Prečo ma po 10 rokoch nechce za ženu?
Ahojte , som s priatelom uz takmer 10 rokov byvame v spolocnom byvani uz zhruba 5 rokov , on by chcel uz aj zo 3 roky dieta no ja mam nato pohlad ze az po svadbe k comu sa on nema.Samozrejme sme sa o tom vela krat rozpravali no vzdy ma idu odpoved raz ze ano v buducnosti by chcel svadbu ,potom nie lebo financie ,potom vsetci jeho kamarati a ludia ktorych pozna su rozvedeni ..potom sa pohadame kvoli blbosti a vykrici mi ze no a ty by si chcela prsten ...nema problem v spolocnosti ludi a pred mojou rodinou povedat ze pre neho je svadba len papier ,ked sa o tom rozpravame a ja mu davam argumenty a dovody preco je to pre mna dolezite zrazu ma nazor ze no sak sa mozme po prvom dietati zobrat dovtedy netreba .....nenecham sa na tieto reci nachytat lebo cim dalej tym vidim ako meni nazory a neda sa mu verit v tomto , a tak ja odmietam dieta od svadbu kazdy tvrdohlavy.v poslednej dobe nad tym intenzivnejsie premyslam ale furt sa tocim s jednom kruhu ze neviem co dalej ....mame dobry vztah a nechcem to zahodit ale z tejto situacie mi je smutno
@mia_von_prag
Ja som nikdy nebola a nechcela byt zena "zmija" ktora chlapa do niecoho tlaci alebo mu dava ultimatum ak by som to musela urobit uz by som to ani nechcela to je take z donutenia ,bola chyba ze mal vlastne full servis tak naco sa posuvat on by tym zjavne nic nneziskal,no nic od zajtra nevarim tym by som zacala a mozem sa psychicky pripravovat na koniec
Skonči to s nim a chod za takým ktorý ma take priority ako TY že svadba deti a nie ked budete mať deti ani toľko si ťa nevezme ved načo.Nájdi si takeho ktorý bude chcieť to čo TY.Keby rok ste spolu pochopim ale po 10 rokoch.Nikdy si ťa nevezme.Je mu takto dobre.
@alickapusinka ako to poznam si myslim ze ked sa to vygraduje na rozchod zrazu zisti ze nema na vyber ak o mna nechce prist a potom otoci no to si ja uz neviem predstavit tvárit sa ako stastny parik ktory ide mat deti
Uff.. tu je toľko "red flagov" ze dovidenia.
@rona122 tipujem teda,že dieťaťu by chc3l dat svoje priezvisko....pre rokmi som bola v podobnej situácii. Svadbu neodmi3tal,ale ze až keď bude dieťa a samozrejme priezviskom po nom a potom svadba. Tak som povedala ok, ale priezvisko bude po mne a k3d bude svadba,dáme dieťaťu priezvisko po tebe...takže svadba bola este pr3d porodom
Chlapík sa nechce ženiť, lebo by sa mohol rozviesť. Ani auto si radšej nekúpil, lebo čo ak by náhodou nabúral?😄 Muž, ktorý si ženu chce zobrať za manželku tak urobí a oveľa skôr, ako po desiatich rokoch. Tento iba popíja mliečko zadarmo a teší sa, že nemusí kupovať kravu.🤦♀️
@rona122 podľa mna s toho nič za 10 rokov sa nerozhybal myslím že mu je tak dobre.Máš pravdu najprv svadba potom deti.Už ani toľko by si ťa nevzal neverím.10 rokov je dlha doba na to aby ste sa vzali keby to bolo rok dva tak človek chviľu počka ved sa spoznavate ale nie 10 rokov toto už nie je načo čakať.Mate ine priority aj TY aj ON.Hľadaj takeho čo si ťa vezme utvorite spolu rodinu a budete mať aj deti.Zbytočne sa potom rozhybe načo už to nebude treba.To ja na tvojom mieste už by som nešla nič zachaňovať načo.A čo ho prinútiš a pri každej hádke ti to pripomenie.
@rona122 Takéto vzťahy dopadajú v 95% úplne rovnako....Nasleduje rozchod a on si narazí mladú a blbú naivku, kde nasleduje decko a hneď aj svatba...No a tam potom vznikajú tie rozvody....bodaj by nie🙈
@mandarinka555 no to su skor take trucpodniky, pozri co mam... a jej som to decko spravil... A obycajne im ten neprechodeny vztah drzi, z mojho pozorovania🤔
@mia_von_prag to s tým nájmom od ženy na materskej si robíš prdel, nie?? 😲
Necitala som komenty, moj nazor-musis sa pravde pozriet do oci. Ak je pre teba svadba dolezita (chapem ze je kedze aj deti chce az po nej) a pri otvorenej otazke “ci a kedy” ti nic neodpovie a vziat si ta nechce tak by som isla dom dalej.mate prilis rozdielne nazory na usporiadanie vztahov.
@rona122 on sa s tebou nechce viazať a nechce s teba urobiť svoju ženu, svoju rodinu. Nestojís mu za to. Ale chce mať potomka.
@rona122 začala si si s ním ako 16-ročná, je pochopiteľné, že si nevedela, čo vlastne od partnera chceš a potrebuješ. To, prečo si sa doňho vtedy zamilovala, už nestačí. Už si ale dospelá, tak otvor oči - chceš a potrebuješ iné a nedostávaš to, a ani to podľa mňa nedostaneš. Váš vzťah má najlepšie časy dávno za sebou a k svadbe to nespeje a ani nedospeje, pretože on si ťa proste vziať nechce. A po tých hlúpych dôvodoch, ktoré uvádza, by som s ním dieťa nemala ani náhodou
nechce sa s tebou ozenit .... nooo boze nie kazdy ma tu potrebu ... bud ho odkopni a najdi si ineho kto bude ochotny sa zenit alebo sa zmier s tym ze svadba nikdy nebude.... nerozumiem co si taka posadnuta svadbou
@biba_18 tiež ma to šokovalo. tu na koňovi som čítala, ako si od nej "priateľ", s ktorým ma dieťa pýtal na najom a ešte si išla od neho kupovať použité auto, aby mohla voziť ich dieťa.
@rona122 toto dobry vztah urcite nieje
Dobrý vzťah nie je to čo ty popisujes. Neviete sa dohodnúť na svadbe, dokonca ti klame....veď po prvom dieťati. Ako sa dohodnete pri výchove dieťaťa? Strate práce? Zdravotných problémoch? Toto nie je vzťah s budúcnosťou.
Ak je svadba pre neho len papier, tak manželstvo neustojite. Hľadaj si muža,ktorú má rovnaké hodnoty a stojí si za svojím slovom...budeš šťastnejšia.
Vidno, že si rozumná a na dieťa si mu nenaletela.
Teraz čítam ďalej tvoje príspevky....svadba nikdy nebude, tvoj priateľ nemá v okolí žiaden pozitívny príklad. A to, že sa opovazi s tebou hovoriť o rozvode a hlavne o deľbe majetku po rozvode je obyčajne chrapunstvo.
Miesto toho, aby si ťa vážil, ťa uráža.
Som vydatá, ale o deľbe majetku po rozvode sme sa pred svadbou nerozprávali a to by sme mali čo deliť.
Mala som kamosmu co takto podobne preinvestovala 10 skvelych rokov, vekovo presne, ona 16 priatel 23, celu vysku ju tahal za nos, este aj do zahranicia za nim odisla, byvali spolu, varila, prala a opecovavala na kompletku pana dokonaleho, ale deti nebolo treba, manzelstvo naco, zbalila sa, ostala v zahranici a vypracovala sa na sikovnu samostnanu zienku, stastie v laske uz nenasla a nema ani deti, ale tej gule na nihe sa zbavila a rozkvitla ako zena

@rona122 autorka, maj svoju hrdosť a dôstojnosť. Nedoprosuj sa chlapovi, väčšinou to aj tak skončí zle.... skúsenosť z okolia. Nestrácala by som čas s niekým kto si ma neváži a nechce si ma vziať za ženu. Nájdi si muža, ktorý Ti bude chcieť dať svoje priezvisko a bude si ťa vážiť, rešpektovať, ctiť a splní ti, a bude ťa chcieť urobiť šťastnou. S týmto tipkom ťa to nečaká....si mladá, neboj sa zmeny. Počúvaj, čo Ti našepkáva srdce.