icon

Potenciálny partner s opičou ryhou

auparkova_pipinka
21. júl 2018

Ahojte, oplati sa zacat si s chlapom, ktory ma opiciu ryhu na dlani? Zalubila som sa do neho skor, no po par mesiacoch som zistila, ze ma opiciu ryhu a asi radsej chcem z toho vycuvat. Mate skusenosti s takym vztahom? Moze to fungovat? Dakujem.

tomiholjubavi
21. júl 2018

@jessica83 byt downik, alebo mat downika nie je dovod, aby bol niekto hysterický, alebo sa mu vyhybal. poznam ich niekolko a su to nadherne detičky, plne lasky, cistoty a bez štipky zloby. v tomto teme je na smiech iba to, ze niekto podla čiary na ruke od buka diagnostikuje a vytvára genetické profily, dokonca aj generaciu dopredu. a ako dokaz to podoprie teoriou o čítaní z dlane. 😅

nam kedysi na vs robili iq testy a tiez mi vysiel vysledok, na ktory sa pysnim ako páv 😀 potom som si dlho nerobila. Az teraz, ked som mala nedavno jalovy napad sa zamestnat, tak nas testovali zas. a vraj som spravila najlepší zo všetkych uchádzacov 😀 tak neviem, ci som taka hviezda, alebo ostatní boli za blbca 😀 kazdopadne, opicia ciara ma aj suvis s vysokou inteligenciou (podotykam neskromne).

ivankaberrynka
21. júl 2018
jessica83
21. júl 2018

@tomiholjubavi pekne si to napisala. prave preto som to napisala aj ja (v suvislosti, ze sa bavim na tejto teme, ale nechcela som sa dotknut mamiciek). evidentne vsak ten, kto tuto temu zalozil, je dost mimo... k tej ciare, mozny suvis tam s iq moze byt, aj ked ja tomu, priznam sa, neverim 🤣 Miska co taaa knihaaa?

tomiholjubavi
21. júl 2018

@jessica83 ja verim tomu, čo mi pasuje 😀
ze existuju minule zivoty, v ktorych som bola krvilačný paša, ako mi tvrdi svokor - neverím 😀
ze opicia ciara znamena inteligenciu, šťastie a celkovo dobre vlastnosti nositela - verim 😀

lilka5566
21. júl 2018

Práve som si vsimla ze aj môj manžel ju má, čo myslíte mam sa rozviesť? 😁😁

jessica83
21. júl 2018

@tomiholjubavi 😂 ako ty povies. ja verim v Boha. aj ja som kedysi vestila z kariet. no tie casy su uz davno prec...

jessica83
21. júl 2018

@lilka5566 nee. ved citaj, prinesie ti muz stastie! bud rada 😂 ach jaj. este aj ten nick, ktory zalozil tuto temu, ktora bude zajtra mozno uz vymazana, hovori za vsetko 😎

lilka5566
21. júl 2018

@jessica83 tak super teším sa 😂😂ale dnes je tu viac takých špeciálnych tém 😁 ja myslím ze to tu niekto pridáva na rozveselenie zničených mamičiek, keď im konečne zaspia deti, inak si to neviem vysvetliť 😁😁

jessica83
21. júl 2018

@lilka5566 mozne to je. no ja deti nemam, ale bavim sa teda. a ktora este tema dalsia teraz fici??
minule tu boli 2 ci 3 od jednej ohladne tehu ci je. to bolo uz ine caffe 😂😂😂😂

lilka5566
21. júl 2018

@jessica83 áno aj teraz som tu našla podobnú, no jedna sa mi tu ešte paci ale vyzerá ze dotyčná to myslí vážne tak aby sa neurazila 😁
Sranda tu na tom koniku, take ľahké večerné čítanie

jessica83
21. júl 2018

@lilka5566 myslis to s tymi znameniami? schvalne som na rychlo kukla diskusie. ona to, zial, mysli fakt vazne 🤔

lilka5566
21. júl 2018

@jessica83 trafila si 😁😁

jessica83
21. júl 2018

@lilka5566 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

pokerface5843
21. júl 2018

@tomiholjubavi Aj tak nechápem....takže ja mám čo?

jessica83
21. júl 2018

@pokerface5843 masvsetky ciary zvlast. cize ciara srdca a ciara rozumu nie je spojena...

pokerface5843
21. júl 2018

@tomiholjubavi Ale veď ty si MIška s Tomičkom šťastná, nie?

pokerface5843
21. júl 2018

@jessica83 Ešte keby som vedela, ktorá je čiara rozumu a ktorá srdca?

montemotherone
21. júl 2018

@auparkova_pipinka a to je čo? 🤔

tomiholjubavi
21. júl 2018

@pokerface5843 ty to mas dobre, ja to mam "zle" 😀 podla autorky, reps. podla nejakych veštíc by som nemala byt stastna v ziadnom vztahu, pretoze mam zle ciary na rukach 😀 co znamena bud neurologicku chorobu, alebo hroznu povahu nevhodnu pre vztah

zirafienka
21. júl 2018

@marseillefan ani lepsie si to nemohla napisat😉😉😉

senta_sofia
21. júl 2018

@auparkova_pipinka pozri, ludia aj opice su primaty, takze urcite to bude prima chlap

svetlusb
21. júl 2018

No mňa asi šlahne 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂.....demencia prveho stupna

pokerface5843
Autor odpoveď zmazal
gertrudka222
22. júl 2018

Ako môžte niektorýá takýmto hlúpostiam veriť. Preboha ženy zobuďte sa... Niekedy sa fakt teda nestíham čudovať

cicka33
Autor odpoveď zmazal
lubkavargova1
22. júl 2018

kriste zeny uz podla nicku uvazujte o prispevku....no a teraz by ma zaujimalo kde vsade su tie "skvele" moderatorky a adminy co inde mazu temy, premenuju, prispevku mazu kade-tade a zasahuju do diskusii.

tomiholjubavi
22. júl 2018

@senta_sofia ak by aj nebol prima chlap, ale rovno primat chlap, nebol by prvy, ani posledny 😀 v sekcii rodinne problemy sa to nimi len tak hemží 😅

senta_sofia
23. júl 2018

@tomiholjubavi a ti primat chlapi mozno ani opiciu ryhu nemaju 😂