Požičali by ste rodine peniaze?
Chcem sa maminy, zeny s vami poradiť. S mužom žijeme v byte, neni nás no už je ako nás.Ja mám prácu, aj muž. Muž máva aj mimo práce prácu. .Niečo málo máme nasetrene ,vlastne sú to jeho peniaze za fusky. .pár krát mi to už vykrical asi zo srandy (veď ja moc neminam;)Lenže už s toho požičal bratovi, neviem koľko je tomu ale ešte mu to celé nevratil. A dnes som sa dozvedela že sestra od nas"pýtala pár litrov. Mám zmiesane pocity. My niesme milionari. Muž sa ma pytal čo ja na to,tak ja že veď to on ma prachy a on že sú spoločne. .odrazu..kokos, asi mu to zakazem. .rodina nerodina niečo sa im stane nevratia n ani fuka, vlastne chcú požičať na dom kokos a ja som myslela že ide o niečo vážne. Tak ako vravím len tak ďalej majster pracuj a požičiavaj, my budeme mať s toho hovno sorry za chyby T9
aj moj muz pozical 1000 eur a ten debil mu za dva tyzdne pisal ci este moze 700 ze mu je... rooter ta som povedala ze nie. Bolo to uz pred dvoma rokmi a este stale nevrtil ani sa neozyva nic ignoracia. Nikomu nic nepoziciavajte nikdy za ziadnych okolnosti
Peniaze nepoziciavat lebo komu raz pozicias si zvykne ze mas a das a bude chodit strale a este vyjadrenie istych ludi ved tebe netreba ked pytas spat a oni maju problem vratit , nik si v dnesnej dobe neceni pomoc ja by som kanalami chodila v istych pripoadoch no co uz dufam ze raz na kazdeho dojde
☹
Aby bolo jasne uz som pozicala a tisic krat olutovala ze ja som sa musela uskromnit aby som pomohla a dany ludia si zili na svojej urovni pekne dalej a bolo im jedno a vlastne je im jedno no nezajem ze aj vratit by som nieco mala veed nemam no na seba minat maaam z coho toje zaklad ty robis ta si este zarob...sebci juuuj by soom ☹

pozicat ale pekne aj papierom od notara co kedy ako bolo a kolko v pripade problemov..treba sa poistit aj voci rodine hlavne pokial by malo ist o vacsiu sumu