icon

Povedala som manželovi, že som s ním len kvôli peniazom a bývaniu

30. aug 2025

Myslite si, ze som nieco zle povedala? Mame 2 deti spolu, hadky kazdy den, v priemere 3hadky denne. Neni dna, aby sa nieco neriesilo. Uz nevladzem, furt som len ja na vine (z pohladu mojho muza). Ja ked sa zacnem v niecom obhajovat, tak mi zacne hovorit, ze ja som najdokonalejsia zena (ironicky). Vzdy som bola taka, ze pri vymene nazorov som kricala. Teraz som uz viac menej ticho, maximalne sa snazim obhajit, kedze stale vsetko dava mne za vinu.

Tak som mu povedala (som momentalne na RD), ze som s nim kvoli peniazom a byvaniu. Ze keby chodim do prace a som financne sebestacna, tak by som s nim nebola, lebo je toho uz vela. Na to sa urazil, nechcel so mnou ani komunikovat a to som si myslela, ze mu nieco docvakne v hlave. Tak ma poslal, ze si mam ist hladat chlapa takeho, ktoreho nebudem mat len pre peniaze. Ja som sa mu to snazila dobysvetlovat, ze proste ho lubim, ale ze je toho vela. Ze je furt urazlivy, na vsetkom sa vytoci, nervozny a nervaci. A ze keby sa trosju uvedomi, tak by to bolo ine. A jeho reakci: tak ja mam byt normalny a ty budes kedy normalna?

Minule sme boli na detskom ihrisku a po chvili tam uz bol nervozny, ze on uz chce ist domov, ze ma robotu (na dvore). Potom som mu nieco chcela ukazat, ale dlhsie mi to trvalo, popri tom ja som sa tesila-co aj videl na mne-ked mu to ukazem a uz mal problem, ze mi to trva 10minit a ze on za ten cas moze nieco spravot a nie sa kukat na mna.

danica2711
31. aug 2025

@anonym_autor ty si v poriadku? Vykričíš mužovi, že si s ním len kvôli peniazom a bývaniu a potom sa mu snažíš "dovysvetľovať", že ho ľúbiš? OK, máte problémy, ale takto sa neriešia. Najprv si uprac v hlave, ukľudni sa a potom jednaj, ale konaj racionálne

tamitamitami
31. aug 2025

Povedala si mu dobre, musí byť naozaj úžas žiť s večne znechuteným chlapom. Nenávidím takúto pasívnu agresiu kedy človek za všetko vyvoláva konflikt.

anonym_02b741
31. aug 2025

Tvoj muz uz zrejme vypisuje rozvodove papiere. A aj ma dovod. Povedala si mu v hneve co si aj naozaj myslis. A snad nebude s niekym kto je s nim len pre peniaze. A naco aj ste spolu, tam uz nie je laska z ani jednej strany podla toho co si napisala.

anonym_eb6d28
31. aug 2025
@malinkajozka
Odpoveď bola zmazaná

@malinkajozka vo vela komentaroch s tebou nesuhlasim,ked ich citam,ale za toto mas 100bodov.U nas prebieha aktualne tiez taketo nieco.A moj muz nechape,co vlastne chcem,preco som nestastna,nasledne nervna a stekam po kazdom.Nepochopenie z jeho strany na maximum.l,vysvetlujem ako dospelemu muzovi aj ako decku a on sa nechyta.Snad uz len nejaka terapia mu otvori oci.

anonym_79d43a
31. aug 2025

@anonym_autor "som s tebou len pre peniaze"
"Ale počkaj ľúbim ťa"
No ty si hlúpa ako tago. Je mi ľúto tvojich detí

rozkvet1
31. aug 2025

@anonym_autor byť ním po tejto vete ťa opustim a staraj sa o seba sama. Si dospelá

anonym_748b4e
31. aug 2025

@anonym_autor toto povedať mužovi fuuuu, akože tak jedine zo srandy to môjmu poviem (vie koľko zarábam) a pridám tam, že ešte aj kvôli penisu.

Vy máte ale fest veľký problém spolu komunikovať. Mal by ste zmeniť tón, pochopiť, že niečo “dovysvetliť” nemá význam, nikoho obhajoba nezaujíma. Normálne si sadnúť a povedať si veci na rovinu, bez toho, aby ste po sebe vrieskali a obviňovali jeden druhého, lebo výčitkami nikdy nič nedosiahnete, iba to, že budete obaja ďalej nasraní.

belllinka
31. aug 2025

Ja ho chapem, naco musite vysedavat na ihrisku obaja, ved je to uplna strata casu. A naco sa potrebujes machlit na rodinny vylet, to tiez nechapem 🤦‍♀️

eva8
31. aug 2025

@anonym_autor ja som, naopak, hodila do ex platobnu kartu a povedala, ze som chcela teba, nie tvoje peniaze. To bola posledna kvapka. Kym bol so mnou, stupal na rebricku po kazdej stranke. Odisiel a klesol na dno. Doplatili na to moje deti, pretoze je to egoizticky manipulator. Obrovsky klamar s opat este vacsou charizmou v sucasnosti, lebo som ho vzdy vytahovala z toho dna (darmo ma milenku, pomoc som mu poskytovala ja - kvoli detom, ale uz nevladzem...)

anonym_a97846
31. aug 2025
@belllinka

Ja ho chapem, naco musite vysedavat na ihrisku obaja, ved je to uplna strata casu. A naco sa potrebujes machlit na rodinny vylet, to tiez nechapem 🤦‍♀️

@belllinka mozno pre to aby boli spolu? A nemusis chapat preco sa niekto maluje na rodinny vylet. Lebo proste chce. A co?

sense
31. aug 2025

Úprimne keby mi povieš že si so mnou len kvôli peniazom tiež sa s tebou nebavím.
Veď vychystaj seba a následne zvyšok. Alebo si to podelte

belllinka
31. aug 2025
@anonym_a97846

@belllinka mozno pre to aby boli spolu? A nemusis chapat preco sa niekto maluje na rodinny vylet. Lebo proste chce. A co?

@anonym_a97846 ved nech si teda privstane a maluje sa, ked mysli, ze jej to pomoze. Ale nie, ked vsetci cakaju pri dverach a ona ide zdrziavat s takou zbytocnostou.

eva8
31. aug 2025
@belllinka

@anonym_a97846 ved nech si teda privstane a maluje sa, ked mysli, ze jej to pomoze. Ale nie, ked vsetci cakaju pri dverach a ona ide zdrziavat s takou zbytocnostou.

@belllinka mna by zaujimalo, kto pripravil deti na vylet.

lienka.7
31. aug 2025
@anonym_autor

Dnes sme isli na rodinny vylet a kymsme sa vychystali, tak na mna vysiel cas ako na poslednu. Chcela som sa rychlo namalovat a on zatial cakal aj s detmi. A uz bol skysnuty na posteli, ze ako dlho sa este idem malovat, ze zase musia na mna pol hodinu cakat, lebo sa musim malovat.
Ja uz neviem, podla mna toto nema vyznam. Ubija ma to. Furt aj nejak komumikujeme, ale on si neprizna ziadnu chybu, furt len ja som na vine....

@anonym_autor obliekaj a chystajú sa ako prvá. Ani moje deti neradi čakajú kým sa ja za tie max.2 minúty vychystam... k tomu zvyšku...no bola si úprimná. Mal by sa nad sebou zamyslieť, ale to asi u neho nehrozí

reanda
31. aug 2025
@belllinka

@belllinka tak to ty si z tych, co nam tu kazia muzov a ukazuju im, ze spravne je, ked zena spravi vsetko pre spokojnost muzicka a deticiek a ked chce nieco pre seba, tak je to zbytocnost, ktorou ich iba otravuje a zdrzuje... mor na teba! 😝 😀

anonym_a97846
31. aug 2025
@belllinka

@belllinka jasne...zena nech vstava aj o tretej aby stihla vsetko a vsetkych pochystat. Nie ze by pan tvorstva napr obliekol deti kym sa ona namaluje. Keby sa vsetci zapojili stihla by sa aj namalovat a nikto by ju necakal. Chlap vzdy stihne svoju pol hodinku na zachode.

som_realistka
31. aug 2025

@anonym_autor No, možno sa Ti to nebude páčiť, ale načo ťaháš muža na ihrisko keď vieš že sa mu to tam nepáči, zbal batôžtek pre dieťa/deti, daj mu ho do ruky a papa drahý, bavte sa na ihrisku ja mam robotu tak na 2hodky. A nech sa tam ofukuje do telefonu kamošom, že oh tá ženská vyhnala na ihrisko. Tak som to robila ja, a dvakrát do týždňa mal koláč a bol spokojný, aj keď frflať musel, lebo však bez toho by vyzeral ako podpapučník. A keď sme išli niekam všetci, tak som chystala malú ja a svoje veci som mala prichystané, lebo som bola spotená jak myš, keď bolo všetko hotové, ale že čakajú na mňa povedal raz v živote, potom nasledoval mesiac, že keď sme niekam išli, povedala som mu, nachystaj malú, ja sa idem obliecť a namaľovať, čakám Vás v aute.

gregik66
31. aug 2025

A vies co. Ja ta chapem. Proste je toho na teba dlhodobo vela a vybuchla si. Mas nejaky cas pre seba? Alebo vsetko okolo domacnosti a deti mas na starosti iba ty? Lebo ja mam obcas tiez taketo myslienky. Ze niekto vstane kvoli vyletu skor a chysta dospelemu chlapvovi veci lebo ju to bavi, je jedna vec. Teba to ale ocividne nebavi. Sadnut si s muzom a vela vela rozpravat

gregik66
31. aug 2025
@belllinka

@belllinka lebo su to spolocne deti. Preco by mala chodit s nimi na ihrisko iba zena?

kaca222
31. aug 2025
@anonym_a97846

@belllinka jasne...zena nech vstava aj o tretej aby stihla vsetko a vsetkych pochystat. Nie ze by pan tvorstva napr obliekol deti kym sa ona namaluje. Keby sa vsetci zapojili stihla by sa aj namalovat a nikto by ju necakal. Chlap vzdy stihne svoju pol hodinku na zachode.

@anonym_a97846 tiež som nepochopila prečo toľké píšu že si privstanú. Veď nech on teda dochystá deti, nebudú musieť čakať

belllinka
31. aug 2025
@gregik66

@belllinka lebo su to spolocne deti. Preco by mala chodit s nimi na ihrisko iba zena?

@anonym_a97846 ved nech nech zapoji aj chlapa a maluje sa ked on nieco chysta a nie vtedy, ked uz je vsetko hotove a ide zdrzovat malovanim.
@gregik66 ved nemusi chodit iba zena, ale naco tam maju vysedavat obaja, ked jeden zatial moze nieco porobit doma? Ved nech sa striedaju

gregik66
31. aug 2025
@belllinka

@anonym_a97846 ved nech nech zapoji aj chlapa a maluje sa ked on nieco chysta a nie vtedy, ked uz je vsetko hotove a ide zdrzovat malovanim.
@gregik66 ved nemusi chodit iba zena, ale naco tam maju vysedavat obaja, ked jeden zatial moze nieco porobit doma? Ved nech sa striedaju

@belllinka aby dieta videlo ze funguju ako rodina? Aby videlo ze o neho maju zaujem obaja rodicia, ze s nim nejde otec len preto, lrbo mu to mama prikazala?

bielasovicka
31. aug 2025
@gregik66

@belllinka aby dieta videlo ze funguju ako rodina? Aby videlo ze o neho maju zaujem obaja rodicia, ze s nim nejde otec len preto, lrbo mu to mama prikazala?

@gregik66 no tak keď ten chlap "musí" ísť len preto, že mu to žena príkaze, tak je tam iný problém. On ten záujem ma mat sam od seba, nie keď mu to prikazu.

bielasovicka
31. aug 2025

Mimochodom, neviem z akého dôvodu sa treba maľovať na výlet. Podľa mňa blbosť.

anonym_fb86ac
31. aug 2025

@anonym_autor strasne sprostá musíš byt keď toto povieš chlapovi 😅 myslím že si u neho skončila a ide hľadať inú

anonym_a97846
31. aug 2025
@bielasovicka

Mimochodom, neviem z akého dôvodu sa treba maľovať na výlet. Podľa mňa blbosť.

@bielasovicka ale co furt riesite ci sa maluje alebo nie?. Je to jej vec. Ja sa malujem aj cesem aj na ihrisko. Lebo chcem. Lebo sa mi to paci, lebo sa tak citim dobre. Ostatne mozete chodit kludne jak puchre aj s karpinami. Uplne od veci toto

kaca222
31. aug 2025
@belllinka

@belllinka lebo rodina má tráviť čas spolu. Dáva tým veľmi dôležitý príklad dieťaťu do života.

bielasovicka
31. aug 2025
@anonym_a97846

@bielasovicka ale co furt riesite ci sa maluje alebo nie?. Je to jej vec. Ja sa malujem aj cesem aj na ihrisko. Lebo chcem. Lebo sa mi to paci, lebo sa tak citim dobre. Ostatne mozete chodit kludne jak puchre aj s karpinami. Uplne od veci toto

@anonym_a97846 nemusíme mať ani puchre, ani karpiny aby sme vyzerali dobre aj bez maľovania. Len tak mimochodom.

nikaeli
31. aug 2025

Pozri, môj exmanžel bol dva roky nezamestnaný, ja som makala ako fretka. Keď som si dovolila opýtať sa ho, kedy to plánuje zmeniť, bez zaváhania mi šplechol do tváre, že som povinná sa oňho starať, lebo som tak prisahala v kostole. V sekunde som mu povedala, že ja naňho neberiem rodinné prídavky a môže sa hneď vrátiť k mamičke. To bola posledná kvapka. Do mesiaca sme mali termín rozvodového pojednávania. Chápem, že si nahnevaná, frustrovaná a neviem aká, ale toto si prehnala. Nebolo by fajn ísť už do práce? zmena domáceho stereotypu by ti prospela....

anonym_a97846
31. aug 2025
@bielasovicka

@anonym_a97846 nemusíme mať ani puchre, ani karpiny aby sme vyzerali dobre aj bez maľovania. Len tak mimochodom.

@bielasovicka to tvrdis ty. Bohvie aka je realita.