icon

Potreba hádať sa

3. nov 2022

prosim Vas ,som 40 ,neviem ci je to hormonmy alebo blizi sa menopauza ale vekom mam pocit ze sa len rozculujem,obcas nad nie velmi zavaznymi vecami.
Rano som nervozna nahanam deti do skolky,muza sekirujem,on nervozny zo mna ale aj uznacam mame zle vychovane deti,len rev a rev kazde rano.Potom vynervovana utekam do prace,robim Ados sestra s autom.A najviac ma rozculuje praca,hlavne to ked robim taxika,naprikald idem odniest plienky rodine,alebo recept vybavit.Proste cely cas v aute nervacim.Doma iz lepsie,myslite ze to je vekom,?Mlada som tak nebola,tvrdohlava vzdy ale nie nervozna,podrazdena ,-aj som bola ochotejsia,terz ma tieto sluzbicky v oraci nervuju.
Co na to?Magnezium?

viera
3. nov 2022

SEX

viestta
3. nov 2022

A vypnúť si skúšala? Nájsť si čas iba a len pre seba aby si resetovala hlavu. Dat si občas pauzu od toho kolotoča a venovať sa len tomu co ti dovolí na kolotoč zabudnúť.

autor
3. nov 2022

nie baby,ja myslim ze je to povahoi,vekom sa to zhorsuje,dedko nervak,len nechapem ze v mladosti som bola uplny flegmos a teraz toto;( Sex myslim si ze je ok🙂

viestta
3. nov 2022

Povaha v tom bude, ale vyhovárať sa na gény a vek ti nepomôže. Pomôže ti jedine nájsť cestu ako nedovolit aby ta negatívne emócie neprevalcovali. Niekto chodí na jogu, niekto behať, niekto strikuje. Treba si nájsť to co zaberá u teba, pretože zneprijemnovat život tým najbližším len preto, že si nevieš so sebou rady to nie je kto vie co. To hádam uznáš aj sama.

zmrzlinka2021
3. nov 2022

Treba športovať, cvičiť, chodiť na turistiku

drzaopica
3. nov 2022

Vekom a nervami v kybli😅z coho mas byt prijemna v robote stres, deti stres.Moja sestra ma 42 r a hovori, ze jej posledne 2 r.preskocilo, ze je velmi nervozna, vsetci jej vadia, stale podrazdena.To uz bude aj perimenopauzou.Pamatam si nasu mamu ani sme nemohli pomaly rozpravat😅len s tym rozdielom, se v maminych 43 r sme boli dospele a nie deti skolkari.Ked presla prechodom zase to bola nasa dobra mama🙂

autor
3. nov 2022

@drzaopica ved to ja mam 3male deti ale ononto zacalo tymi detmi stake sa ponahlam aby som setko stihka co najskor,a beham kazdy den ale to nieje tak ze lusk a som ok,to su situacie ktore nevyjdu na prvy krat a musim to zopakovat potom pozeram na cas a jej uz je neskoro ,do toho sefina ze treba este tam zajst ze zabudla a ja uz mam paru.Ale nevadi musim zacat brat mgso4 a nehocorit nic hned ale po pol hodine.

katka700
3. nov 2022

Nemáš vysoký testosterón? Ukludnila som sa keď som začala brať saw palmetto na padanie vlasov. Predtým som mala také záchvaty zlosti že som rozbila 2 počítačové myši 🙈

evica17
3. nov 2022

Čo som si všimla,a aj čítala u gynekológa na dverách,tak v období menopauzy je žena nervóznejšia , a že toto trvá tak 4-5 rokov (napamatam presne). A poviem pravdu,všimla som si to na mamine,čo viem že prechádza menopauzou a je nervnejsia,proste reaguje tak prchko a urážlivé na viac veci čo nezvykla až tak riešiť.

pipistrel13
9. nov 2022

ak mas rozmaznane deti ako pises,problem je aj to,aj s detmi,ktore pocuvaju a respektuju ma pracujuca zena toho az po krk (vsetky lietame,do skoly,skolky,roboty,ulohy,kruzky,domacnost) a ak by tie moje furt revali a povazovala by som ich za rozmaznane aj by som furt vrieskala..

autor
9. nov 2022

@pipistrel13
@pipistrel13 rozmaznane ako rozmaznane ale skor urevane ,umnaucane ale zasa uz ma to oreslo,mala som tuzden pre ms a vyedy som nervna ale som si povedlaa ze budem sa snazit byt milsia co sa vkastne dari🙂