icon

Potrebujem "prefackať"

3. aug 2022

Som vydatá 8 rokov, máme 7 mesačné dieťa. manželstvo je šťastné, všetko klape. No a problém, veď preto píšem. Ozval sa mi "starý známy" po 9 rokoch. Nebudem to všetko vypisovať, aj tak sa to nikomu nechce čítať. bolo to silné, intenzívne, trvalo to takmer rok- možno aj preto ma to tak bavilo, boli rande, prechádzky, intezívne "dvorenie" alebo ako to nazvať.... ja som už bola zúfalá pretože to boli len víkendy, bola som mladá ( pracoval v rakúsku takže sme spolu trávili víkendy piatok-nedeľa)tak som to nejako utla... potom prišiel môj manžel, do ktorého som sa zaľúbila postupne, je to niečo neporovnateľné s "pánom X ( tak ho voláme s kamoškami)" viem, že je to láska môjho života ( dúfam :D ) a teraz už konečne pointa... v nedeľu sa ozval pán X.. viem, že za 8 rokov nemal žiadny vzťah ( máme stále spoločnych známych) a že on aj po tych rokoch nie je uplne okej, aj ked mas "jednorázovky" atd atd vždy to skončilo .... začal mi vyčítať, že som to skončila, že som bola sebecká nevedela som počkať ...a ja vlastne ani neviem čo chcem počuť. že som hlupa krava, kt. má všetko a rieši totálnu debilinu. Nič z toho čo mám by som nevymenila, len sa mi vrátili spomienky a som z toho nešťastná. Asi mám krízu, dieťa zle spí, dovolenka ďaleko tak riešim toto. Ani vlastne neviem čo chcem počuť od anonymných užívateliek.
P.S. Manžel o všetkom povie, hneď ked mi pípol whatsapp prvý krát tak som mu povedala kto píše, takže reči povedz to manželovi nie sú opodstatnené

Strana
z2
nyusika
3. aug 2022

@anita6666 to fakt ? ze uzi si, ale neviaz sa ??

aaale, co uz, aj pre take, ako ste vy, slnko svieti.

moonlight1210
3. aug 2022

@anita6666 kazdy chceme tych druhych na svojej urovni, aby sme sa medzi nimi citili lepsie. chapem.

autor
3. aug 2022

@anita6666 len pre zaujímavosť, nevadí Ti nevera? Toleruješ ju? Podvádzaš? Či prečo to radíš?

ocf
Autor odpoveď zmazal
isis234
3. aug 2022

. citujem.. začal mi vyčítať, že som to skončila, že som bola sebecká nevedela som počkať... Na čo čakať? Až si pán X zmyslí, že príde na ďalšie rande? On nemá právo tebe nič vyčítať. Nezaťahuj ho do terajšej tvojej rodiny. Urob hrubú čiaru. Popraj mu šťastný život. Bodka. Viac to nerieš. Vymazala by som jeho číslo z mobilu. Ak by stále otravoval, blokla by som ho.. On má zrejme nedoriešené vzťahy a na tebe si vybíja zlosť, To mu nedovol .

Strana
z2