Prečo mi to nechce povedať?
Paci sa mi jeden muz, no nechce mi povedat, kolko plati za ubytko, co myslite, ake mozu byt dovody ? Preco to moze byt pre niekoho velmi osobna vec ? Ja nemam problem s tym, a viem, ze ani moji kamosi by nemali, ak sa ich spytam, na porovnanie. Este som sa stym nestretla, napada vas nieco ? Je to priliz sa pytat ? Bolo to v kontexte prestahovania sa, bo zijem v UK, no rozmyslam nad navratom, tak ma to zaujimalo, kolko priblizne plati on z ineho mesta ako odkial som.
Ja osobne neznasam ked sa ma ludia vypytuju na cenu toho co mam,co sme si kupili.Velakrat je to len preto aby vyzvedali vo si mozeme dovolit,kolko asi zarabame a potom posuvali dalej...A ak sa ma niekto spyta na plat tak to povazujem za absolutny vrchol neslusnosti,je to maximalne osobna vec.Jednoducho na tento tip otazok neodpovedam.
@kitycat ok 🤣
Hovori ti nieco slovo takt?Asi nie podla tvojich reakcii.Ak ti to nikto doteraz nevysvetlil ok,ale pochop ze je naozaj nanajvys nezdvorile pytat sa ludi na platy a co ich kolko stoji zo zvedavosti.Proste je to neslusne.Inak prepac ale prides mi ako male dieta podla tvojich reakcii.-dookola-A preco? A preco...?
@maminkadeticiek poznam 3/4 aj 4/4 poznam inak no takt dedukujem ze hanba je za tym, ale nebola som si ista, preto som sa pytala, teraz uz viem
Za mna uplne normalna otazka ale sama uz v odpovediach vidis ze niektori ludia beru za moc sukromne aj takuto otazku 🤷♀️. On ocividne tiez
Velmi zalezi ako ta on vnima, ako dlho sa poznate a vsetko okolo toho, ja tiez nehovorim o takychto veciach naco aj predsa len su to nase osobne sukromne veci. Tak co to ma co koho zaujimat.
Autorka,je to absolútne normálna vec opýtať sa na náklady spojené s bývaním a je absolútne v poriadku na túto otázku odpovedať. To,čo ti tu píšu za bludy,že je to osobné a neviem čo je blud. Človek môže zarábať mesačne stotisíc a za bývanie môže platiť 100€. Nevypovedá to nič o jeho plate a podobných hlupostiach a určite to nie je nič osobné.
no ja v tej otazke nevidim problem. byvam v ba a tema najmy, ceny bytov su tu na dennom poriadku a dokonca aj s nie priatelmi sa clovek bavi o tom, kolko stoja byty, a ake su prenajmy. nic to nehovori o vyske prijmu.
@ofzuza a ked niekto byva v izbe za 200, tak to nutne znamena ze zaraba 750? nie... a ked zaplati 1000, tak mozno je taka cena nehnutelnosti a neda sa moc vyberat alebo mozno este izbu dava dalej do prenajmu. a mozno zaraba 1500 v cistom, len pre neho je toto priorita - byvat luxusne. aby sa ukazal, aby mu zavideli.
a 1500 v cistom v ba, zase az taky luxus nie je....
Ak som to spravne pochopila, asi to ze sa ti paci, a ze chces mozno casom viac a aby ste boli k sebe uprimni si cakala ze ti to povie? Lebo inak ani ja neviem preco by ti to mal hovorit.

Neviem ci mam riesit, ze sa ti paci alebo ze ti nechce povedat kolko plati za byt... Ja som sa v tom stratila.. 🤣🤣