Prečo nás chlapi klamú?
Tak toto je moj pribeh...pozname sa uz 2 a pol roka,vsetko bolo fajn,az kym som mu neprisla na to,ze na internete ma svoj virtualny zivot v ktorom si dokazuje aky je frajer a fesak.Ked som mu to povedala,tak sa urazil,ze hladam problemy tam kde nie su.Nebavili sme sa,nic mi nevysvetloval,tak som sa pobrala od neho.Mal cas mi to vysvetlit mesiac,ale ostali iba hadky a ziarlivost.Radsej som teda odisla.Po 2 mesiacoch sa vratil a prosil ma o odpustenie,ze vsetko bude inak,ze si ma chce zobrat a mat so mnou dieta.Tak sa aj stalo...uverila som mu,co neurobime pre lasku.Sluboval vernost,lasku,zodpovednost.Otehotnela som hned.vsetko bolo super,svadbu sme mali naplanovanu..teraz v maji.Bohuzial mi v 11tyzdni diagnostikovali missed ab.a tak som podstupila kyret..este som sa nestihla spamatat z toho co sa stalo a hned na druhy den som sa dozvedela od dobrej duse ze ma znovu klame na internete...zase si dokazoval..myslim,ze sa stalo asi dobre,nechcela by som svojmu dietatu vysvetlovat aky je jeho otec nezodpovedny a slaboch.Ostal sam,aj ja...ja sa pomalicky zbieram,len nechapem preco to chlapi robia...jeho mottom na pokeci bolo,ze "zivot je skuska"...tuto skusku v zivote nezvladol.Ak mate baby podobne osudy,alebo rady tak sa ozvite!!! budem rada.Rada vas tu uvidim..cavte!!!
brum ma na jednej strane pravdu....ale preco jednoducho nepovie ze si riesi starosti na fore? lebo je chlap, to by bola odpoved, dalsia odpoved by mohla byt ze si ziadne starosti neriesi 😝 je kopec dovodov preco tam sedi, aj normalnych aj tych "nevernych".....ale zit pod jednou strechou a ani nepovedat buuuu ze preco sedim za kompom? ja by som si to predstavovala asi tak: milacik, nechce sa mi spat, mam starosti, len si surfujem po nete, ja sa z toho dostanem sam, nerob si starosti.....neslo by to takto? to by som dotycnemu asi dala pokoj a neprudila.... ale zjavne je vidiet ze mi riam sa trapi a on jej odmieta cokolvek vysvetlit...
brum
pokial ma partner nejaký problém,tak ho rieši s konkrétnym človekom a nie cez net s cudzími ženami.
miri: daj na 6. zmysle.Mňa nikdy nesklamal-bohužial.....
a ver tomu,že by ti nebolo dva krát jedno,keby ťa vynechal( lebo ťa nechce zaťažovať alebo neviem aku blbu výhovorku by si vymyslel) a so svojimi pocitami by sa zveroval inej osobe.Veď my ked sme sa brali,tak to bolo v dobrom aj v zlom niektorí to chápu tak,že aj keď v manželstve robím zle,tak ten druhý so mnou musí zostať.Ale o tom to je,že máš vedľa seba niekoho s kým s amôžeš podeliť a nielen o to zlé ale aj dobré.A nikdy nieje ok,ak si na každú svoju náladu vyberá vždy ďalšieho
som smutná- napíšem Igorovi
som veselá- napíšem Danovi
som nahnevaná- vynadám manželovi
mám problém- napíšem Jurovi
chcem sex- napíšem Karolovi......by som mohla pokračovať do aleluja.toto všetko majú dvaja prežívať spolu
teda som to trošku prehnala,ale nemôže komunikovať s manželkou podľa nálady
😎 ani, presne si to vystihla, ked uz manzelstvo tak aspon nejake nacrtnutie problemu, ak uz nechce o tom kecat....ale moje ideal vysnene manzelstvo je o tom ze si navzajom budeme verit a pomahat si riesit situacie..
najprv si pories, co bude ak....nerozhadajte sa teraz pred tvojimi statnicami ak tam ostanes byvat a nic radikalne neurobis....a rozmysli si dobre ci vies bez neho zit....aby si potom nelutovala...3x meraj a 1x rez....slova sa vratit nedaju....drzim palce aby ste si to urovnali a boli zasa spokojni 😉
Miriam, s prepáčením, s čím sa máš zmieriť??? S tým, že tvoj muž, otec tvojej dcéry je neustále zavesený na nete, že s telefónom pomaly spí a dokladne ho kóduje? Že svoju milotu rozdáva cudzím ľuďom a na teba nemá milého slova? Nech ide do prdele. Nech mu tí jeho virtuálni priastelia varia, perú, žehlia...Juj, tak som sa vytočila 😠 Ja by som sa teda nezmierila!!! To ti garantujem. Píšeš, kam by som išla....Prečo ty? nech ide on, pokiaľ sa nevie chovať ako človek!!A nech si so sebov vezme hlavne počítač a mobil!!!
😀 😀 😀 casy 😀 anooooooooooooooooo, som tiez toho nazoru 😉
Latvia 🙂 Ale uznaj....S týmto sa zmieriť??? Veď treba mať úctu aj voči sebe...Lem mi je Miriam hrozne ľúto v tom, že maličká má 3 mesiace a čo by sa mali z nej spolu tešiť,a vychutnávať sa si ju plnými dúškami, tak musí s tým volom riešiť takéto veci....
😔
casy 🙂 no uznavam, este by ma zaujimalo ci si vydata 🙂 ja som tiez ten typ ktory riesi radikalne ked to nejde po dobrom a zametat so sebou uz viackrat nenecham 😝
baby, ja som tiez za radikalne riesenia a som vydata! takze sa to nevylucuje. chlapi velmi dobre vycitia, kam az mozu zajst a co si zena necha! nebojte sa, keby bola Miriam semetrika, tak by si to k nej nedovoloval. keby zaganila padil by do postele!!!!
moc je na neho dobra, to je to! 🙄
latvia vydatá 😉 filipal, súhlasím. Takže Miriam hlavu hore! To on ju má mať sklonenú, nie ty...Treba radikálne riešiť, lebo inak vyrastie z vašej dcérky uzlíček nervov...maličká veľmi cíti, že si nešťastná, za to dám ruku do ohňa 😔 a poďakuje mu za to, ako veľmi Ti spríjemnil prvé mesiace s vašim spoločným dieťatkom...Alebo inak...Ak maličkú nekojíš, zaves mu ju na krk...keď nepotrebuje spať, nech vstáva k malej on. A keď sa vráti z práce, detto. Myslím, že potom ho nenapadne počítač ani zapnúť 😀
malo byť: poďakuj mu za to...
ja to môjmu mužovi sem tam pripomínam......a aj som sa vyjadrila,že deti budú vediet,čo sa medzi nami stalo-aby sa oni tomu vyvarovali ( a samozrejme aby vedeli,že ich otec bol chuj-teraz už chvíľku není)
Miriam, ale s tym on prave pocita.... s tvojou ekonomickou zavislostou.
a teraz ta financne neobmedzuje? je velkorysy? lebo na dieta a na teba na materskej by musel prispievat aj tak.
nemozes sa odstahovat docasne? k niekomu? aby videl, ze toto spravanie mu tolerovat nebudes. mozno sa zlakne. 😖
miriam, co tvoji rodicia? nepomozu?
ani - otázka je v čem by mě vynechal, jako jestli si bude řešit zklamání z toho, že prohrála spatrta s kamarádem, je mi vážně šumák a at´mě klidně vynechá - jako ano v dobrém i zlém, ale to přece neznamená, že musim 100 % vědět, co se mu honí v hlavě a 100 % znát každej jeho krok atpod....... 😀
jinak tady vidim problém v tom, že mirjam je na něj moc měkká, chlapi jsou totiž skoro jako děti zkouší jak daleko můžou zajít a jak daleko jim to dovolíte, bud´si necháte skákat po hlavě a nebo dáte jasně najevo, že takhle teda chlapečku NE !
to ano, ako pise Brum...
mam kamaratku, jemnu vytvarnicku, ktora mala chlapa - tvrda natura..., lakomy, urazal ju, skrtal jej nakupy, musela mu predlozit co bude varit. chudera, po nociach malovala na hodvab, aby si privyrobila, o dcerku sa nestaral.
ju sustavne urazal, ponizoval... az to nevydrzala a (nastastie!) sa rozviedla.
uz pol roka po rozvode si zobral kolegynu semetriku. keby ste videli ako ho dava do laty!!!! musi posluchat, pomahat (uz maju 2 deti) a vraj ho aj bije.... 😨 o pol hlavy je vyssia od neho a pevne stavana....
taku potreboval.
a co ta moja kamoska? zase ju vyuzival dalsi chlap a ked ju vycical, opustil ju. neda si poradit. ona je jednoducho taka naivna, nevidi zlo, neveri, ze by ju "aktualny" chlap len vyuzival....
to je asi lepsie byt semetrikou nez takou handrickou 😔
Latvia, aj ja si to myslim..... 😉
ale vies, ze tieto "dobre" zeny nedokazu byt ine.....
aj tato moja kamoska, ked som jej radila, nech si to nenecha, ze ju len vyuziva (ona plati hypoteku a sama zivi dieta a on pracoval vo Viedni sa vzdy na vikend nakvartiroval k nej a nekupil ani jednu potravinu, nic), urazila sa a neozvala sa mi....az ked ju s prepacenim kopol do zadku! 😒
tymto zenam niet pomoci, nevidia zlo, nepocuju zlo....nekriticky sa zamiluju a nechaju si na sebe aj drevo rubat.
a nenechaju si poradit....tak potom nech sa vyplakavaju inde....ja by som na to nemala nervy, to jak do duba...
ved ani ja nemam....v skutocnosti si aj tak urobi kazdy sam podla seba...
ved to vidno aj tychto diskusiach na konikovi....
no, aj to je terapia, ze sa aspon vyrozpravaju! 😅
kočky,máte pravdu,je to ako s deťmi,že brum 😉 .Žena nemusí byť semetrika,ale musí mať situáciu pod kontrolou...veď sme diplomatky,nie? 🙂 🙂 🙂
fili, hej, vyrozpravaju, len to je asi tak vsetko 😅 doma maju itak potom krutu realitu..
Presne ste to vystihli, az moc nizko sme dali muzom "otcom" latku..aspon v mojom pripade, to tak bolo.
Zitila som, ze muzi sa BOJA zodpovednosti..a dufam, ze ja svojho syna vychovam tak, ze si bude vazit zenu.. 😉
Libya, vidno, ze si rozumna matka! 😵
vzdy ma potesi, ked nejaka zena ide zacat u svojho syna. 🙂 🙂 🙂
filipal: dakujem..ale bojim sa toho ze sa mi to nepodari, kedze dost vela genov ma otcovych..
Budem sa snazit to nejako uhrat vychovou..ale uz teraz vidim ze je baran..

mir - no dobře, ale jak víš, že si domlouvá rande 😅 jako může to s někym řešit tak jako ty to tady řešíš s náma, pokud má nějakej problém v rodině 😅 navíc nemyslim si, že ten komu by se měl vždy svěřovat je manželka - někdy jsou věci, co si člověk radši nechá pro sebe nebo to řekne jen nejbližšímu příteli popř.dá anonymnositi internetu 😔 - prostě na to, že se ti nesvěřuje nevidim nic špatnýho 😅
nevim, no otázka je co považuješ za nevěru, já bych to že si píše s nějakou ženskou někde na foru co v životě neuvidí a třeba za tim pc sedí chlupatej chlap 😀 😀 😀 prostě jako nevěru nebrala 😝 spíš bych řešila tu závislost na PC