icon

Prečo mu napísala ako prvá?

veronika2550
16. apr 2021

Ahojte s priateľom som 3,5 roka a včera mu napísala jedna baba vraj ju pozná keďže je to bývalá žiačka jeho mamy ktorá robila učiteľku niekedy a že sa poznajú už dlho, čomu ja neverím pretože doteraz o sebe nevedeli akoze? Len tak mu napíše sama od seba? Nieze by som priateľovi neverila ale neverím na nevinné kamarátstva medzi mužom a ženou keďže v predošlom vzťahu som sa rozišla s bývalym kvôli takýmto jeho kamarátkam s ktorými ma potom na tajnasa podvádzal. Navyše vcera keď si písali ani sa nezmienil o mne že je zadaný a dohodli si stretnutie v jednom bare kam spolu s priateľom chodím pravidelne. Nemyslím si že by ma podviedol ale čo ak,
Čo si o tom myslíte? Včera sme sa o tom bavili a on povedal že aj ona je zadaná čomu opäť neverím lebo odkiaľ to on môže vedieť keď mu o tom že je zadaná tiež nenapísala. Myslíte že to mám nechať tak alebo mu to stretnutie vyhovoriť? Od včera som nervózna a ani som nevedela spat kvôli tomu poriadne. Poraďte ako by ste sa zachovali vy
Vďaka

emilius03
Odpoveď bola odstránená
thoughtfulweirdo
16. apr 2021

Keď ťa bude chcieť podviesť, tak ťa podvedie. To je celé, tam to začína aj končí. Či budeš žiarliť, upodozrievať, lustrovať správy, vyčítať, kontrolovať, sledovať, analyzovať, alebo naopak dôverovať, rešpektovať, chápať, ignorovať... Neovplyvníš to. Akurát pri prvej možnosti môžeš odplašiť aj verného, ale NAJMÄ tebe sa bude tak ťažko žiť. Môžeš byť najdokonalejšia na svete, kurevnik ťa podvedie tak či tak. A naopak môže sa okolo neho krútiť desať úžasnejších, ale keď ťa miluje a je duševne vyspelý, nepodvedie a prípadné problémy bude riešiť s tebou. Takže to, čo ty môžeš urobiť, je mať partnera, ktorému dokážeš dôverovať, aby si mohla spokojne žiť a zvyšok už záleží len od neho.

dollyzv
16. apr 2021

Veď chod s nimi a uvidíš keď si nevieš pomôcť...uvidíš či ta tam bude tvoj chlap chcieť alebo bude nasratý že si mu pokazila tajné rande 🤣

17alexis
16. apr 2021

@dollyzv to, ci ju tam bude chciet alebo nie, urcite nie je ukazovatel. Keby som sa dohodla na stretku s niekym, koho som dlho nevidela, urcite by som si tam netahala svojho manzela. Viem si predstavit, ze dalsie stretko by sme dali spolocne, bud nejaku akciu, vylet alebo len si posediet niekde von spolu, ale na prve stretko urcite nie. A aj sama by som sa divne citila, keby sa moj muz s niekym dohodol a ja by som sa mu tam sla natlacit. Zas treba mat aj trochu uroven.

zooeynka
16. apr 2021

@veronika2550 proste daj na svoj pocit. Tuto ti budu pisat velmi benevolentne zienky ze je to ok a preco by nemohol mat kamosku a bla bla....toto nie je jeho kamoska! Keby sa poznali roky tak nech si idu do baru pokecat, to je ok, ale toto je jasne otukavanie, v podstate zoznamenie sa, ved sa takmer nepoznaju. By som chcela vidiet tieto zeny tu, keby im manzel/partner povedal ze si ide pokecat s babou ktoru vlastne nepozna, ale teda idu do baru nutne pokecat - potom by som chcela vidiet ich kludne a bezziarlivostne reakcie! Daj na svoj pocit.

veronika2550
autor
16. apr 2021

@zooeynka môj pocit je ten že nechcem veľmi aby sa stretli lenže to potom môže vyzerať ako obmedzovanie a popritom ja priateľa nijak neobmedzujem slobody ma až až ibaže sa mi nepáči že babu takmer nepozná a ide s ňou na stretko kvázi kamoška. Veľmi uveriteľné.

zooeynka
16. apr 2021

@veronika2550 na pokecanie ma teba. Toto su take ojeby, by som chcela vidiet keby dotycna mala 200 kg a rapavu tvar ci by sa tak hrnul do baru s nou na drink nastojaka.

nistika
16. apr 2021

@zooeynka ved toto.....

zooeynka
16. apr 2021

@nistika ...ale udivuje ma, kolko je tu dovercivych zien, ktore by svojho muza pustili na stretko s nejakou pipenkou len preto ze mu napisala a chce sa stretnut....fakt cumim

nistika
16. apr 2021

@zooeynka a este si nahovaraju ze kamoska....ktora mu do teraz cely zivot nechybala a po jednej noci uz ani chybat nebude....

katkamatka7
16. apr 2021

Nie je dôležité,za akými ženami chodí cez deň, ale za akou sa vždy vráti rád

zooeynka
16. apr 2021

@katkamatka7 kecy kecy kecy....aj aku pohlavnu chorobu donesie domov tej, ktoru "miluje" tak velmi ze sa k nej vracia???

veronika2550
autor
16. apr 2021

@zooeynka Tie pusinky čo si poslali sú podľa teba normálne?

nafka0483
16. apr 2021

@zooeynka
@nistika
Ale zas autorka najprv pisala o tom, ze sa poznaju. Az neskor pridala to, ze on si uz dohadoval sexualne stretka so zenami s pokecu a ze vraj sa vlastne ani s touto vobec nepozna, len mu prvykrat napisala a hned si dohodli stretko. On tvrdil, ze je zadana, tak to znelo, ze asi ju naozaj pozna, nie su dvaja cudzi co si zrazu zacali pisat.
Ktovie co by povedal on, aka je jeho verzia, toto vsetko tu autorka tvrdi, ze ona si mysli, ze sa nepoznaju a ze odkial by mohol vediet, ze je zadana. Navyse jej povedal, ze moze ist s nimi.

Ja som povodne reagovala na uvodnu prispevok a tiez na to kamaratstvo medzi zenou a muzom existovat moze.

Po tom co napisala ze ako sa spraval predtym, tak som sama napisala, ze to meni situaciu.

katkamatka7
16. apr 2021

@zooeynka Zlý odhad na ženy aj na mužov.

nafka0483
16. apr 2021

@veronika2550 Je na co spominat? na co mozu spominat dvaja ludia, ktori sa nepoznaju? Asize sa naozaj poznaju. Co pisali predtym? Na co nadvazovalo to, ze je na co spominat?
Nevidim na tej konverzacii nic zle, az na ten smajlik.

veronika2550
autor
16. apr 2021

@nafka0483 tie pusinky normálne niesu keď sa riadne nepoznajú

katkamatka7
16. apr 2021

@veronika2550 podľa tej logiky sme my dve mali spolu sex. Gratulujem.

sticker
zooeynka
16. apr 2021

@veronika2550 tie pusinky vobec nie su dolezite. Dolezite je, ze ten tvoj sa brutus tesi na stretko s nou a to je uplne na piiiip. S tym vela neurobis. Mozes urobit cirkus a zakazat mu to, ale on sa bude citit ukrivdeny a skor ci neskor si cesticku najde. Za mna by toto bola konecna vo vztahu a takto by som mu to aj povedala...nech ide ked je mu to prednejsie ako TY, ale aspon vidis aku uctu k tebe ma.

nafka0483
16. apr 2021

@veronika2550 A co zvysok konverzacie, co pisali predtym? Na co navazuje to, ze je na co spominat? Vsetko to naznacuje, ze sa predsalen poznaju, len to bolo davno, vtedy mozno fb nepouzivali, cisla na seba nemali, stratili kontakt. Teraz ho nasla, tak sa ozvala a bavia sa spolu ako stari znami.

Preco si ty taka presvedcena, ze sa riadne nepoznaju?

magduska2
16. apr 2021

Nepočítala som komentáre...SAMA za SEBA napíšem,že by sa mi to tiež nepáčilo.
A nielen kvôli"žarlivosti" ..myslím si ,že už sa to nehodí.Ja sama si neviem predstaviť ísť s chlapom na kávu, či pohárik.Jednoducho by som sa sama necítila príjemne.Už aj preto,že by ma mohol niekto cudzí vidiet,klebety sa šíria velmi rýchlo a velmi lahko,a dostat sa zbytočne do rečí 😖
Mám kopec ludí v priateloch,kamarátov -známých z čias školy ,diskoték a pod.ale nemám ani potrebu sa s niekt.z nich stretnúť..ked sa stretneme v meste,vonku pokecáme a ideme ďalej.A ak už..s manželom sme spolu 16 rokov..vela známých máme "už" společných a keď "robíme akciu"tak spoločne.
Myslím si ,že toto su tak chúlostivé věci, že to by malo byť partnerom jasné a kompatibilní.

renata1405
16. apr 2021

Ver svojej intuicii...

tncka
16. apr 2021

@veronika2550 no u mna by skoncil. Dostal by na vyber bud ja alebo ona. A nech sa zariadi. Ok,som manzelka nie priatelka ale taketo akoze kamosky by bolo privela. Ver svojim vnutrornym pocitom a teda hlavne teda ked uz v minulosti bol nejaky "vykyv" u neho co suvisel s cudzimi babami🤦‍♀️

mariejenka
16. apr 2021

@veronika2550 hmm, akoby sa míňali v tom bare,a tersz su z toho vyteseni,ze sa konecne stretnu, no neviem ...ty chodíš do prace? Robíš aj v sobotu? Mna by sralo keby sa maju stretnúť cez týždeň,kym ja muklujem v robote,a co ak skončia u nas v byte??? Ale to uvazujem ja tak. No neviem co by som robila,

veronika2550
autor
16. apr 2021

Baby prečítala som si celu konverzáciu a asi to neprezijem. Písal jej aký není šťastný so mnou a že potrebuje niekoho ako je ona a pod veci a že náš vzťah je utopia. Proste asi sa zbláznim. Sklamal ako mohol

magduska2
16. apr 2021

@veronika2550 To mi je velmi lúto 😥 Drž sa..určite to je strašne,ale aspoň si na to přišla "včas"

dollyzv
16. apr 2021

@17alexis veď ju tam volal..ako ja by som tiež nešla/ani neťahala partnera ale keď si myslí že ju pred kamoškou zaprel,tak by sa ukázala pravda ;)

veronika2550
autor
16. apr 2021

@magduska2 a neviem prečo reagoval flegmaticky že ja som si to vysvetlila po svojom atd

veronika2550
autor
16. apr 2021

Strašný pocit a to sme si plánovali spol.buducnost. 😭😭😭😭😭😭

mariejenka
16. apr 2021

@veronika2550 dpc..tak je to koniec ,baba, hlavu hore, konfrontuj ho, rozidi sa s hrdosťou aj ked sa ti chce revat.. držím ti palce...mna by urvalo od bolesti,ale kus polaces,ako sa zasierat vo vzťahu bez budúcnosti