Popri chlapovi vyzerám ako strašidlo
Zdravím dámy, potrebujem poradiť, alebo skôr dvihnúť sebavedomie (?).
Som vo vzťahu s neuveriteľným chlapom. Je starostlivý, obetavý, láskavý, milý…. A to nehovorím o tom, ako vyzera. Doslova sa za ním obzeraju ženy na ulici 🤦♀️🤦♀️ Poviete si, dokonalý chlap. A on aj je, nechválim sa, len konštatujem. A teraz o mne. Popravde, vyzerám pri ňom ako strašidlo. Starám sa o seba. Vždy som upravená, podpätky, vlasy, nechty, krásne šaty. Problém je len v tom, že moja konfekčná veľkosť je niekde medzi 44-46. Snažím sa zdravo stravovať, aj cvičím, ale akurát si váhu udržiavam, nechudnem.
Už keď sme spolu začínali chodiť, tak mi stále vravel, že som krásna, že sa mu páčim taká aká som a tak. Ale ja mám stále pocit, že nie som dosť dobrá. Zatiaľ sa to nejako na našom vzťahu neprejavuje. V posteli problémy nemáme, ani nejako extra neprenášam svoju frustráciu z mojej nadváhy do nášho vzťahu. Nejako sa snažím mu to nehovoriť. Ale bojím sa, že to začne. Že jedného dňa príde nejaká žena, ktorá mi dvihne tlak. Nalepí sa na neho alebo čo a ja to nezvládnem. Je veľmi náročné vidieť všetky tie modelky ako na ňom idu oči nechať a ako zazeraju po mne. Ich pohľady na mna mi možno vadia viac ako tie na neho. Nikdy neurobil nič, kvôli čomu by som mohla žiarliť, ale naozaj mám strach, že to nejako pokazim. Prosím, ak niekto viete, poraďte mi, ako sa vyhnúť nejakému zbytočnému zlyhaniu.
@kakawah 👍 presne
@sisuela On ti povedal, že sa mu páčiš taká aká si, spávate spolu, chodí s tebou von...ergo nehanbí sa za teba a naozaj sa mu páčiš. Takže sa musíš zmieriť s tým ako vyzeráš hlavne ty. Pre niečo si ťa asi vybral, nie?
Ak sa ti chlap začne obzerať po iných, tak podľa toho, čo píšeš, jedine z dôvodu tvojho negatívneho pohľadu na seba a nízkeho sebavedomia.
Ver mi, že ak chce chlap urobiť **tinu, tak ju spraví či si topmodelka alebo baculka. bohužiaľ viem o čom hovorím... :(
ak ta miluje a je dobrý a verný a vidí iba teba, tak by som nerobila z toho vedu.
Ak sa ty cítiš sama v sebe zle, tak do toho. ale nie kvôli chlapovi, kvôli sebe 🙂 nikdy nič kvôli chlapovi - na to sa prosím skús naozaj mať rada ! ♥
@sisuela tak asi je tvoj priatel na moletky,to je inak ok a neries postavu,zbyticne si narobis komolexy a problemy.Inak by som bola zvedava ako vyzerate a ci je ozaj taky fesak;)
Ziadne kilo nie je navyse, pokial sa vie nosit ;)

Ja už sa tu opakujem dosť, ale asi niektoré nepoznajú... Pozri na YT videa o sebelaske, od Katarína Rúna, afirmacie o sebelaske o sebavedomi. Nielen pozri, skús aplikovať. Musís popracovat na sebavedomi, tvojmu sa budes pacit ešte viac, keď budes sebavedoma, budes mať rada seba samú taku aka si, lebo to bude na tebe vidno, bude z teba priam srsat stastie, spokojnost, charizma a to uvidia všetci. A ty budes potom veľmi spokojná a stastna. Koľko mladých, stihlych žien poznám,,,, a majú nízke sebavedomie, alebo sú hlúpe, take prázdne, bez ničoho.