icon

Prečo ma partner v ťažkých chvíľach nepodrží?

28. apr 2025

Ahojte som dospela samostatná žena. Za posledné obdobie som prežila viac vecí kedy som potrebovala aspoň duševnú oporu od partnera aj keď viem ze reálne fyzicky by mi pomôcť nevedel. Ale aspoň aby bol pri mne. Potratila som. Bola som na kyrete. Urobili ho zle. Išla som o týždeň druhýkrát nakoľko som mala silné bolesti chodila som sa injekcie na prečistenie v bolestiach som šla tam ešte vo väčších naspäť. Sama. Bývame v jednom meste a bol doma v čase keď som ho potrebovala. Raz povedal ze vymrzol v práci ze nedôjde. Ze mam ísť taxi. Druhýkrát išiel s mamou niekde. Včera som mala úraz dnes sedím na traumatologii chodím na rtg kade tade ma obvodná ešte poslala on je doma. Píšeme si fotí mi ze pije kávu pred televízorom. Ledva chodím keďže som spadla veľmi nesťastne a som cela dotlcena. Písala som mu ci príde a ze áno ze ide do sprchy a potom. To bolo pred hodinou. Vyšiel zo sprchy ozval sa pýtam sa kde je on ze doma a zas pije kávu a pozerá seriál. Už sa viac nebudem pripomínať. Čakala som skôr ze je prirodzené ze partner aj keď spolu ešte nežijeme (pravdepodobne ani nebudeme) vyjadrí trosku opory a nenechá ma v tom samu aj keď áno zvládnem to aj sama. Od rána som u lekára ešte nie som stále hotová každý tu niekoho má
Len ja som tu sama. Je mi z toho nanič. Chcem ja veľa alebo sú moje pocity oprávnené? Už neviem kde je chyba

zuzinka888
28. apr 2025

Na bezne lrevdntivky a chiroby si obeham sama, no na toto by so mnou urcite siel

radiana3
28. apr 2025

No myslím si že na takéto niečo by mal ísť s tebou. Môj partner bol so mnou aj keď som išla na konizáciu krčka a boli tam baby tiež na kyretu a tiež tam boli s nimi chlapi.

petamich
28. apr 2025

Moj manzel nepatri k tym s vysokym EQ ale ak by som mu povedala, aby na nejake vysetrenie siel so mnou, siel by

lucia13022023
28. apr 2025

Mas doma debila. Môj so mnou chodí všade kde môže, ak bol vážny prípad tak hocikedy zrušil robotu a utekal za mnou a rovnako tak aj ja.

katica06
28. apr 2025

To mi je ľúto, ale v živote môže prísť ešte veľa veľa podobných situácii. Keď ti nie je oporou v takýchto chvíľach, tak nebude ani v budúcnosti a pravdepodobne sa to ešte zhorší. Už by bol pre mňa ex. Veď toto je red flag jak hrom. Tomu tvojmu chýba totálne empatia.
Bolo by to na dlho, koľko krát ma viezol muž na pohotovosť ale aj na také menšie zákroky ako trhanie zubov. Navaril alebo objednal jedlo aj upratal, snáď milión krát.

tulipanik12
28. apr 2025

Môj muž ( a to je väčšinu času v kamióne a má fakt, že voľna málo ) so mnou na pre mňa dôležité vyšetrenie ide vždy

sisska96
28. apr 2025

Tiež nechápem prečo by si nemohla byť ešte tehotná. A tiež nechápem že si ostala tehotná s mužom, s ktorým ani nežiješ a očividne on ani nemyslí vzťah vážne

betulinka1
28. apr 2025

Nieeeee bez od neho ako rychlo sa da…toto sa zle čítalo a nie este aby toto niekto aj zil.

danica2711
28. apr 2025

prečítaj si znovu odpovede, ktoré si dostala, keď si sem to isté písala minule. Keďže to potrebuješ ventilovať znovu, asi si sa nikam neposunula. Posuň sa - smerom preč od toho ...... (doplň si, čo chceš, ale nič pekné)

autor
28. apr 2025
@sisska96

Tiež nechápem prečo by si nemohla byť ešte tehotná. A tiež nechápem že si ostala tehotná s mužom, s ktorým ani nežiješ a očividne on ani nemyslí vzťah vážne

@sisska96 prvýkrát mi pokazili kyretaz.. Maternicu som mala zapálenu už je v zlom stave dieťa nevynosim. Dr sami povedali nezávislé od seba ze už nebude možné donosit dieťatko

alickapusinka
28. apr 2025

Preboha katastrofa to vážne kkt to sa až zle čita.Och bože možno ked si mu to povedla že nebudš môcť mať nikdy deti či aj preto nestratil zaujem všetko môže byť.Toto su len dohady pretože ak predtým taký nebol a zmenil sa potom čo si potratila a povedala si mu čo a ako vtedy tam nastala zmena môže byť.Ale toto su len dohady.😢

dudos
28. apr 2025

Je mi ľúto tvojej straty a aj výsledku toho čo po nej nasledovalo. Myslím si, že by bolo vhodné prehodnotiť život, to ako ho chceš žiť, nie prežívať. Súčasného partnera by som po tomto jeho správaní opustila. Nie je to partner do života.

elenka.k
28. apr 2025
@alickapusinka

Preboha katastrofa to vážne kkt to sa až zle čita.Och bože možno ked si mu to povedla že nebudš môcť mať nikdy deti či aj preto nestratil zaujem všetko môže byť.Toto su len dohady pretože ak predtým taký nebol a zmenil sa potom čo si potratila a povedala si mu čo a ako vtedy tam nastala zmena môže byť.Ale toto su len dohady.😢

@alickapusinka no vidíš, aj to môže byť dôvod 😕

mk22
28. apr 2025

Tu sa ukázal, aký je chuj.
A ty,ak máš rozum, tak sa otocis a uteká a o debila nikdy nezakopnes.
Ak by ta miloval, súcitil s tebou, tak lieta s tebou kde povieš, keďže máš mala si bolesti.
Tlmil by tvoj smútok a bolesť aspoň prítomnosťou.
Toto posli do riti.

ahhola
28. apr 2025

Chcel to dieta❓mozno ano a zistil, ze uz nic nebude. Co teraz? Aby s tebou zostal bez deti, to nehrozi a vlastne ty sa trap zo svojou neplodnostou sama a on uz si vytycil unikove cesticky... Ziadne srdcervuce rozchody, panovi staci ukazat, v ktorej sedacej cassti tela ta ma... Necha ta vyrochnit v tvojich zdrav. potiazach samu a posiela sprchy a kaficka a uz je mozno zbaleny.... Chrapunske, ale pochopitelne. On si ide za svojim miestom na slnku🥀a mozno uz za inou personou...

katka2602
28. apr 2025

Či bol v tej dobe priateľ, alebo teraz manžel stále ak môže (nemá službu, z ktorej sa nevie uvoľniť) ide so mnou k lekárovi aj, keď to je len obyčajný všeobecný a potrebujem výmenný lístok. Nikdy by ma nenechal v takom stave ako si ty samú. Keby mi urobil toto čo tebe a na drzovku ešte posielal kávu tak by v tej sekunde skončil. Nebúvate spolu, takže mu kufor baliť nemusíš. Zablokovala by som si číslo, FB a všetko cez čo by ma mohol kontaktovať a neprehovorila by som s mim už ani slovo. Kopni ho do zadku a začni si vážiť samú seba.

sova7
28. apr 2025

Nezvláda krizove situácie dáva prednosť mame a sebe pred tebou. Ma ta na pekne chvile. Za dva roky spolu nežijete. Ja by som to ukončila. Oporou ti sotva niekedy bude a ak nemá byť vzťah prinosom v zivote a nie je ti s niekým lepšie ako samej tak to nemá zmysel. Život nie je len o užívaní si a radostných časoch. Niekto komu na tebe záleží ťa nehodí cez palubu keď potrebuješ oporu.

cafelatte
28. apr 2025

Celé zle, mrzí ma to..potrebuješ laskaveho empatickeho partnera čo on žiaľ ni je..

vrabcek15
28. apr 2025

V prvom rade,je mi veľmi ľúto čím si si všetkým prešla.. musí to byť hrozné zistiť, že už človek nemôže mať detičky.. by ma zaujímalo,či sa ťa ani nespýtal ako sa po tom všetkom cítiš? A ako to zobral on? Však to bolo aj jeho dieťa.. to,že tam s tebou nebol je dosť na 💩,ale jeho ani netrápi ako sa cítiš?Ak naozaj chceš s ním mať vzťah ďalej, určite by som sa porozprávala o dôležitosti vzájomnej podpory a opory vo vzťahu..

marryliese
28. apr 2025

Určite to nie je štandard ani nič normálne. Keď som chodila s ex, choval sa podobne. Raz som chytila veľké bolesti brucha, potrebovala som ísť do nemocnice, vysmial sa mi čo preháňam a robil si svoje. Keď pre mňa prišiel otec povedal mi že šak ma mohol zaviesť. Hovorim už nemusíš. Súčasný manžel ma obskakuje keď som chorá, keď som mala ísť na vyšetrenie k novému lekárovi pýtal sa či nemá ísť so mnou. Nemusel, všetko by som zvládla sama nejak ale veľa ti to o človeku povie.

ingridpisarova
28. apr 2025

ty to nevidíš preboha , že o teba nestojí ?

rozculena
28. apr 2025

píšeš:som dospela samostatná žena
Tak sa podľa toho zariaď

miskakyska
28. apr 2025

... ešte sa Ti nezhnusil??...chudáčik vymrznutý🥴 hádam čakal, že mu ešte čaj s rumom na zahriatie uvariš,nie??.. takého by tiež kopla do prdele... mať toto po svojom boku...tak ja neviem... hneď by odmrzol😆
Držím palce ... na tohto chmuľa sa vykašli, nič dobré Ťa pri ňom nečaká...

mimikarol
28. apr 2025

Buď rada že tie ťažké časy prišli keď spolu ešte nežijete. Vykašli sa naňho a držím palce pri budúcom výbere partnera. Nech to není taký ignorantský sebecký chuj ako tento

kaktusik007
28. apr 2025

autorka, ja ta chapem..... pre tie, ktore hovoria ze sa chlap nezmeni ___ zmeni. Moj bol uzasny, pozorny, laskavy..... kym... som nepotratila. Potom sa ukazal. Rovnaky ako tvoj blb. Akurat ja som potratila 7 dni pred svadbou a bola som natolko hlupa, ze som svadbu nezrusila. Takze nasledoval neskor rozvod.

toto su proste jedinci, slabosi, ktori absolutne neunesu ziadnu zataz. Mne sa rozvodom ulavilo, radsej sama ako s debilkom, ktory ked mam problem, ma dava este svojimi reakciami emocne dole.

sova7
28. apr 2025
@kaktusik007

autorka, ja ta chapem..... pre tie, ktore hovoria ze sa chlap nezmeni ___ zmeni. Moj bol uzasny, pozorny, laskavy..... kym... som nepotratila. Potom sa ukazal. Rovnaky ako tvoj blb. Akurat ja som potratila 7 dni pred svadbou a bola som natolko hlupa, ze som svadbu nezrusila. Takze nasledoval neskor rozvod.

toto su proste jedinci, slabosi, ktori absolutne neunesu ziadnu zataz. Mne sa rozvodom ulavilo, radsej sama ako s debilkom, ktory ked mam problem, ma dava este svojimi reakciami emocne dole.

@kaktusik007 nezmenil sa. Len v ťažkých časoch sa prejavila jeho skutocna osobnosť debilom bol vždy

sasa1310
28. apr 2025

rozišla by som sa v momente

kaktusik007
28. apr 2025
@sova7

@kaktusik007 nezmenil sa. Len v ťažkých časoch sa prejavila jeho skutocna osobnosť debilom bol vždy

@sova7 zial, dva roky sme boli par, dalsie dva som ho poznala predtym.... nikdy sme nic taketo nemuseli riesit, takze na to, ze bol debil, som proste z objektivnych dovodov neprisla ---- rovnako ako na to doteraz neprisla ani autorka

sova7
28. apr 2025
@kaktusik007

@sova7 zial, dva roky sme boli par, dalsie dva som ho poznala predtym.... nikdy sme nic taketo nemuseli riesit, takze na to, ze bol debil, som proste z objektivnych dovodov neprisla ---- rovnako ako na to doteraz neprisla ani autorka

@kaktusik007 veď. Debil a naprd chlap sa niekedy prejaví až keď sa všetko pokasle dovtedy sem tam vypoti dáku somarinu vyvedie čo to ale nič tak výrazne aby to udrelo do očí. A potom sa to ukáže naplno

aaadkaaa
28. apr 2025

Uz si tu raz pisala, vsak? Je mi luto,co sa stalo a aj ako to dopadlo... ale dufam aspon, ze ti toto vsetko otvorilo oci a vykasles sa na dobro nanho, je to idiot, ktory si nezasluzi ani len tvoju myslienku...