Povrchnejšia téma na zamyslenie
Zdravím, 😄
toto bude asi trochu povrchnejsia téma, ale zaujíma ma či sa nad tým ženy na Slovensku zamýšľajú. Dávnejšie som bola v zahraničí. Vôbec nie ďaleko od Slovenska. Ostala som šokovaná koľko pekných chalanov aj mužov tam je. Tvárou, telom aj obliekaním. Dovtedy som si myslela, že takí sú len na internete alebo sa najdu len výnimočne. 😄 Nemusela som sa za nimi ani otáčať a rovno šli oproti ďalší. Povedala by som, že jak baby tu na Slovensku. No a odvtedy ma sere, že tu na Slovensku to tak vôbec nie je. Príde mi, že len ženy sa tu snažia vyzerať dobre. 😄 Akože sem tam sa nájde aj fešák, ale oproti peknym ženám je to bieda. Dokonca moja pekná dobrá kamoška si našla škaredého, ktorí s nou zaobchaza akokeby mal nad ňou navrch a dokonca ju aj podviedol. No proste.. ona mu má veľa, čo ponúknuť a na ňom nevidím zatiaľ nič skvelé a ešte k tomu sa k nej sprava zle a neváži si ju. Jak je to vôbec možné. Mne to nejde do hlavy, že takéto situácie vôbec môžu vzniknúť.
@leuchtturm A ty máš muža zo zahraničia? Ak sa smiem opýtať. Odkiaľ podla teba majú najlepšiu mentalitu? 😄
@vilma7 neviem povedat. Len som pozerala zopar reportazi zo Svajciarska a tie zeny tam nevyzerali zle. Respektive to boli take zaujimave tipy ludi.
@janinah Úprimne nikdy som nechapala to "z peknej misky sa nenaješ". Akože zo škaredej áno? 😂
Veď to, že je niekto škaredší neznamená, že bude automaticky dobrý a že ten pekný bude zlý. Vzhľad predsa neurčuje aký si vo vnútri.
Mne sa zase páčia športovo oblečení (ale niekomu sa elegantne hodí), muzni, zarasteni a vysoki muži, čo majú iskru.. nevravím že takých stretnem denne ale ak idem niekde medzi ľudí, nie je premna problém nájsť niekoho kto sa mi páči.. a čím som staršia, tak si myslím, ze časom by som možno dokázala pozerať aj na mužov čo vôbec nie sú môj typ ako na príťažlivých, pokial by sa vedeli správne chovať..
@jana_eyre_2 Boris Valabik? 😜🤩
Nie je to vobec povrchne aj ked som nazoru ze nejde len o fyzicky vzhlad ale suhlasim. Mne sa uz pekne davno nestalo ze by som sa otocila za nejakym chlapom alebo proste zhodnotila ze fesak. A pritom mam pocit ze tu sa najviac riesi to ako zena vypada a chlapi maju dost velke naroky na vzhlad zeny. Neraz sa mi stalo bud mne konkretne alebo som pocula ako pupkaty u mna vobec nie pekny muz hodnotil na babe take hluposti ze mi rozum zastaval. Akoby nemali doma zrkadla. Tak zena ma byt este popri vsetkych povinnostiach tip top a postava modelky a chlap spinavy zafajceny smradlavy pupkac s plesinou? Lebo takyto chlapi realne snivaju o nejakych super kostiach ktore by ich mapi chciet ale mozu jedine tak snivat haha. A moze mi napisat kto chce co chce ja robim roky v chlapskom kolektive aj mimo prace si vsimam okolie a zial je to tak...
@ankare hej ten je celkom sympatický .
@slecnalemonova ja tej tvojej kaiserke hovorím účes na cibuľu. Neviem či sa tie baby pozrú aj do zrkadla ako v tom vyzerajú, lebo podľa mňa to vyzerá hrozne. Účes do sprchy
@evamarek77 toto sa stalo môjmu otcovi. Kedysi keď som mala 20 a môj otec 42, boli sme si sadnút niekde v reštike. Otec ešte ani domov nedorazil, už moja mama dostala info, že sa vláči po meste s frajerkou😂
@leuchtturm ako nič v zlom, ale tiež vidím v tvojom vnímaní negativizmus voči slovenským mužom. To, že si videla nejakých pár partnerských párov, ktorí sa správali tak ako sa správali, neznamená, že to je všeobecná črta slovenských mužov. Ja napríklad takúto skúsenosť nemám. Zas si nenahovárajme že čo neslovák to dokonalý gentleman. Všade sa nájdu super muži aj tí menej kvalitní aj totálne nepoužiteľní.
@leuchtturm Tak ja by som to do jedného vreca tie ženy "nehodila" tu vo Švajčiarsku. Tu máš kantóny. Ako my máme kraje. A máš kantóny, kde ti hovoria po francúzsky, v ďalšom po nemecky a opäť ďalšom po taliansky. Popri švajčiarštine teda. A medzitým máš tu asi všetkých cudzincov sveta. Tu, kde my bývame mám suseda z Afriky, susedka je Talianka, ďalší sú Albánci, ďalšia rodina je z Chorvátska, potom tu máme Slovíncov, Maďarov, Portugalcov a echt Švajčiarov aj. Toto je také menšie sídlisko v dedine. Dedinka má 1165 obyvateľov a ozaj je tu mix národov. Toto je vo Švajčiarsku normálne. Čiže pekní ľudia sú tu, len neviem či to je ozajstný Švajčiar, alebo cudzinec. Preto píšem aj Vilme, že teda tak ona má šťastie. 🙂 Šťastie na okolie, kde sa pohybuje.
P.S. pre mňa sú jednoznačne slovenské ženy najkrajšie a aj muži. 🤷
@0silvia0 Ja zas mám takých zlých skúseností habadej. Takže by som nepovedala, že je až tak mimo. Ja tiež pracujem v mužskom kolektíve. By si sa čudovala, koľkí vedia riešiť ženy za to jak vyzerajú. Aj v dobrom, ale aj v zlom. A prípady zo susedstva uz ani nehovorím. Ale samozrejme poznám aj dobrých chlapov. Jasné, že aj tu sa nájdu. Len mi príde trošku blbé z ich strany riešiť vzhľad, keď sami nevyzerajú jak modelovia. Ale modelky by chceli. 😄 Keby hodnotili nejakí fakt fešáci a chcú si nájsť sebe rovnú, tak to asi inak vyznie. Jak ked obyčajný pupkaty chlap v krcme zahlasi, že s hentou modelkou by nebol lebo má veľký nos. 😄
každý fungujeme v inom okruhu ľudí, ten môj okruh ľudí je celkom v pohode. Celkom normálni muži aj ženy, a tí, ktorí sú povrchní, riešiaci druhých nepatria do môjho okruhu, s takými si nemám veľmi čo povedať.
@0silvia0 nuz, ked nic ine nepoznas, tak si na to navyknuta. Ja mam svoj nazor, o ktorom opaku ma nikto presviedcat nebude a tvoj nazor je mi ukradnuty 😉
@leuchtturm vlastne som asi ocakavala takuto "milu"reakciu. Ako vies ze ine nepoznam?
Lebo pises o negativizme a z teba ziadny pozitivizmus nesrsi... len tak na okraj😉
@0silvia0 miesas hrusky s jablkami

@eva112014 šťastie ako šťastie, krása nie je všetko. A doma mám manžela Slováka, tak už neslintám po uliciach 🤪🤪🤪