2023

@diaszoky ja nechapem, ved potom z toho vznikne len zacarovany kruh v ktorom sa budu vyzivat obaja a k nicomu dobremu to bohuzial nepovedie

diaszoky
23. mar 2023

@kotricka presne a uz ked muzovi mam ublizovat a robit vracanky tak uz nebude mat zabrany pred nikym

Strana
z5