icon

Prečo je môj priateľ nerozhodný?

lenka987654321
30. júl 2019

Ahojte. S priateľom som už vyše dva roky a posledne dva mesiace sa správa chladne. Žiadne dotyky, pusa ani nic. Aj keď v posteli nám to klape. Naposledy mi povedal že nevie či ma miluje a či chce byť so mnou ale že keby sa chce so mnou rozísť tak sa rozíde. Hovorí že má zle obdobie. Povedala som mu teda že keď sa rozhodne ako to s nami bude nech mi napíše nakoľko spolu nebývame. Už je to týždeň čo sa mi neozval. A preto sa chcem spýtať aj chlapov či to znamená koniec alebo len naozaj potrebuje čas aby som mu začala chýbať

Strana
z4
cistykvietok
2. aug 2019

@evora29 Buď si veľmi naivná, alebo si sa v tom "našla", lebo aj ty máš veľmi zlé obdobie.

luci74
2. aug 2019

@lenka987654321 dievča on má druhú.

tykat
2. aug 2019

@luci74 mozno nema druhu ale ju urcite nechce...keby ho aspon trochu pritahovala tak min. sex by chcel. Podla mna nema gule jej povedat ze ju nechce, dufa ze ked sa jej neozve tak to nejako vysumi...lenze ona si vsetko vysvetli "zlym obdobim" a "bude cakat" a nakoniec sa mu ozve...proste jej to nedochadza...chalan sa jej neozyva, chodi do baru aj s inymi babami ale ona "chce vysvetlenie"...marna snaha cokolvek jej radit.

veronikaszabova
2. aug 2019

@lenka987654321 omg dievca! Kde mas hrdost? Otrep sa a sup dalej. Cakas, kedy sa ozve, aby si ho vzala spat???

cistykvietok
2. aug 2019

@drobcek53 Podľa mňa on sa jej už vôbec neozve, to je také typické u chlapov toto... Proste zbabelo sa viac neozve a ona má z toho proste pochopiť, že je koniec.

drobcek53
2. aug 2019

@cistykvietok možné to je. neviem, nezažila som takýto typ "rozchodu", ale ako sa poznám určite by som týždne nečakala na správu, ale žiadala vysvetlenie. a hoc sa rozišla teda aj ja s ním (keby on na to viditeľne nemal gule), ale jednoducho mám rada vo veciach jasno... a nie čakať, domýšlať si a čakať a domýšlať si a teda sa potom po dlhšej dobe zmieriť, že asi sa už neozve nikdy.. nič pre mňa takéto pasívne čakanie/zmierenie sa.. ale každý sme iný no 🙂

lenka987654321
autor
2. aug 2019

@terezka1947 dnes ráno mi napísal a ukončil to

aandykaa
Autor odpoveď zmazal
Strana
z4