Povaha vodnára v partnerskom vzťahu. Z ničoho nič sa odmlčí.
Zdravím Riešim take názory v partnerstve Vie mi niekto blizsie opisat povahu vodnára ? Vašeho manžela, priateľa
Z akeho dôvodu sa odmlčí a neodpisuje ?
Alebo ako je mozne ze ma zaujem denno-denne A zrazu nic.
@moonlight1210 Ani nie Ale pokial by mi nijako neublížil Tak nie je problem
@vivien9 podľa mňa sa ozve. Keď bude on sám chcieť. Aké nevtieraj sa. Ono dobré by boli, keby ste sa riadne porozprávali. U mňa vedia že keď mám svoj deň, že má treba iba obchádzať
@petruska19 Ano ked bude chciet napise Neham to tak Presne treba sa rozpravat. Nie riesit cez telefon neznasam cez telefóny nieco riesit Ved to kazí len vztahy
@vivien9 áno tak. 😉
To nema nic stym ze je vodnar. Kazdy chlap mà rad svoju slobodu do urcitej mieri. Ine je to ked mas manzela a ine ked ste iba frajeri .. Manzel ta moc ignorovat nemoze ked spolu žijete. Chlap sa stiahne stichne ked si ho nejak urazila. A ty ani nevies čim.Tebe sa to zda ok ved si mu nic neurobila, zenam ked sa nieco nepaci hnet to frknu chlapovi hnet to chcu riesit. Chlap sa ofuci ochladne no nechce to rozoberat. Tak ho nechaj ked ho to prejde ozve sa. A ked spolu budete poziadaj o vysvetlenie.

@vivien9 co sa tyka vodnara, resp jeho potrebu mat stale pocit slobody - tu je otazka, ci si ty zas povaha, co toto znesie dlhodobo.