icon

Pozvali by ste na oslavu svokru, ktorá kritizuje vaše bývanie?

11. aug 2026

Nase dieta bude mat narodeniny. Nasich zavolam na tortu, ale svokre som povedala, ze sa zastavime s tortou poobede u nich. Nech nic nechysta, ze tortu a dake vody/chrumky prinesieme. Prerabame dom a po kazdej jej navsteve ma boli brucho. Vsetko skritizuje. Kazdu pavucinu najde. A okomentuje. Zostala zarazena, ked som povedala, ze neoslavujeme. Ved neoslavujeme, iba nasi dojdu na tortu a kavu. Mam taky divny pocit. 🤦‍♀️😕

Strana
z2
euka210
11. aug 2026

@anonym_autor prehltni divny pocit. Nerobite oslavu a basta. Ste rodicia, vy rozhodujete. Vyriesila si to podla mna velmi dobre 👍

anonym_c1928d
11. aug 2026

Trochu nefér ale ak je s tým tvoj muž ok, tak ok

anonym_b2d016
11. aug 2026

Už si veľká, už by si mala vedieť spracovať aj negatívne reči. Naozaj nie je dôvod na bolenie brucha. Pozvi aj svokru na kávu, tak ako vašich. Aj svokra je babička ako tvoja mama. Tu hodinu blbych poznámok hádam prežiješ, ide o vaše dieťa nie o teba a tvoje pavučiny.

anonym_ae2e3a
11. aug 2026

@anonym_autor príliš to prežívaš. Ak si pozvala vašich, mala by si aj svokru.

anonym_5b032d
11. aug 2026

@anonym_autor noooo, ja by som to spravila presne takto ako planuješ, niečo podobné som urobila aj ja 😃
Ja som si zas povedala že psychické zdravie mam tiež len jedno. A vieš čo, dobre som urobila. Hovorim si aj ze som uz dosť veľká aby som sa stale musela prispôsobiť k tomu čo sa patrí.

motylik2559
11. aug 2026

@anonym_autor Ahoj, podla mna si spravila dobre. Ano jedna sa tu sice o dieta, ale to neznamena, ze si povinna znasat jej neustalu kritiku a nedajboze ponizovanie ako ti tym dava najavo,ze si neporiadna. Aj ty si ludska bytost, ktora si zasluzi uctu nech by islo od akehokolvek clena rodiny. Ak s tym je muz ok, co asi je, kedze ste to naplanovali takto, tak je to uplne v poriadku. Konieckoncov, napriek tomu,ze ide o dieta primarne, predpokladam,ze ho vezmete k svokre so sebou, kedze tam beriete tortu a ine pochutiny. Toto nema nic spolocne s tym, ze si uz velka, toto je otazka ucty. Ci uz by ste mali dom komplet zariadeny, alebo polorozrobeny, ona to nema co nevhodne komentovat, na to ma svoju domacnost. Takze za mna si spravila dobre🙂

autor
11. aug 2026

Dakujem za podporu. Jasne, ze oslavenec pojde k babke s nami.. kvoli mojmu psych.zdraviu mi to pride najrozumnejsie riesenie. Muz s tym je ok, pozna svoju mamu a aj ked si z jej reci nic nerobi, vie, ze mne vadia...

autor
11. aug 2026
@anonym_b2d016

Už si veľká, už by si mala vedieť spracovať aj negatívne reči. Naozaj nie je dôvod na bolenie brucha. Pozvi aj svokru na kávu, tak ako vašich. Aj svokra je babička ako tvoja mama. Tu hodinu blbych poznámok hádam prežiješ, ide o vaše dieťa nie o teba a tvoje pavučiny.

@anonym_b2d016 prezijem, ale davam.sa dokopy aj 2dni. A uz nechcem. Stacilo..

anonym_eb5e38
Včera o 02:31

@anonym_autor to ze ty si si to ospravedlnila tym ze ved neoslavujeme tak presne kvoli tomu mas divny pocit. Lebo si pozvala vasich akoze na tortu a kavu. A potom zbalis kus torty, chrumky a pojdes ku svokre nech ta nehryzie svedomie a asi aj kvoli tomu ze keby sa to svokra dozvedela ze vasi boli na neoslave tak by bol dalsi problem.
Fakt? Koho chces oklamat, nielen svokru ale aj seba? Ved si priznaj, robim oslavu, pozvem nasich, svokru nepozvem lebo ju u seba doma nechcem. Potom jej odnesiem tortu nech mam ciarku. Bodka.
Ze je svokra osoba z ktorej ta boli brucho je ina vec. Tiez by som taku neprijemnu babiznu u seba nechcela.
Btw muz co na to?

anonym_a5ca32
Včera o 04:35

Pride, zacne kritizovat .,, metlu, kybel do ruky a ked jej vadia, nech sa cini. Urobis to iba raz … prestane alebo sa oduje a nepride nikdy viac. Si dospela … teba nema boliet brucho, ale mas otvorit usta …. Slusne ale razne

beata_k
Včera o 05:01

@anonym_autor Predpokladam, ze mas male dieta. Ale uvedom si, ze takto sa fungovovat dlho neda. Raz jej to dieta same povie, ze oslava uz bola. Nauc sa ju ignorovat lebo tento je neudrzatelne. Ked sa to prevali, a ze sa to raz urcite prevali, narobis v rodine riadne nezhody.

anonym_5cab8f
Včera o 05:35

Máš dieťa, mala by si vedieť spracovať aj negatívne situácie a vysporiadať sa s tým
Celkom dobre riesenie je ,ze idete k nim ale malo by to byt na rovinu
Situácia je taká, že je nepríjemné ako zhadzuje vaše bývanie a hotovo, pôjdete k nim
Všetci spoko a vedia na čom sú

anonym_fa7777
Včera o 05:36

jasne ze by som zavolala... nejde o teba ani o nu.. ide o tvoje dieta, ktore ma babku

anonym_20daea
Včera o 05:47

Urob tak aby si sa cítila dobre. Nevie sa chovať keď je na návšteve tak to riešite ináč. My tiež nerobíme jednu oslavu pre celú rodinu. Tento rok sme narodeniny dieťaťa riešili takto. Piatok sme oslavovali my (ja, dcéra, partner), sobotu sme pozvali partnerovu mamu na zmrzlinu, partnerovho otca sme boli pozrieť na kratšiu náštevu a moji rodičia spravili dieťaťa väčšiu oslavu počas víkendu kde bola iba moja časť rodiny.

anonym_d4a876
Včera o 05:50

Alebo je možnosť ze začni robiť ty u nej to isté čo robí ona u vás. Hľadaj špinu, pavučinu, a tak. A hlavne jej to hovor. 🫣

anonym_d4a876
Včera o 06:17

A kritizuj aj ty u nej. Hocičo, niečo si nájdi.

akinomel
Včera o 06:51
@anonym_a5ca32

Pride, zacne kritizovat .,, metlu, kybel do ruky a ked jej vadia, nech sa cini. Urobis to iba raz … prestane alebo sa oduje a nepride nikdy viac. Si dospela … teba nema boliet brucho, ale mas otvorit usta …. Slusne ale razne

@anonym_a5ca32 presne tak!

autor
Včera o 07:05
@anonym_eb5e38

@anonym_autor to ze ty si si to ospravedlnila tym ze ved neoslavujeme tak presne kvoli tomu mas divny pocit. Lebo si pozvala vasich akoze na tortu a kavu. A potom zbalis kus torty, chrumky a pojdes ku svokre nech ta nehryzie svedomie a asi aj kvoli tomu ze keby sa to svokra dozvedela ze vasi boli na neoslave tak by bol dalsi problem.
Fakt? Koho chces oklamat, nielen svokru ale aj seba? Ved si priznaj, robim oslavu, pozvem nasich, svokru nepozvem lebo ju u seba doma nechcem. Potom jej odnesiem tortu nech mam ciarku. Bodka.
Ze je svokra osoba z ktorej ta boli brucho je ina vec. Tiez by som taku neprijemnu babiznu u seba nechcela.
Btw muz co na to?

@anonym_eb5e38 ved ozaj neoslavujeme.dakedy velke oslavy, kopec penazi, stresy s pripravou.. a mozno z torty vezmeme k nasim..

autor
Včera o 07:05
@beata_k

@anonym_autor Predpokladam, ze mas male dieta. Ale uvedom si, ze takto sa fungovovat dlho neda. Raz jej to dieta same povie, ze oslava uz bola. Nauc sa ju ignorovat lebo tento je neudrzatelne. Ked sa to prevali, a ze sa to raz urcite prevali, narobis v rodine riadne nezhody.

@beata_k nemam.ma 10+ 😁

autor
Včera o 07:06
@anonym_5cab8f

Máš dieťa, mala by si vedieť spracovať aj negatívne situácie a vysporiadať sa s tým
Celkom dobre riesenie je ,ze idete k nim ale malo by to byt na rovinu
Situácia je taká, že je nepríjemné ako zhadzuje vaše bývanie a hotovo, pôjdete k nim
Všetci spoko a vedia na čom sú

@anonym_5cab8f neviem to povedat narovinu..

autor
Včera o 07:07
@anonym_fa7777

jasne ze by som zavolala... nejde o teba ani o nu.. ide o tvoje dieta, ktore ma babku

@anonym_fa7777 cize srat na moje pocity? Len aby ona bola spokojna? Dietatu to je jedno..

autor
Včera o 07:08
@beata_k

@beata_k ake nezhody. Moze si za to sama. Ja to uz nebudem tolerovat. Konecne som si nastavila hranice. Preco mam vo svojom dome tolerovat osobu, ktora mi byvanie ktitizuje, gula ocami, ochka.. madam dokonala..

autor
Včera o 07:08
@anonym_20daea

Urob tak aby si sa cítila dobre. Nevie sa chovať keď je na návšteve tak to riešite ináč. My tiež nerobíme jednu oslavu pre celú rodinu. Tento rok sme narodeniny dieťaťa riešili takto. Piatok sme oslavovali my (ja, dcéra, partner), sobotu sme pozvali partnerovu mamu na zmrzlinu, partnerovho otca sme boli pozrieť na kratšiu náštevu a moji rodičia spravili dieťaťa väčšiu oslavu počas víkendu kde bola iba moja časť rodiny.

@anonym_20daea na kazdu oslavu chodila. Ale povedala som si dost..

autor
Včera o 07:10
@anonym_d4a876

Alebo je možnosť ze začni robiť ty u nej to isté čo robí ona u vás. Hľadaj špinu, pavučinu, a tak. A hlavne jej to hovor. 🫣

@anonym_d4a876 neviem byt taka. Som slusna. A hlavne, nie som monk. Ja to ozaj nevidim. Ona je monkova zena. Denne upratuje, vysava. Nevari. Nepecie. Ja som ina. Zalezi mi na domacej strave a radsej nepovysavam.

anonym_9f8452
Včera o 07:15
@anonym_autor

@anonym_d4a876 neviem byt taka. Som slusna. A hlavne, nie som monk. Ja to ozaj nevidim. Ona je monkova zena. Denne upratuje, vysava. Nevari. Nepecie. Ja som ina. Zalezi mi na domacej strave a radsej nepovysavam.

@anonym_autor
takže svokra k vám už teraz nikdy nepríde? 🙈 krátkozraké riešenie. miesto toho, aby si si to s ňou raz a navždy vydiskutovala, môj dom a moja pavučina budeš hrať detské hry.

anonym_fa7777
Včera o 07:32
@anonym_autor

@anonym_fa7777 cize srat na moje pocity? Len aby ona bola spokojna? Dietatu to je jedno..

@anonym_autor no ano... mna tiez srala moja svokra a to teda za horsie veci, ale syna miluje a maju pekny vztah... za co som vdacna...

autor
Včera o 07:34
@anonym_9f8452

@anonym_autor
takže svokra k vám už teraz nikdy nepríde? 🙈 krátkozraké riešenie. miesto toho, aby si si to s ňou raz a navždy vydiskutovala, môj dom a moja pavučina budeš hrať detské hry.

@anonym_9f8452 ved coskoro doprerabame.potom nech pride ako kontrola z hygieny😅🤦‍♀️🤣

autor
Včera o 07:34
@anonym_9f8452

@anonym_autor

@anonym_9f8452 ved budu spolu. Tiez maju pekny vztah. Len nepride ona k nam, ale my k nej.. 😁

biba_18
Včera o 07:49

alebo začnite riešiť narodeniny niekde v reštike. že oslávenec si vyberie reštauráciu kam chce ísť ... raz za rok to prežijete hádam, aj kebyže si vyberie mcdonald alebo pizzu... a kávičky a tortičky už jak príde ...

sisska96
Včera o 07:55

Aj ja si myslím Ak si pozvala vašich, mala by si aj svokru.

Strana
z2