icon

Potrebujem "prefackať"

3. aug 2022

Som vydatá 8 rokov, máme 7 mesačné dieťa. manželstvo je šťastné, všetko klape. No a problém, veď preto píšem. Ozval sa mi "starý známy" po 9 rokoch. Nebudem to všetko vypisovať, aj tak sa to nikomu nechce čítať. bolo to silné, intenzívne, trvalo to takmer rok- možno aj preto ma to tak bavilo, boli rande, prechádzky, intezívne "dvorenie" alebo ako to nazvať.... ja som už bola zúfalá pretože to boli len víkendy, bola som mladá ( pracoval v rakúsku takže sme spolu trávili víkendy piatok-nedeľa)tak som to nejako utla... potom prišiel môj manžel, do ktorého som sa zaľúbila postupne, je to niečo neporovnateľné s "pánom X ( tak ho voláme s kamoškami)" viem, že je to láska môjho života ( dúfam :D ) a teraz už konečne pointa... v nedeľu sa ozval pán X.. viem, že za 8 rokov nemal žiadny vzťah ( máme stále spoločnych známych) a že on aj po tych rokoch nie je uplne okej, aj ked mas "jednorázovky" atd atd vždy to skončilo .... začal mi vyčítať, že som to skončila, že som bola sebecká nevedela som počkať ...a ja vlastne ani neviem čo chcem počuť. že som hlupa krava, kt. má všetko a rieši totálnu debilinu. Nič z toho čo mám by som nevymenila, len sa mi vrátili spomienky a som z toho nešťastná. Asi mám krízu, dieťa zle spí, dovolenka ďaleko tak riešim toto. Ani vlastne neviem čo chcem počuť od anonymných užívateliek.
P.S. Manžel o všetkom povie, hneď ked mi pípol whatsapp prvý krát tak som mu povedala kto píše, takže reči povedz to manželovi nie sú opodstatnené

Strana
z2
nyusika
3. aug 2022

tak ja nerozumiem, naco si toto manzelovi vesala na nos, pravdepodobne si chcela delegovat svoj pocit viny na niekoho ineho - nech nie si v sra.kach iba ty sama.

po druhe - az taky uzasny ten pan X nebude, kedze ste sa nikam nepohli, praca v zahranici nie je prekazka ku vztahu.
pravdepodobne mu taka forma vyhovovala, kym nenajde nieco lepsie, teraz ma clivu chvilku a ozval sa.

my zeny mame uzasnu vlastnost - idealizovat si vsetko tak, ako si my predstavujeme.
a realita je pritom uuuuplne ina.

mariaveronikag
3. aug 2022

si nevyspatá, podľa mňa.
Ten pán X je sám a pokúša sa Ti hrať na city rozprávkami, čo by bolo, keby.
Nepotrebuješ to a vôbec k ničomu to nevedie.
Najlepšie pre Teba a Tvoje manželstvo by bolo uťať vzťah s pánom X.
On bude stále dobiedzať : veď "nič", len na kávu, len sa stretnúť, len pokecať...namiesto toho, aby sa pokúšal Ťa citovo vydierať a robiť absurdné výčitky, by sa mohol radšej pokúsiť nájsť si vzťah.
Ty si šťastne vydatá, s malým bábätkom...fakt, prosím, nerieš pána X, ani pána Y...🙂

autor
3. aug 2022

@nyusika a ja som asi presne toto potrebovala počuť! ďakujem ❤

althejka
3. aug 2022

pan X patri do minulosti a treba mu zabuchnut dvere pritomnosti pred frnakom. samemu asi nie je hlupe pisat exke s malym deckom vydatej. Asi ma krizu skor on a to nie je tvoj problem

autor
3. aug 2022

@mariaveronikag ďakujem!❤

lindous
3. aug 2022

Nič, nerieš pána X vôbec, ignor...spomienky máš možno pekné, ale to že sa ti ozval po toľkých rokoch čo bol sám s výčitkami naznačuje, že si spravila veľmi dobre, keď si to s ním ukončila... Asi to nebude zrovna super chlapík... kľudne si chvíľu poplač, keď je teraz na teba toho veľa a pusti to z hlavy 😉

autor
3. aug 2022

a že na koníku nie je nič dobrého. Vrelá vďaka milé dámy, ste super!

solange7
3. aug 2022

Uz mu neodpisuj, oznac ako precitane a neries. Sustred sa na rodinu.

beatta7
3. aug 2022

spomienky dokazu byt silne, najma po case zabudnes na to zle a vidis len dobre a to je zasadny problem, tiez som takeho cloveka v zivote mala a teda najlepsie bolo utnut kontakt, lebo ked sme si pisali ma to rozptylovalo, premyslala som co by bolo keby a nevazila som si, neuzivala, co som mala

zmrzlinka2021
3. aug 2022

treba uzavriet ten "box" tvojho zivota, zapriat panovi x vela stastia v zivote a skor sa od neho "drzat"

luccija
3. aug 2022

Ubehlo vela rokov.A uz vobec by som neverila, ze mal len jednorazovky.Co bolo, to bolo.Nevypisuj si s nim a jeho vycutky nie su na mieste.Zijes iny zivot hned na to vsetko zabudni.

janetinka27
3. aug 2022

keby bol schopny, posunul by sa za ten cas v zivote aj on. ale on mal iba nepodstatne jednorazovky, takze to znie trochu ako z telenovely, ze ti bol 9 rokov "verny"
vymaz si ho. tvoj muz teraz mozno dostane chrobaka do hlavy a bude mat nastrazene zmysly a moze to nastrbit doveru. pekne nech je pan eX nadalej len ex a nech sa postara o nejaky svoj vztah sam.

maryetta
3. aug 2022

Tak tak. Hned prvy komentar-rada vystihla vsetko.
Darmo aj sama pises ze by si toto co mas teraz nemenila. Tak to nemen a hlavne nepokaz 😉

autor
3. aug 2022

@janetinka27 haha 😀 pobavilo ma, že mi bol verný

ďakujem ešte raz za spätné väzby. Ano prišli pozvania na kávu, že by chcel vidieť bejby, ako sa mi darí atď. Nemyslím si, že je to OK a sama neviem ako by som sa tvárila v jeho spoločnosti.

nyusika
3. aug 2022

samozrejme, ze to nie je OK a samozrejme - ze nechce vidiet bejby 😀 😀
tomu ani sama neveris.

autor
3. aug 2022

@nyusika moje kamošky to otočili na srandu a povedali, že nech poviem dobre ale, že príde aj pán manžel 😀

cevricek40
3. aug 2022

Napíš pánovi x, či je zabezpečený a mať stebou rodinu

komplikovana
3. aug 2022

Ked si to vtedy skoncila, mala si na to dovody. Vtedy mal o teba bojovat, teraz je uz neskoro plakat. Vies, ze nemas ziadnu povinnost mu vobec odpovedat ani nic vysvetlovat. Este to skusa, ci by si nepodlahla. Nemusis absolutne voci nemu nic. Aj zablokovat ho dokonca mozes 😁

miadi
3. aug 2022

Nic si z toho nerob pan X je pre mna blb led dokaze sa ozvat po 9r vydatej zene co mà male dieta a robit jej vycitky. Urcite si urobila dobre ze si to ukoncila. Mozno by si bola doteraz tak snim na rovnakej urovni vikendovy vztah . Uplne ho blokni. Vy ste spolu nezili naozaj sa nepoznate to randenie je ta lahsia cast vztahu. Tvoj muz je urcite 💯 lepsi.

ummimaryam
3. aug 2022

Áno naňho nemysli. Človek ktorý je schopný napísať vydatej žene s dieťaťom a hrať jej na city, je úplný odpad. A určite je dôvod, prečo je ešte stále sám za všetky tie roky. Ja by som ďakovala Bohu že som sa ho zbavila.

anita6666
3. aug 2022

@miadi a to prečo by mal byť blb? To,že sa niekto vydá/ožení znamená,že sa má zablokovať pred celým svetom a s nikým nekomunikovat ci čo? Ešte aby sa niekto opovazil napísať či komunikovať? To čo je za haluz?

miadi
3. aug 2022

@anita6666 komunkovat moze ale na co? S clovekom exom ktory jej po 9r robi vycitky? Doteraz “ kamosi “ neboli.Nepoviem Keby to bolo aktualne.. toto je tak davno uzavreta minulost. Ty nemas vztah mas len nejake pletky tak naco ti to vysvetlovat ? Nemala by som potrebu komunikovat s Ex co by vo Mne chcel vyvolat pocit viny. Ja mam fajn ex priatela a nemam potrebu snim komunikovat.

miadi
3. aug 2022

@anita6666 a nikde som nepovedala ze sa mà zablokovat pred celym svetom . To je len tvoja vlastna haluz. Ja blokujem ludi ktori su neprijemni 😜raz za cas aj to treba.

nyusika
3. aug 2022

@anita6666 ani mne sa nezda slusne ozvat sa po tolkych rokoch a rovno jej nieco vytknut.

kludne mohli ostat v kontakte, obcas si napisat, kludne aj na kamaratsku kavu skocit.
ale takto nie

cocolino234
3. aug 2022

@anita6666 tak hádam je veľký rozdiel napísať starému známemu (neviem či v ich prípade zrovna ex), že ako sa má, či sú zdraví aj s manželom a deťmi a je rozdiel jej začať vypisovať sračky o ich starej láske aj keď si je vedomý toho, že ona už má dávno zariadený život - mňa by to totálne urazilo. Absolútne si nepochopila o čo tu ide, ak je pre teba bežnou komunikáciou vyčítať človeku niečo, čo spolu mali pred 9 rokmi a z dôvodu vlastnej frustrácie, tak v tej komunikácií zas taká rozbehaná nie si a dám ti radu, že takto sa so starými známymi nekomunikuje, nekomunikuje sa tak s nikým.

anita6666
3. aug 2022

Ale však on sa jej určite neozval s výčitkou v úvode,však evidentne prebehla nejaká komunikácia a dostali sa následne k téme "výčitka",teda k ich vzťahu,ktorý mali a bavili sa o tom... či o čom sa mali baviť? Ako jej detičky kakaju či prdkaju?

nyusika
3. aug 2022

@anita6666 po tak dlhej dobe absolutne nie je dovod nas akekolvek vycitky, comu nerozumies ?
on nema co riesit s nejakou ex minulost, ked vie, ze je vydata a ma rodinu.
a ked on s nou vztah ani vtedy nechcel.

naco tu teoreticky riesis nieco, o com nevies ??

anita6666
3. aug 2022

Autorka,píšeš,že si bola z neho paf,tak choď a stretni sa s ním, uži si,ale neviaz sa. Nepotrebuješ prefackat,život si treba užiť a nie žiť s okovami na nohách.😎

moonlight1210
3. aug 2022

Odpisala by som mu: Nemyslis, ze po osmych rokoch je naozaj cas prekonat to a pohnut sa dalej? Kolko tomu este chces venovat?

@anita6666 "Autorka,píšeš,že si bola z neho paf,tak choď a stretni sa s ním, uži si,ale neviaz sa. Nepotrebuješ prefackat,život si treba užiť a nie žiť s okovami na nohách.😎 "
uz zase si vo svojom zivle provokovat? Nevies si tie nervy ist trebars jednoducho vybehat do parku? Alebo proste skocit pod nejakeho chlapa, ked uz je to tvoja najoblubenejsia strategia?

anita6666
3. aug 2022

@moonlight1210 rovnaký názor ti napíšem po vybehani v parku, sexe,cvičení,vždy 😉

Strana
z2