icon

Ponižovanie od muža v tehotenstve

5. júl 2023

Ahojte baby, čo by ste robili na mojom mieste? Akurát som v 13 tt. Nevladzem nič, aj keď mám dni kedy mám energiu som unavená ešte dosť, tieto tepla začínajú ma ničia ešte viac je mi na odpadnutie, som doma na PN takže môžem oddychovať, stále ešte vraciam niekedy. Musím sa namáhať aby som niečo zjedla a o varení ani nehovorím nevladzem stať pri sporáku a to jedlo sa mi hnusí, muz dojde z roboty a začne ma urážať aká som neschopná, lenivá že ani navarit neviem( pred tehotenstvom vzdy bolo navarené a napečené lebo to milujem hlavne pečenie) len teraz som úplne taká bez života unavená malatna. Niekedy ked si vypije začne ma urážať (dom je jeho ) takže sa mi stále vyhráža že sa môžem odsťahovať. Nadáva mi aká som piča že si zaslúžim aby sa ku len takto správal, potom na ďalší deň sa mi ospravedlňuje pár dni ne milý a potom zas sa chová zle. Nemôžem povedať pomôže ked potrebujem, okolo domu robí do roboty chodí zarába dobre. Len to jeho správanie voči mne a hlavne ked je opitý je extrém, ešte ma neudrel aj ked už 2-3x ma chytil pod krk ked som tehotná nebola. Ale on to vzdy zahral na ďalší deň ze to tak nebolo. Ale dobre… som na PN nemám kde ísť a nechcem aby dieťa žilo bez otca ako som to mala ja. V Septembri máme mať svadbu a bojím ze po svadbe uz dadobune úplne moc nad všetkým. Veľmi škaredo sa ku mne niekdy správa ale potom sú tu dni kedy je velmi zlatý, chodíme na večere ked ja chcem, masíruje ma a potom dni kedy sa nebavíme. Veľakrát som mu povedala ze ani ja som neni bezchybná a teraz v tehotenstve ked mam výkyvy nálad niekedy sa mu nečudujem, musím mať kludovy režim takže väčšinou teraz robi domácnosti všetko on, viem ze je toho veľa naňho. Ale nemôže si to vybíjať na mne. Teraz v sobotu ked bol opitý ma tak dourážali pritom kým sme boli s jeho kamarátmi bolo všetko v poriadku, akonáhle sa zabuchli dvere 2 hodiny monológ o tom aká som pica, štetka a pod. Proste neviem čo ďalej, odísť alebo sa snažiť byt teda tá poslušná a dobrá manželka ktorá bude poslúchať na slovo čo povie muz ( u nich v rodine to tak funguje ) vidím to an svokre, čo povie svokor tak to musí byt, dajú vam čo sa týka materiálnych veci všetko na svete sú pracovitý ale čo sa týka účty a citov k ženám je na bode mrazu.

Strana
z4
barborachors
6. júl 2023

Prestala som čítať od "niekedy, ked si vypije".

Je to len tvoja chyba, že zijes s ochlastom a este si s nim aj decko spravis. Len tvoja chyba.

barbora19911
6. júl 2023

Ja prežívam také tehotenstvo ako ty celý čas celých 7 mesiacov grciam aj 40 krát za deň stále má musí voziť na pohotovosť na infúzie už som bola dva krát hospitalizovaná ..takže nemá nám kto variť a keď príde z práce je hladný alebo si dá rožok chlieb s niečím ale v živote by mi toto nepovedal ani by sa neopovazil keď vidí v akom som stave je na toľko inteligentný aby to pochopil a nepovedal ani mäkké F nato...

ahhola
6. júl 2023

@barbora19911 nemávas hypokaliemiu z grckania ?

martinafilip
6. júl 2023

@alchemilkazltozelena ako vážne? 🙄 Škatuľka, že chlap-vojak je hovädo? A ešte si s autorkou aj svorne drukujte.. nie, vojaci nie sú hoväda.. ty máš asi zlú skúsenosť a pri autorke nie je problém to, že je vojak, ale to, že je to alkac, ktorý vyplaví svoju ,,fajnu" povahu, keď si lupne.. normálny chlap a je jedno, či je to vojak alebo smetiar, nemá potrebu ani za triezva a ani nalupany chytiť ženu pod krk..

lucinkaboz
6. júl 2023

Ak čakáš že sa zmení, nikdy sa nezmení taky nikdy, hulvat od kosti navždy.V takom prostredí bude vyrastať nevinne dieta ak to ty nezmeníš....

alchemilkazltozelena
7. júl 2023

@martinafilip 90% vojakov je takých a to nie je len moja a jej skúsenosť... A mne je to v podstate už jedno, ja som sa vtedy poučila na celý život, snáď to spraví aj ona...

martinafilip
7. júl 2023

@alchemilkazltozelena nemusíme o tomto ani diskutovať.. štatistika vytiahnuta z prdele.. a poučiť sa autorka môže tak v tom, že nie je v poriadku žiť s alkacom a násilníkom a nieže vojaci si fuj 🙄..

petko81
7. júl 2023

On tá chytí pod krk.a ti s ním ideš do postele a urobíš dieťa??
🤦🤦🤦🤦
Koľko máš rokov ??

aurinia
7. júl 2023

Uz len za tie slová by som odisla ....byť tehotná je jedno nádherné obdobie ....odisla by som za to ze mi ho znicil....teraz más riešiť len veci pre bábätko, tesit sa ...on si ťa má hyčkat .... Prepac ale si úplne jednoduché dievča. Ohliadni sa....sú aj dobrí muzi ...môžeš prezit krásny, stastny zivot ....byť slobodna mama s jedným dieťaťom sa neboj....boj sa byť s tým tvojim chmulom. Pobal veci a utekaj ....

alchemilkazltozelena
7. júl 2023

@martinafilip máš vojaka že sa ich toľko zastavas?

maryetta
7. júl 2023

Urcite prva vec-takeho by som si nebrala.
Ak by bol opity a mal taketo slova asi by som mu flasou trepla po hlave-ale to som ja.

Toto by som ja nestrpela ani keby zarabal tisice. Peniaze ti pokoj a rodinnu pohodu nikdy nezabezpecia.
Radsej obratim kazdy peniaz 2x ale s kludom a nebudem sa bat co mi bude vycitat. Kedy mu co nebude vadit. A nadavky? Toto absolutne nie.
Nech sa da liecit ked sa nevie ovladat ako pije.
Ale svadba? Dievca…. Radsej sama s dietatom u rodicov. On si je tebou moc isty preto taketo spravanie.

bluka2
7. júl 2023

Prestahuj sa co najdalej od tohto psychopata

maryetta
7. júl 2023

Este jedna taka sice nevyziadana rada-ziadna svadba a dietatku daj svoje priezvisko.
Neskor to urcite sama ocenis.

nickpick
7. júl 2023

sama si to napisala hned v uvode, rodicia na neho boli tvrdi, zrejme mu neprejavovali lasku, neboli k nemu citlivi, on si to teraz v dospelosti kompenzuje alkoholom a ventiluje sa na tebe, si naivna ked si myslis ze k dietatu bude dobry, mozno na zaciatku, ale ver mi, ze sa z neho stane verna kopia jeho otca a stafetu odovzda dalej, aky vzor bude mat dieta ked bude vidiet ze otec uraza matku a pije? toto si s nim mala riesit este predtym ako ste si urobili dieta, mala si mu dat ultimatum bud prestane pit a zacne s terapiou alebo odchadzas, takych pribehov ako tvoj je tu 1000, rovnaky scenar, rovnake problemy, statisticky sa to konci tak ze zena to este potuahne par rokov, ale casom laska kompletne vyprcha, a kvoli dietatu/detom musia muza opustit, alkoholizmus a nespracovane detske traumy nezmiznu len tak na zelanie po jednom uspesnom rozhovore, to by si predovsetkym musel tvoj partner priznat ze nejaky problem ma, tvrdis ze ta nebije, ale uz ta parkrat chytil pod krk, prva bitka je otazkou casu, zacni premyslat nad planom B, setri peniaze a hlavne sa porozpravaj so svojimi rodicmi, absolutne netaj ako sa k tebe sprava, ty sa nemas za co hanbit, to by sa mal on, akonahle schytas prvu facku povedz to jeho rodicom, hlavne ho neospravedlnuj a nechran, obet si ty a nie on, a mala by si mu dat ultimatum - ziaden alkohol, smer psycholog a terapia…..

evaachesa
7. júl 2023

Dočítala som to po vypije si a pi*a a skončila som. Načo si s takým blbcom? Načo si si s ním robila dieťa? Asi je už neskoro plakať nad rozliatym mliekom. Do takého prostredia chceš priviesť dieťa? 🤷

lavender273
7. júl 2023

Autorka aby si si nerobila iluzie do buducna, ani narodenie dietata ho nezmeni.

feeewa
7. júl 2023

@lavender273 Ale zmení…len k horšiemu 😏

martinafilip
7. júl 2023

@alchemilkazltozelena áno, s jedným žijem a teda nie ani rok a ani dva.. a zažila som ho aj nasraneho vo vyvrtke a aj nalupaneho a aj všetko dokopy a väčšieho ,,plyšáka" si neviem predstaviť.. a ďalších poznám a zažila som ich aj na šrot.. a najviac neznášam takéto škatuľky, že ten alebo henten musí byť taký.. je mi ľúto, že vy dve ste narazili na hoväda, ale to nie je následok povolania, ale ich osobnosti.. toto bola posledná správa od mňa, lebo sme mimo témy..

hradnapani
7. júl 2023

@maryetta suhlas! snad si to autorka vezme k srdcu - s tym priezviskom

barbie2023
20. nov 2024

Bože ty si tak mega sprostá ,že ti niet pomoci 🤦

barbie2023
20. nov 2024

@evaachesa samozrejme. A to dieťa raz bude ďalší dospelák ,ktorý buď bude násilník alebo obeť. Ale veď hlavne,že bude mať otca.

liv1
20. nov 2024

@barbie2023 diskusia stara rok a stvrt

lenkalienka321
4. aug 2025

Tak ako sa darí? Naozaj by ma zaujímalo, či sa ten chlap zmenil k lepšiemu🤞

Strana
z4