icon

Prečo nás chlapi klamú?

iknella
7. feb 2010

Tak toto je moj pribeh...pozname sa uz 2 a pol roka,vsetko bolo fajn,az kym som mu neprisla na to,ze na internete ma svoj virtualny zivot v ktorom si dokazuje aky je frajer a fesak.Ked som mu to povedala,tak sa urazil,ze hladam problemy tam kde nie su.Nebavili sme sa,nic mi nevysvetloval,tak som sa pobrala od neho.Mal cas mi to vysvetlit mesiac,ale ostali iba hadky a ziarlivost.Radsej som teda odisla.Po 2 mesiacoch sa vratil a prosil ma o odpustenie,ze vsetko bude inak,ze si ma chce zobrat a mat so mnou dieta.Tak sa aj stalo...uverila som mu,co neurobime pre lasku.Sluboval vernost,lasku,zodpovednost.Otehotnela som hned.vsetko bolo super,svadbu sme mali naplanovanu..teraz v maji.Bohuzial mi v 11tyzdni diagnostikovali missed ab.a tak som podstupila kyret..este som sa nestihla spamatat z toho co sa stalo a hned na druhy den som sa dozvedela od dobrej duse ze ma znovu klame na internete...zase si dokazoval..myslim,ze sa stalo asi dobre,nechcela by som svojmu dietatu vysvetlovat aky je jeho otec nezodpovedny a slaboch.Ostal sam,aj ja...ja sa pomalicky zbieram,len nechapem preco to chlapi robia...jeho mottom na pokeci bolo,ze "zivot je skuska"...tuto skusku v zivote nezvladol.Ak mate baby podobne osudy,alebo rady tak sa ozvite!!! budem rada.Rada vas tu uvidim..cavte!!!

filipal
17. sep 2010

@maminuska vies, ja s neverou nemam osobne skusenosti. nebola som neverna ani ja ani mi nebol neverny ziaden moj partner.
preto pisem cisto teoreticky... 😅
ja by som bola ochotna odpustit neveru len raz. lebo raz sa pomylit moze kazdy.
samozrejme viem, ze niektori ludia odpustaju neveru permanentne.
a to co spominas, ze si zena najde sexualneho partnera, lebo jej muz nejavi o tuto oblast zaujem, podla mna ani nie je nevera....(silne prehnane) hlavne, ked sa tak deje s vedomim partnera.

kubka123
18. okt 2010

no dievcence moje...takze som tu novacik pretoze si neviem dat rady a dufam, ze viac bab, viac rozumu 🙂 5 a pol roka som so svojim priatelom...krasnych 5 a pol roka, aj ked obcas samozrejme nebolo vsetko ruzove, problemy su vsade...co si budeme hovorit..no ale to boli len bezne starosti, ktore sme vzdy vyriesili ako dvaja rozumni ludia...takze cas od casu sme zisltili, ze asi patrime k sebe...rozhosli sme sa preto posunit nas vztah o kusok dalej, sice nie svadbou, ani babetkom nakolko sme nemali byvanie...takze zacali sme staviat svoj domcek...obaja sme robili vsetko preto, aby sa nam darilo...ja som odisla pracovat do zahranicia, stavba rastla ani sme necakali, ze to tak pojde...v zahranici som uz vise roka, ale moja koj drahy chodi za mnou a ja zas domov.....no co cert nechcel, dostali sa mi do ruk mooc neprijemne veci, ktore nasvedcovali, ze mi je neverny...samozrejme som tomu neverila a ani nechcem uverit...je to totiz skvely chlap a mozno to vyznie dost naivne, nikdy by to neurobil....nuz ale zavesila sa mi nanho jedna pani a on to asi nezvladol a......neviem co dalej napisat... ☹ .ta zena to ma snad v krvy, pretoze je to o nej zname....on ju neznasala a nakoniec sand aj on podlahol......stale chcem verit, ze nie.....teraz mam z toho samozrejme obrovsky gulas, moj drahy ma odprosuje, ze sa mic nestalo, ale viete ako, uz mam pochybnost...takze som to nateraz ukoncila a neviem ako dalej...ci som spravila dobre., alebo nie..chcem mu dat druhu sancu,ale....neviem uz co dalej napisat, napisal by som tu cely roman, takze ak niektora mate chut mi poradit, alebo rovnaku skusenost....tak skuste so monu pokecat...dakujem....

naty
19. okt 2010

@kubka123 ne, řekla bych, žes to řešila až moc radikálně na to, že máš jen pochybnost...a co nějaký důkaz, pokud mu věříš a máte krásný vztah, to jen tak hodíš za hlavu, že jedna paní povídala??

viera27
19. okt 2010

@kubka123 Aj nevera je odpustitelna (pokial v nej nie su city a pokial o nej nevedia ostatni, ktory by mohli podvadzaneho lutovat) - tot moj nazor. 13 rokov vydata, nikdy som nebola neverna a ani moj manzel mne.
Ale ked citam tvoj prispevok, pride mi ze to beries dost cierno - bielo. Zla zla zena co sa nanho zavesila - chudatko bezmocny muzicek.
Ak to je naozaj tak ako pises a neslo tam o vztah ale o sex, mozno stoji zato snazit sa zachranit kvalitny vztah. Ak si v nom spokojna a sprava sa k tebe partner stale ako na zaciatku a bezo zmeny. S detmi by som predsa len asi pockala nejaku dobu....
Ak vsak to co si napisala ani tak nie je pravda, ako by si chcela, aby to pravda bola (uhnany muzicek, mierne tlk :D zjavne, ale zato dobry chlap) .... Tak to uz musis sama zvazit a zistit PRESNE co sa tam stalo.
Drzim palceky

eaka
19. okt 2010

@viera27 @kubka123 zistiť PRESNE, čo sa tam stalo, je asi dosť nereálna predstava, ak je vzťah kvalitný, ako píšeš, krásnych 5,5 roka... len na základe pochybností by som to však asi neukončovala... ako je na tom Váš domček? ale ostávať teraz ďaleko od seba, to dôvere nepomôže, to treba poriešiť... ja som mala/mám (ktovie ako dlho ešte) vzťah na diaľku a tiež ma podviedol... v tej chvíli, ak chceš vzťah udržať pri živote, musíte byť spolu, dôvera sa vzdialenosťou len viac a viac naštrbí...

luludia
19. okt 2010

@kubka123 odlúčenie je skúška pre každý vzťah. Odlúčením (odchodom do zahraničia) si priniesla do vzťahu zmenu. Niekde sa to prejaviť muselo. Ak máš chuť a dôvody vzťah s priateľom zachrániť musíte byť opäť spolu a nie on tu a ty tam. To, že bol možno s inou nemusí znamenať koniec vášho vzťahu. Ak sa s tým budete vedieť obaja vyrovnať a obaja budete chcieť byť spolu.

kubka123
19. okt 2010

@naty ahoj...no ono to nebolo tak, ze jedna pani povedala ☹( dostali sa mi do ruk totiz emaily, ktore si oni dvaja pisali..... ☹( a ked niekto koho milujes zrazu pise vsetko to krasne nie len tebe,ale aj niekomu inemu tak je to neskutocna bolest..... preto nateraz bolo moje rozhodnutie tak radikalne....

kubka123
19. okt 2010

@viera27 viem, ze vsetko sa da odpustit a nevera nie je vynimkou...ono odpustene uz by to aj mozno bolo...horie je to s doverou...mam pocit, ze mu absolutne nedokazem verit...co doteraz v nasom vztahu nebolo...proste je to cele zle teraz ☹((

mimikuku
19. okt 2010

@kubka123 tak to ano pokial to nebolo len o sexe z jejo strany a vyznaval jej lasku v amiloch ja neviem, rozpravali ste sa o tom normalne?...nemyslim tym ze ti povedal ze on to nechcel a bolo to len napr..len 1 x ...a ona sa na mna zavesila, nie normalne ste si sadli a povedala si mu ..tak a teraz mi povedz pekne vsetko ako sa to zacalo, ale vsetko bez ohladu na mna na to co k tebe citim, uprimne mi vsetko povedz nech viem ako sa s tym vysporiadam a ako sa rozhodnem...?...rozpravali ste sa aj takto?...ak ano co ti povedal?,

kubka123
19. okt 2010

@eaka mohla by som zistit do detailu co tam bolo...ale radsej to nechem vediet, mam totiz strach a uz bez tak je toho privela na mna....domcek? asi tak, ze by sme sa buduci rok stahovali....planovali sme babo .... ☹(((( a byt teraz spolu? ako nahle sa to cele prevalilo, chcel prist za mnou... ale ja som nechcela, nedokazem sa na neho ani len pozriet...obzvast ked dotycnu "pani" poznam.....

kubka123
19. okt 2010

@mimikuku rozpravali sme sa... nechce viac o nej pocut, vediet, vidiet ju.... chce to vsetko napravit, chce byt len a len so mnou... ale ako sa da tomu teraz verit, ked napr. som sa docitala citujem : bozeee ved ja by som bol tiez niekde najradsej s tebou... to pisal jej... ☹((

eaka
19. okt 2010

@kubka123 viem úplne presne, ako sa cítiš... je to hnus... a chlapi sú k..lebo to všetko dokážu robiť a potom sa Ti pozerať priamo do očí a tváriť sa, že je všetko ako predtým (ono, dokážu to aj ženy...samozrejme, ale bavíme sa o neverníkovi teraz)... ako dlho to trvalo? Musíš sa rozhodnúť, či ho stále chceš alebo nie, píšeš, že by si aj odpustila, ale nedokážeš dôverovať, ale s tou fyzickou blízkosťou, že tu píšeme, že by ste nemali byť od seba, tou tej dôvere podľa mňa pomôžete...lebo vzdialenosť jej teda nepomôže...ale môže na druhej strane pomôcť Tebe sa odpútať... tak sa musíš rozhodnúť, ktorým smerom sa vlastne chceš vybrať a podľa toho buď ostať od seba, alebo nejakým spôsobom zariadiť, aby ste už boli spolu... mnohé vzťahy sa pre neveru rozpadnú a mnohé to zvládnu a idú ďalej, ale je to ťažké a chce to veľa práce na oboch stranách

kubka123
19. okt 2010

@luludia hej to su pre mna vsetko len teorie..ak chceme, bude sa to dat...a vyrovname sa s tym... ako? ako sa to da len tak? to ze som v zahranici, nie je len nejaky moj rozmar, robila som to pre nas.... bol nesmierne hrdy na mna.. a zrazu BUM ☹ Ako blesk z jasneho neba.....

mimikuku
19. okt 2010

@kubka123 tak to tazko ozaj tazko, stale tam bude ta pochybnost....ja som to tiez zazila...ale sme spolu uz 7 rokov, preniesl som sa cez to.........a bola s nim........aj ked asi 2 tyzdne som bola ako mechom ovalena.........no ja ti neviem stoji ti za to este tomu dat sancu?...ak ano tak by som ho nechala nech ukaze svoju lasku k tebe ak sa bude mat k cimu tak by som to asi skusila...ak nie kaslat mu na hlavu

kubka123
19. okt 2010

@eaka podla tych mailov to trvalo len nejake 3 tyzdne.....a ci ho chcem? chcem ved bol pre mna dokonaly..... ale ja mu fakt teraz vobec neverim a skutocne sa nechcem s nim ani stretnut... stale mam na mysli to ako bol s nou...a nedokazem to pochopit preco vlastne podlahol takej k......... ked som sa ho normalne pytala nioe s vycitkami, ze ci je nieco co mu chybalo, ked to spravil, povedal, ze nie... ze mal vsetko, ze je debil atd...... proste strasne to lutuje......

eaka
19. okt 2010

@kubka123 hlave kubka, kým s ním ešte nemáš deti...tak nie si tak viazaná, nemusíš odpustiť, môžeš ho poslať k vode, si očividne šikovná, nestratila si sa v zahraničí a máš pomaly postavený dom, nepotrebuješ chlapa, na ktorého sa nedá spoľahnúť... ale Ty si to musíš utriediť v hlave... a on sa ako k tomu stavia? bojuje o Teba? či len čaká, ako sa rozhodneš... ľudia robia chyby... ak bojuje... ale rozhodnutie o odpustení je na Tebe.. a ako? čas zahojí všetky rany... a jeho úsilie mu môže pomôcť... nemyslíme si, že to, že si v zahraničí, je Tvoj rozmar.. veď si písala, že si šla zarobiť na dom ...

kubka123
19. okt 2010

@mimikuku toho sa bojim, ze to uz nebude to co doteraz..ze tam bude ta pochybnost, ze budem mat tendenciu ho stale konrolovat, co doteraz nebolo medzi nami...bola tam fakt 100% dovera...... vzdy som bola hrda na to, ze mu mozem tak doverovat... a zrazu..... ☹ zrazu to nedokazem.....

eaka
19. okt 2010

@kubka123 neexistuje recept ako to zvládnuť... časom to proste bude bolieť menej a hlavne ON sa musí snažiť o znovunadobudnutie Tvojej dôvery

kubka123
19. okt 2010

@eaka ja viem, ze si to nemyslite......sorry aj som zabudla, ze som to uz pisala.. ved som mimo 🙂 no a to ze som sikovna? dakujem 😀 on bol tiez pysny, ze ma ma.... dom? ked som mu oznamila, ze je koniec a ze s nim nebudem, povedal, ze ho da na mna cely prepisat, takze zabezpecena by som bola 😀 😀 ale co tam po tom, ked v tom dome sme mali byt spolu.. povedala som len, ze nemam silu teraz riesit dom....

kubka123
19. okt 2010

@eaka deti este nemame..... a teraz ani tak lahko nebudu ☹

kubka123
19. okt 2010

@kubka123 a bojuje bojuje.. aj ked som mu povedala, nech sa mi ani neozyva.....

kubka123
19. okt 2010

@eaka hmmm je pravda, ze cas je najlepsi liek.... len ono teraz je to otrasne pre mna... normalne neviem co so sebou.... nespim, nejem lebo nemozem, plakat pomaly uz nevladzem..... hovorim, prislo to ako blesk z jasneho neba,....z nicoho nic...

eaka
19. okt 2010

@kubka123 aj tak si myslím, že robíš dobre, keď ho necháš vypiecť sa vo vlastnej šťave, nech si uvedomí, ako moc Ti ublížil... a Ty by si pre svoje dobro mala skúsiť myslieť na niečo iné... proste odviesť pozornosť na iné témy, zacvičiť si, zatancovať, ísť s kamoškami von a nekecať o chlapoch, alebo na druhej strane, kľudne aj o chlapoch, aspoň to zo seba dostaneš... na partnera treba riadne hystericky nakričať a dostať všetko zo seba von, len to nedusiť v sebe... 😉

kubka123
19. okt 2010

@eaka veru ublizil a velmi.... a nechcem aby hned vedel, ze to len tak hodim za hlavu ako keby sa nic nestalo..... skusam robit nieco pre seba, ale hovorim stale som mimo, takze sa mi moc nedari....a hystericky krik uz bol vykonanay 😀 aj ked som sa snazila byt diplomatka..... volala som totiz aj s dotycnou k......... a to je dalsia vec... mam v sebe neskutocny hnev na nu..... nenavist a co ja viem co este..... mimochodom ja som slobodna, ale ona jevydata a ma dieta... poznam ju a poznam aj jej manzela... je to chlap, ktory pre rodinu robi vsetko a ona sa mu takto odvdacuje...... chcem aby sa to aj on dozvedel, ale mam strach ako by to zobral....... ???

eaka
19. okt 2010

@kubka123 ja keby som mala kontakt na priateľa tej štetky, čo mi preťahovala chlapa, tak mu to určo hneď poviem..viem, že mala priateľa, ale ku kontaktu naňho som sa nedostala..ale ak ho niekedy v živote náhodou stretnem, tak sa to dozvie...oneskorene, ale predsa..nebude sa rozpadať život iba mne a štetka ostane v poho a vyberie sa ďalej rozbíjať ďalšie rodiny!!! a byť na mieste toho manžela, chcela by som, aby niekto mal gule a povedal mi, keď vie o nevere môjho partnera... všetci sú velice pseudo-diplomati a najviac ľúbim to klišé "veď on/ona na to príde sama", a keď nie? to je ok? alebo keď sa to nejakou náhodou dozvie o pár rokov? to už je vtedy ok?

kubka123
19. okt 2010

tak prave som sa dozvedela, ze moj nateraz EX-priatel sa bol osobne priznat manzelovi, tej stetky..... co na to povies? ja mam ohromnu radost, fakt sa mi ulavilo... som svina? no a co? preco by niekto mal mne nicit zivot...??!!!! od tejto udalosti som sa naucila vratit ranu spat a nazaj sa citim lepsie!!! 😉 volala som aj s tym jej manzelom a povedal, ze si narobi s nou poriadky.....pytal sa ma co tam bolo, ale ja nemam sil povedat, ze nieco viac ako bozky, pretoze stale sama tomu neverim a ani verit nechcem....no ale ked uz sme pri tom, keby to boli aj "len" bozky...ja myslim, ze vydata zena s dietatom si to neda co dovolit......mozno raz, pretoze nikto nie sme dokonaly, ale nie stale... a byt vzdy iniciatorom toho vsetkeho....ci???

eaka
19. okt 2010

kubka123 no mladý má guráž, to by som mu priložila pár kíl na jeho stranu váhy... 😉

kubka123
19. okt 2010

normalne nechapem ani ja...ale som rada...ale samozrejme este stale mu neskocim do narucia.... 😝

viera27
20. okt 2010

@kubka123 To ma velke plus tvoj ex, to isto. A hlavne vyslal jasny signal, kam dotycna patri (nie do jeho zivota). Hadam ked mal na toto "gule", bude ich mat aj na to, aby zabojoval o teba. Ale ten dom nech na teba prepise. To vies, istota je istota. Lahsie sa ti bude zacinat doverovat "poistena". Za vsetko sa plati, a trest si zasluzi.

eaka
20. okt 2010

@kubka123 súhlas s @viera27 (ohľadom toho domu) 😉