icon

Prečo ma partner v ťažkých chvíľach nepodrží?

28. apr 2025

Ahojte som dospela samostatná žena. Za posledné obdobie som prežila viac vecí kedy som potrebovala aspoň duševnú oporu od partnera aj keď viem ze reálne fyzicky by mi pomôcť nevedel. Ale aspoň aby bol pri mne. Potratila som. Bola som na kyrete. Urobili ho zle. Išla som o týždeň druhýkrát nakoľko som mala silné bolesti chodila som sa injekcie na prečistenie v bolestiach som šla tam ešte vo väčších naspäť. Sama. Bývame v jednom meste a bol doma v čase keď som ho potrebovala. Raz povedal ze vymrzol v práci ze nedôjde. Ze mam ísť taxi. Druhýkrát išiel s mamou niekde. Včera som mala úraz dnes sedím na traumatologii chodím na rtg kade tade ma obvodná ešte poslala on je doma. Píšeme si fotí mi ze pije kávu pred televízorom. Ledva chodím keďže som spadla veľmi nesťastne a som cela dotlcena. Písala som mu ci príde a ze áno ze ide do sprchy a potom. To bolo pred hodinou. Vyšiel zo sprchy ozval sa pýtam sa kde je on ze doma a zas pije kávu a pozerá seriál. Už sa viac nebudem pripomínať. Čakala som skôr ze je prirodzené ze partner aj keď spolu ešte nežijeme (pravdepodobne ani nebudeme) vyjadrí trosku opory a nenechá ma v tom samu aj keď áno zvládnem to aj sama. Od rána som u lekára ešte nie som stále hotová každý tu niekoho má
Len ja som tu sama. Je mi z toho nanič. Chcem ja veľa alebo sú moje pocity oprávnené? Už neviem kde je chyba

Strana
z3
ronie338
28. apr 2025

My s priateľom ešte nie sme manželia, sme spolu vyše 5 rokov, mame 2 ročne dieťa a aj napriek tomu keď som potratila bol pri mne pri oboch radoch. Zavolal rodičom, odniesol im malého a prišiel za mnou. Tak je to stále. Keď som chorá uteká z prace, navarí pomôže. Keď sme spolu zacalo chodiť a som ochorela, priniesol mi nákupy ovocie, uvaril mi obed aj čaje, ostal pri mne kým som nezaspala šiel do prace dorobiť a na ďalší deň bol pri mne zase. Aši 3 mesiace sme vtedy boli spolu. Teraz už so mnou nechodí všade ale vzdy príde domov a stata sa o malého. Málokedy sa nemôže uvoľniť ze naozaj sa nedá.

yollanda
28. apr 2025

Buď rada že s ním mať decko nebudes

annamivo
28. apr 2025

Toto nie je partner ale vôl.

maxxim
28. apr 2025

Pretože je partnerom len vtedy keď mu to vyhovuje. Ja ako muž by som sa aleže strašne hanbil...ale on sa urcite nehanbí... .
Nejdem ti dávať rozum, už to vieš a cítiš sama. Môžem ti nejako pomôcť? Môžeš mi kludne napísať ak ti je velmi ťažko....

domkakvet
28. apr 2025

Treba tento vztah ukoncit, lebo bude horsie.

0kristina0
29. apr 2025

Este napis, ze doma ma fullservis.

pppeeetttaaa
29. apr 2025

môj frajer keď sa dozvedel že som na pohotovosti lebo som odpadla na autobuske (pravdepodobne po vyvolávačke, išla som od gyn.), do 45minút prišiel (bol v inom meste, vyše 100km)... nepýtala som sa ho či príde, len som odpísala na sms že kde som tolko, že som nestihla autobus lebo som odpadla a čakám na rtg hlavy.. nič neodpísal, len sa tam objavil ani neviem ako.. sme spolu už 20 rokov.. asi len toľko k tomu...

sisska96
29. apr 2025
@pppeeetttaaa

môj frajer keď sa dozvedel že som na pohotovosti lebo som odpadla na autobuske (pravdepodobne po vyvolávačke, išla som od gyn.), do 45minút prišiel (bol v inom meste, vyše 100km)... nepýtala som sa ho či príde, len som odpísala na sms že kde som tolko, že som nestihla autobus lebo som odpadla a čakám na rtg hlavy.. nič neodpísal, len sa tam objavil ani neviem ako.. sme spolu už 20 rokov.. asi len toľko k tomu...

@pppeeetttaaa vyše 100 km za 45 minut? No netreba vymýšlať story..

libusak
29. apr 2025

Bol by to expriatel.
Vobec mu na tebe nezalezi

vorkola
29. apr 2025

Ale panu Bohu,nie je nic nemozne,Pokial,nie si po prechode,mas sancu otehotniet,teda ak mas matERNICU a aspon jeden vajecnik, Musis verit,Ale tohoto posli kade,lehsie,nie je ta hoden.Neboj ,si niteligetna ,len ver, a ak si veriaca pomodli.napr.teraz k papezovi Franiskovi, po 1)aby si si nasla dobreho manzela, po2) aby si porodila zdrave dietatko ,pros srdcom,Daj si pred seba P. Mariu + pap.Frantiska. uvidis ,ze to pomaha,Mozno to nebude hned, vsetko ma svoj cas,ale s tymto kavickarom ,ty si az na neviem kolkom mieste,(ukazal sa ti ,Ukonci vztah ) s nim budes mat len trapenie,a vyhni sa mu uz aj komunikacne,Ak to nepochopi, to znamena ,ze nemas sancu mat v nom doveru v nicom.Viem ,o com hovorim

janage
29. apr 2025
@vorkola

Ale panu Bohu,nie je nic nemozne,Pokial,nie si po prechode,mas sancu otehotniet,teda ak mas matERNICU a aspon jeden vajecnik, Musis verit,Ale tohoto posli kade,lehsie,nie je ta hoden.Neboj ,si niteligetna ,len ver, a ak si veriaca pomodli.napr.teraz k papezovi Franiskovi, po 1)aby si si nasla dobreho manzela, po2) aby si porodila zdrave dietatko ,pros srdcom,Daj si pred seba P. Mariu + pap.Frantiska. uvidis ,ze to pomaha,Mozno to nebude hned, vsetko ma svoj cas,ale s tymto kavickarom ,ty si az na neviem kolkom mieste,(ukazal sa ti ,Ukonci vztah ) s nim budes mat len trapenie,a vyhni sa mu uz aj komunikacne,Ak to nepochopi, to znamena ,ze nemas sancu mat v nom doveru v nicom.Viem ,o com hovorim

@vorkola ona ak by aj otehotnela, tehotenstvo neudrží. Maternica je poškodená, ved čítaj, čo píše.
Hej zázraky sa občas dejú, ale ona ma orgán potrebný k dovolenku dieťaťa nezvratne poškodený podľa toho čo píše.

gov
Odpoveď bola odstránená
vorkola
2. máj 2025
@janage

@vorkola ona ak by aj otehotnela, tehotenstvo neudrží. Maternica je poškodená, ved čítaj, čo píše.
Hej zázraky sa občas dejú, ale ona ma orgán potrebný k dovolenku dieťaťa nezvratne poškodený podľa toho čo píše.

@janage aha,nevedela som,tak tohoto kade ľahšie ,kade ľahšie,ukončiť vzťah okamžite,lebo ťa môže utyrat,nájdeš si lepšieho.musis veriť.

Strana
z3