icon

Prečo moja dcéra stále strieda partnerov?

31. dec 2025

Dcéra je každý týždeň s iným. Ja sa už strácam v tých menách. Paľo, Andrej, Julo... Bojím sa jej spýtať, že či so všetkými z nich má niečo viac. Dcéra je už dospelá, ale toto mi príde za hranicou. Neviem, čo zlé som spravila v jej výchove, že potrebuje takú pozornosť opačného pohlavia. Keby mala maximálne dvoch, tak to prekúsnem, lenže toto je priveľa. Už ich bolo najmenej 6...

Strana
z3
anonym_0d64f6
31. dec 2025
@ankasek

@minenkaa To je uzivanie ked má niekto pitku lumpa?

@ankasek tiež mi hlava neberie, že niekto obhajuje promiskuitu a tvári sa, že by ju hádam aj doprial vlastnej dcére....

anonym_ed60d1
31. dec 2025
@zuzana76

@anonym_ed60d1 a co svokra povedala, co zanedbala? preco sa tak sprava?

@zuzana76 v prvom rade sexuálnu výchovu, aj antiku si dala bez vedomia svokry, celkovo sa jej nevenovali, keď bola mladá. Obaja so svokrom pracovali, ona bola sama doma, vychovávala ju ulica a tú pozornosť , ktorú doma nemala si teraz kompenzuje u chlapov. Skoda len, že sa ani nechce zmeniť, že jej nezaleži na jej zdraví. A pritom sa bavime o žene po 30 , nie o 18 ročnej...

anonym_ed60d1
31. dec 2025
@minenkaa

Ako pekne tu vidno čo ma kto v hlave

@minenkaa ty si matka?Máš dcéru?

zuzana76
31. dec 2025
@anonym_ed60d1

@zuzana76 v prvom rade sexuálnu výchovu, aj antiku si dala bez vedomia svokry, celkovo sa jej nevenovali, keď bola mladá. Obaja so svokrom pracovali, ona bola sama doma, vychovávala ju ulica a tú pozornosť , ktorú doma nemala si teraz kompenzuje u chlapov. Skoda len, že sa ani nechce zmeniť, že jej nezaleži na jej zdraví. A pritom sa bavime o žene po 30 , nie o 18 ročnej...

@anonym_ed60d1 tak ani so mnou neriesili sexualnu vychovu, ale ja som bola hanbliva, mne by ani nenapadlo ist gynekologovi po antikoncepciu, to muselo byt v tej dcere, ze je povahou taka. Podla mna

anonym_ed60d1
1. jan 2026
@zuzana76

@anonym_ed60d1 tak ani so mnou neriesili sexualnu vychovu, ale ja som bola hanbliva, mne by ani nenapadlo ist gynekologovi po antikoncepciu, to muselo byt v tej dcere, ze je povahou taka. Podla mna

@zuzana76 určite aj v jej povahe. Veď má 30+ a pokračuje ďalej , svokrovci sa snažia , dohovárať, ale 0 bodov. My sa s ňou nestretávame. Nemám záujem byť v kontakte s takou osobou. Snažili sme sa s mužom, ale zhodli sme sa, že nie. Deti sú malé, všetko chytajú, strkajú prsty do úst. Ja mám voči nej odpor. Kým sme nemali deti, tak som to tak neprežívala a teda všetci sme dúfali, že po tom HPV a operácii sa spamätá , ale nie, pokračuje ďalej. Kamoška má choré dieťa, robia zbierku na rehabky lebo poistovne nemajú a takejto, ako je moja švagriná zaplatia liečby a operácie pohlavnych chorob, za ktore si sama môže.

zuzana76
1. jan 2026
@anonym_ed60d1

@zuzana76 určite aj v jej povahe. Veď má 30+ a pokračuje ďalej , svokrovci sa snažia , dohovárať, ale 0 bodov. My sa s ňou nestretávame. Nemám záujem byť v kontakte s takou osobou. Snažili sme sa s mužom, ale zhodli sme sa, že nie. Deti sú malé, všetko chytajú, strkajú prsty do úst. Ja mám voči nej odpor. Kým sme nemali deti, tak som to tak neprežívala a teda všetci sme dúfali, že po tom HPV a operácii sa spamätá , ale nie, pokračuje ďalej. Kamoška má choré dieťa, robia zbierku na rehabky lebo poistovne nemajú a takejto, ako je moja švagriná zaplatia liečby a operácie pohlavnych chorob, za ktore si sama môže.

@anonym_ed60d1 verim, ze to musi byt hrozne aj pre svokru a ani tebe sa necudujem, aj mne by sa to hnusilo. Ona asi nikdy nedospela.

anonym_ed60d1
1. jan 2026
@zuzana76

@anonym_ed60d1 verim, ze to musi byt hrozne aj pre svokru a ani tebe sa necudujem, aj mne by sa to hnusilo. Ona asi nikdy nedospela.

@zuzana76 možno sa raz spamätá, keď už o ňu nikto nezakopne lebo budú mladšie a ona zostane sama, rodičia sa pominú, my nebudeme v kontakte. Každý žije, ako chce. Niekto sa poučí, niekto nie.

autor
1. jan 2026
@zmrzlinka8

nechce sa mi veriť, ze jedna matka takto zmýšľa o svojej dcére a ohovára ju na MK

@zmrzlinka8 preto je to anonymné

majus2323
1. jan 2026
@anonym_e916b8

To je príšerné aká je tu nízka morálka. Vraj nech si užíva, že úplne v pohode?
Máte vôbec šajnu o pH, candide, hpv viruse a iných vážnejších pohlavných chorobách? Bodaj by potom nemali neskôr problém s plodnosťou keď tu každý šuká od bohvie kedy s kýmkoľvek.
Už len z tohto hľadiska by som netrtkala každý týždeň s iným.

@anonym_e916b8 pani a vy viete čo robí jej dcéra s nimi ? Alebo si domyslate

anonym_758d98
1. jan 2026

@anonym_autor sim ta neprehanaj.
To ma prezit zivot s prvym, co jej venuje nejaku pozornost?
Ved randit moze s viacerymi, ked vidi ze ju chcu len na sex, alebo sa hned spravaju ako blbci, tak je normalne sa s nimi dalej nestretavat.
Nechaj ju zit, a hlavne ju nechaj vybrat si partnera co jej bude vyhovovat.

anonym_4d6fdc
1. jan 2026

Tie, ktore verite, ze je to skutocna tema, bleskom odovzdat obciansky preukaz.. 😂🤦🏼‍♀️

kiki68
1. jan 2026

@anonym_autor a neni ako moje kolegyne, pisu si s 10 timi, ale kavicka a nic viac. Dnes ludia casto ten Sex nemaju hned tak. Cize mozno so ziadnym nieco viac nema.

anonym_a815f9
1. jan 2026

@anonym_autor
Nemôžeš sa pre to na ňu hnevať, dcéra nemusí byť zlá,len ako sa hovorí má pi.u lumpa.. 👍

anonym_bd67fd
1. jan 2026

Je to nechutné … tiež by ma to ako matku trápilo. So sexom ešte viac, ale aj bez sexu si niečo vynahrádza …

lapersefona
1. jan 2026

Ak si veriaca modli sa za ruzenec

majlo1234
1. jan 2026
@anonym_bf2f0f

@anonym_autor pani aj ja som chodila s xy chalanmi von aj chodila ( bez sexu) a dnes mám muža, deti a som verná... Ale to ľudia väčšinou nechápu hneď si mysleli že som s každým trtosila 9 cenovu pritom vôbec. Ja ju chápem . Vzťahov takých vážnych som mala asi 7. A dobre že som prebrala. Dnes mám najlepšieho muža.

@anonym_bf2f0f a aj keby si trtosila. Na tom nie je nic. Je to len sex. Muzi su vacsinou hrdi na svoje zatezy a zeny aby sa hanbili. Zas sa len davaju dole zeny.😒

anonym_bf2f0f
1. jan 2026
@majlo1234

@anonym_bf2f0f a aj keby si trtosila. Na tom nie je nic. Je to len sex. Muzi su vacsinou hrdi na svoje zatezy a zeny aby sa hanbili. Zas sa len davaju dole zeny.😒

@majlo1234 tam nejde vôbec o čo si kto myslí , pre mňa je sex proste sex. Neprežívam to. Ale kvôli možnému tehotenstvu som mala vždy sex až vo vzťahu a s človekom ktorého som mala rada. Nevetrala som nikdy antiku a spoliehať sa na muža alebo na kondóm.... Not for me. Dieťa nie je hračka to vie asi každý a obnáša neskutočnú nálož pre ženu hormónov atď. Asi by som to sama zažívať nechcela. Ale keby sex bol len na uspokojenie bez možného tehotenstva a chorôb trtosila by som veru bolo by mi jedno

majlo1234
1. jan 2026
@anonym_bf2f0f

@majlo1234 tam nejde vôbec o čo si kto myslí , pre mňa je sex proste sex. Neprežívam to. Ale kvôli možnému tehotenstvu som mala vždy sex až vo vzťahu a s človekom ktorého som mala rada. Nevetrala som nikdy antiku a spoliehať sa na muža alebo na kondóm.... Not for me. Dieťa nie je hračka to vie asi každý a obnáša neskutočnú nálož pre ženu hormónov atď. Asi by som to sama zažívať nechcela. Ale keby sex bol len na uspokojenie bez možného tehotenstva a chorôb trtosila by som veru bolo by mi jedno

@anonym_bf2f0f chapem, mala som zo rovnako. Hlavne v rannom mladom veku som sa mu radsej vyhla🤣
Ale aj tu je vidno, aky je rozdiel, ked sexuje s radostou zena. To jenhned radodajka🫣

anonym_e916b8
1. jan 2026
@majlo1234

@anonym_bf2f0f chapem, mala som zo rovnako. Hlavne v rannom mladom veku som sa mu radsej vyhla🤣
Ale aj tu je vidno, aky je rozdiel, ked sexuje s radostou zena. To jenhned radodajka🫣

@majlo1234 ešte aj moja suka dala len jednému psovi z celej dediny za celých 15rokov. Iných odháňala a bola na nich agresívna.
Netvrdím že žena má mať jedného partnera za celý život, ale tvrdiť že sex pre zábavu je v pohode je na zvracanie. Žiadna sebahodnota? Nechať pre zábavu po sebe skákať kamarátov len aby si o mňa vytreli semeno? To fakt? Ty musíš byť riadne lacná, ako aj podobne zmýšľajúci
Potom keď si taký chlap vezme takú ženu tak dúfam že tá žena bude rovnako tolerantná ak si bude chcieť chlap užívať ďalej. Prečo nie? Len tak KAMARÁTSKY.
Neverím, že si taká žena váži samu seba a už vôbec nie niekto druhy.

anonym_f792a9
1. jan 2026

Ked som mala 18, mala som viac menej chlapcensku partiu, chodila som na priemyslovku(27 chlapcov a 3 dievky), tiez ma casto ludia stretavali s roznymi chlapcami, aj ked sme spolu nic nemali. Susedky to dokonca zalovali mojej mame, ohovarali ma, ze som taka a onaka…ale my sme mali s mamkou super vztah, takze vedela o vsetkom.
Opytala si sa jej vobec na to, kto su ti chlapci?
Mozno aj tvoja dcera je pdoobna a nemusi byt hned promiskuitna

majlo1234
2. jan 2026
@anonym_e916b8

@majlo1234 ešte aj moja suka dala len jednému psovi z celej dediny za celých 15rokov. Iných odháňala a bola na nich agresívna.
Netvrdím že žena má mať jedného partnera za celý život, ale tvrdiť že sex pre zábavu je v pohode je na zvracanie. Žiadna sebahodnota? Nechať pre zábavu po sebe skákať kamarátov len aby si o mňa vytreli semeno? To fakt? Ty musíš byť riadne lacná, ako aj podobne zmýšľajúci
Potom keď si taký chlap vezme takú ženu tak dúfam že tá žena bude rovnako tolerantná ak si bude chcieť chlap užívať ďalej. Prečo nie? Len tak KAMARÁTSKY.
Neverím, že si taká žena váži samu seba a už vôbec nie niekto druhy.

@anonym_e916b8 moja suka by dala kazdemu. Dala som ju vykastrovat. Vidis, su take a take. A stavat svoju sebahodnotu na svojej vagine je prinajmensom otazne, ale ak ti to vyhovuje, je to tvoja vec. Akurat nesud ostatne zbytocne

Strana
z3