icon

Prečo nás chlapi klamú?

iknella
7. feb 2010

Tak toto je moj pribeh...pozname sa uz 2 a pol roka,vsetko bolo fajn,az kym som mu neprisla na to,ze na internete ma svoj virtualny zivot v ktorom si dokazuje aky je frajer a fesak.Ked som mu to povedala,tak sa urazil,ze hladam problemy tam kde nie su.Nebavili sme sa,nic mi nevysvetloval,tak som sa pobrala od neho.Mal cas mi to vysvetlit mesiac,ale ostali iba hadky a ziarlivost.Radsej som teda odisla.Po 2 mesiacoch sa vratil a prosil ma o odpustenie,ze vsetko bude inak,ze si ma chce zobrat a mat so mnou dieta.Tak sa aj stalo...uverila som mu,co neurobime pre lasku.Sluboval vernost,lasku,zodpovednost.Otehotnela som hned.vsetko bolo super,svadbu sme mali naplanovanu..teraz v maji.Bohuzial mi v 11tyzdni diagnostikovali missed ab.a tak som podstupila kyret..este som sa nestihla spamatat z toho co sa stalo a hned na druhy den som sa dozvedela od dobrej duse ze ma znovu klame na internete...zase si dokazoval..myslim,ze sa stalo asi dobre,nechcela by som svojmu dietatu vysvetlovat aky je jeho otec nezodpovedny a slaboch.Ostal sam,aj ja...ja sa pomalicky zbieram,len nechapem preco to chlapi robia...jeho mottom na pokeci bolo,ze "zivot je skuska"...tuto skusku v zivote nezvladol.Ak mate baby podobne osudy,alebo rady tak sa ozvite!!! budem rada.Rada vas tu uvidim..cavte!!!

kubka123
20. okt 2010

babizne dakujem, normalne som sa z chuti zasmiala, nad tym ako ste to tu "rozobrali" myslim, to s tym domom 🙂 hmm dnes som nad tym rozmyslala a veru nech ho len prepise....!!! budem mat svoj dom, na cas slobodu a potom sa uvidi... 😉

janettka
20. okt 2010

@kubka123 jen vás čtu,ale radím ti,radši si ho nech na sebe napsat co nejdřív...třeba jako jak ti mám věřit ve vztahu atd....chlapi se totiž rádi otřepou a pak spíš vymýšlejí jak to mít podle svého...a když se hned neusmíříte tak může začít kopat kolem sebe...promiň,to je moje zkušenost.Vzdyď když budete spolu tak pak je jedno jestli ho máte napůl nebo jen ty...ženské jsou v tomto míň zákeřné...

kubka123
20. okt 2010

uz zacal vybavovat papiere, takze uvidim ci dodrzi co povedal.....

eaka
20. okt 2010

čím skôr tým lepšie..

lusanne
20. okt 2010

ahoj kubka, ja osm zazila nieco podobne, ked osm nasla chlapovi sms ktore si pisal s byvalou a este aj maily a posty na pokeci.. nebolo tam mic ako milujem ta ale preco by to robil ked mne tvrdil ako ju neznasa a ze je stastny ze sa rozisli... a nechcel mi to ukazat, o den neskor sa mu tam vraj niekto hekol.. a ja som mu to krava verila.. teraz si pripadam strasne naivna.. aj ked teraz je mojim manzelom a neverim ze by bol nieco ho schopny.. bolo to na zaciatku nasho vztahu , hned potom som odisla na 3 mesiace do zahranicia..takze tiez na dialku.. najskor som to riesila rozchodom a to si mala vidiret ako za mnou dofrcal 70 km spravil za pol hodku a odprosoval ma.. ja som mu odpustila a uverila, namala som ziadne dokazy o nevere len sms a este s aj par krat stretli.. neviem akv tom bolo nieco viac je to hajzel ale nemam ten pocit a ked som mu odpustila ani som nemala, mam pocit ze mozno potrebovat byt dolezity pred byvalou a spovedat ju ako sa ma a ze on ma super babu lebo viem ze bol hrdy na to ze ma ma.. stalo sa to asi pred 2 rokmi ale vidis stale na to myslim a pochybujem.. strasne ma to soklo.. a tie jeho dovody ako mi to vysvetrlil by som mu uz asi teraz nezozrala.. stale sme spolu ( teraz uz ako manzelia, ) uzavreli sme to ale ja som nezabudla a som ozstrazita niekedy je to mozno az na skodu lebo vzdy ked si doma zabudne mobil si poziriem hovory, sms.. vsetko mu prekutram hrozne viem.
ak ti mozem poradit.. pokial nemate deti kasli na neho pokial by ta uprimne milioval a mal charakter neurobil by to. baby tu pisali o sebahodnote. podla mna si zlata baba a zasluzis si cisty vztah a nie ze budes mat pochybnosti. ja si niekedy vycitam ze som ho neposlala do prdele ale zas niekedy mam pocit ze dobre som spravila ked som mu odpustila.. ale je tazke a trva to dlho kym mu budes znova uplne verit a kym to sklamanie preboli.
podla mna sa chlap meni len k horsiemu, kazdy ma pravo na druhu sancu ale ja by som ju uz nedavala. tot moj nazor. 🙂

jesing
28. okt 2010

čo som sa ja našťastie veľmi rýchlo naučila 😎 , je, že človek sa len tak nemení, ak ak náhodou aj hej tak to v óm ostane a raz to aj tak prepukne

somjezibaba
1. nov 2010

jesing ,svata pravda.ja som si naivne myslela,ze pes ktory steka nehryzie a ked mi otvorili oci jasne veci cierne na bielom,resp.veci z pc a tel.,tak som bola zdesena,sklamana,zlomena .....a to vo mne stale pretrvava,kazde rano ked sa zobudim,kazdy vecer ked lihama vlastne stale ked sa na neho pozriem mam pred ocami co urobil,robi???lebo neverim ze s tym skoncil,aj ked teraz si dava bacha.na toto nie je liek. 😢

kubka123
5. dec 2010

@somjezibaba da sa to vobec nejak prekonat???? ☹ aj ked toho cloveka stale milujete... da sa zbavit toho hnusneho pocitu???

somjezibaba
11. dec 2010

kubka123,zbavit sa toho???da sa aj milovat ho a mat z jeho chovania hnus???su to chrapuni...rozmyslaju tym co maju v gatiach...

mywiel
13. dec 2010

Anjelíčku, môj strážničku, urob mi uzol na pipíčku,
zadaný som, no hanba mi, otáčam sa za všetkými sukňami.
Odožeň odo mňa pokušenie, do dámskych spální čo ma ženie,
zhrešil som iba v myšlienkach síce, ustavične ma však rajcujú sexi cice.
Nedopusť, aby ma ich zvodné vnady, vzali medzi seba do parády,
nech radšej dostanem angínu, než chuť obšťastniť cudziu vagínu.

Anjeličku, môj strážničku, odprac mi z cesty každú ochotníčku,
čo by mi v aute grátis urobila orál, rád by som si to vo vzťahu nepooral.
Kontroluj ma denne na Pokeci, cenzuruj v RPčkach neslušné veci,
pricvikni mi gule medzi dverami, nech nelovím baby s našpúlenými perami.
Nedovoľ mi žiadne stretká pri káve, či nedajbože rande trtkavé,
testosterón utlm v tele mojom, netúžim sa cítiť hnojom.
Ak by som nesexoval na domácom ihrisku, vraz mi jednu výchovnú po pysku,
vernosťou ma prosím nakaz, daj bokoviek absolútny zákaz.

Anjeličku, môj strážničku, milujem svoju polovičku,
zabráň môjmu vrznutiu inde, problémom partnerky aj na gynde.
Daj mi silu skrotiť svoje pudy, nech nezahnem len tak z nudy,
deň by som sa možno cítil ako kanec, potom však navždy ako stroskotanec.
Moja drahá si to nezaslúži, nechcem byť sviňa ako mnohí muži,
milujem ju vo dne v noci, buď mi vždycky na pomoci.

Som len slabý muž, tak sa čiň, vyvaruj ma akýchkoľvek prasačín,
ak ma nejaká povoľná vezme do neba, potom to zvalím na teba.

Amen 😀 😝

abbey1
14. dec 2010

@mywiel To nemá chybu! 😀

ivett1
14. dec 2010

@mywiel ...len, či sa takto niekde v kútiku naozaj nemodlia 😅 😀 ...

lias
5. jan 2011

Ahojte, tak už som aj ja v klube podvedených ☹
Nikdy som mužovi nesnorila v telefóne alebo v PC, no začala som mať tušáka, tak som to spravila a 6. zmysel neklamal. Sme spolu 15 rokov, máme 3 malé deti a on si začne s 20 ročnou žabou z ich roboty. Zatiaľ myslím ešte spolu nespali - podľa správ čo som čítala, ale iskrí to tam poriadne.
On ešte nevie že ja to viem, možno ale tuší - zmenil si heslo(ja som si ho predtým tipla a uhádla), takže teraz nemám čerstvé info.
No viem, že včera boli spolu "na káve" a potom mu písala že mala chuť ho zavolať späť a dať mu pusu! 😠
A tiež som mu pozrela do telefónu a dnes s ňou volal dokopy 20 minút, keď som nebola doma.
Čo teraz?
Mám mu vyklopiť že to viem? Myslím že ho len vyplaším a bude si len dávať väčší pozor, keďže žiaľ v jeho robote nad ním kontrolu nemám.
Strašne ma to bolí, mám ho rada. On sa tvári že sa akože nič nedeje, ale už som mu naznačila že mi je divné ak chodí aj na WC s telefónom. SMS je nepíše, a hovory ma určite odbije že je to len kolegyňa a niečo potrebovala.
Nemám proste v ruke dôkazy..... ide ma poraziť, myslela som že mne sa to nikdy nestane

meandra
6. jan 2011

@lias nevydržela bych dělat, že se nic neděje. A hlavně, samo se to nevyřeší. On nebude mít důvod něco měnit, pokud mu nedáš najevo, že o všem víš. Prostě bych si s ním sedla, všechno mu řekla a viděla bych, co on na to. Takhle se budeš jen vnitřně trápit a před ním dělat, jako že nic, to je vysilující.

jenny1988
15. jan 2011

Súhlasím s meandra! Môj muž na začiatku manželstva si ešte vypisoval s kamoškami a jedna známa mu nechcela dať ani za svet pokoj. Ja som všeto zistila, povedala mu to i keď on za to nemohol, nakoľko som videla čo píše on jej, ale hnevalo ma čo ju rovno neodbije, lebo taká stíhačka ak jej jasne nedá najavo že nie, tak si bude myslieť že má šancu. A tak to aj bolo. Potom manžel prestal reagovať na moju žiadosť a pochopil že jej naozaj o niečo ide až keď po jeho kamarátoch mu začala posielať odkazy. Trvalo tak 3mesiace kým to pochopil a nakoniec sám mi povedal, že to je iba čisté chlapské dokazovanie, že je chlap stále žiadaný. Môj príbeh je síce o niečom inom ale princíp rovnaký. Treba mu to podľa mňa určite povedať, (i keď u nás bol potom najväčší problém, že ja som mu išla na facebook :D chlap chcel odbočiť od jeho viny :D ale 6ty zmysel nesklamal ) Ak muž miluje a záleží mu na tom čo má tak to zmení a vykašle sa aj na to celé dokazovanie. My sme si užili teda hádok kvôli tomu, ale nakoniec som dosiahla svoje a manžel pochopil a zmenil to!

zuziq8
15. jan 2011

@jenny1988 u nas to bolo podobne, tiez ho bombardovala "kamratka" (mimochodom uz vydata a s dietatom)... on bol totiz do nej pred par rokmi strasne zalubeny a ona ho ignorovala... a zrazu sa ozvala a mala potrebu sa s nim stretnut pox rokoch, tak sme sa par krat na tom pohadali ale nakoniec pochopil ako ma to vytaca a ze si neprajem aby nieco take robil.. a este aj ona mala tu drzost mi napist ze oni su len dobri kamarati a co aj viem co...

jenny1988
15. jan 2011

@zuziq8 Zbožňujem také ženské! Žiadna súdnosť ani cit voči tomu druhému. Nikdy by som toto nedokázala, riešiť zadaného muža (u nás ešte aj s dieťaťom) No a teda od nej to bola pekná drzosť ešte že ti napísala...

komplikovana
23. jan 2011

Ahojte žienky,
poradíte aj mne prosím?
Ja som tiež klamaná vo vzťahu, nie však ohľadne druhých žien, ale vo veciach financií a nejakých vecí z minulosti. Ja viem, že by som mala nechať minulosť minulosťou, ale má bohužiaľ veľmi veľký dopad na prítomnosť tak preto mi to nedá. Priateľ má totiž dlhy. Vedela som o nich už v podstate od začiatku vzťahu ( sme spolu 5 mesiacov aj spolu bývame ), ale klamal mi v tom ako k nim prišiel. (vraj kvôli bývalej, čo som neskôr zistila, že to tak celkom nebolo) Povedal, že ho to veľmi mrzí a rád by bol, keby sa to už všetko dalo do poriadku. Lenže keby som videla, že sa snaží, tak by to bolo ok, ale opak je pravdou. Jednoducho nevie hospodáriť s peniazmi a stále si požičiava.
Stalo sa už aj vám, že vám začala blikať kontrolka, že niečo nie je v poriadku? Tak mne áno. Možno ma budete za to odcudzovať, ale ja neľutujem, že som to urobila. Prečítala som si jeho maily ( z čias keď sa rozchádzal s bývalou ). Nebudem tu teraz veľmi rozpisovať, ale v skratke:
- peniaze dlhuje on jej a nie ona jemu a ešte viacerým ľudom
-bol k nej agresívny aj ju zbil
- keď jej písal už po rozchode, že ako sa mu darí, tak vraj prestal piť a fajčiť ( čo nie je vôbec pravda )
Moja otázka znie. Dokáže sa chlap zmeniť?(Mám pocit, že prežívam to isté čo aj jeho bývalá) Alebo som iba ja taká naivná...
Ďakujem

evaviki
23. jan 2011

@komplikovana prec od neho.. ak zbil byvalku, tak to zopakuje, tentoraz s tebou..

meandra
24. jan 2011

@komplikovana Změnit se nedokáže. Nezodpovědnost člověk v sobě buď má nebo ne. Už někde jsem tu psala svoji zkušenost a na jejím základě ti radím zdrhej, jak nejrychleji můžeš. Jste spolu příliš krátce na to, abyste na sebe byli vázaní, jak citově tak majetkově. Jsi svobodná, nic ty nebrání, uteč, dokud je čas. Takové typy se nemění, ale dokážou hodně slibovat i u toho pláčou, kámen by se ustrnul. Ale je to jen chvilkové divadlo. Takovéhle typy totiž také hrozně často trpí sebelítostí, všichni jim jen ubližují, proto oni mají ty dluhy a lžou. Kdyby jim něco dal šanci .... 😝 😠
A je navíc i agresivní ? Už včera jsi měla být pryč.

meandra
24. jan 2011

Už blbnu. Kdyby jim někdo dal šanci

hana1236
21. mar 2011

Ach baby, dajte nejaké názory na toto:som rozvedená od 2rokov dieťaťa, bolo choré, on to nezvládol, smsky, večere, baby, pôžičky atď, tak som sa rozhodla ukončiť to radšej skôr ako neskôr. Potom som sa zoznámila s chalanom slobodným, rovnako starým ako ja...všetko bolo pekné až kým som si nezačala všímať veci ako v prvom vzťahu...záhadné sms, telefonáty, neskôr četovanie atd...Až to dospelo sem: odíde k rodičom, tam sa vycapí na net a min. dve hodiny fičí na sexzoznamke...všetko toto viem a on to nevie že to viem.Tak som mu napísala z neznámeho niku blabla a za 10minút mi ponúkol sex stretko...a poslal svoje číslo asi 5x. Tak som si kúpila primu a napísala mu, nech zistím o čo mu ide a on celú nedelu pre smskoval s touto fiktívnou babou a len samý sex, kde ako čo má rada a podobne, pritom si povymýšlal všeličo čo akože bolo u nás doma a vlastne nebolo...a ked prišlo na pokec či podviedol už partnerku, tak jasné a popísal mi to a presne viem že aj hovorí pravdu lebo vtedy bol na týždnovkách...a cítila som že sa deje niečo divné ale nevedela vtedy presne čo...no a ja neviem teraz čo s tým...A čo sa týka sexu, tak skôr som ja nahnevaná, že jemu sa nechce a stáva sa mi že povie on nie, unavený atď. Takže lúbim ho, malý ho volá ocko, žije u nás tri roky, ideme stavať dom a plánovala som v lete ostať tehu,aj platím do sociálky nemalú čiastku ale som zostala úplne mimo...doma sa tvári akože normálny chlap,hovorí pekné veci a plánuje budúcnosť ale dá sa takto žiť?

sue
21. mar 2011

@hana1236 on ťa podvádza a ty rozmýšľaš o tom, či s ním ísť do stavby domu a do ďalšieho dieťaťa? 😲 aký máš na to dôvod? 😲

tatiana1985
21. mar 2011

@hana1236 oooch sila 😕 😕
a preco s nim chces ostat, ked je evidentne ze ti zahyba s inymi... to ti nevadi? budes mu to tolerovat cely zivot? 😖 😖

piacere
21. mar 2011

súhlasím s dievčatami....

niekedy som tvrdila, že neveru by som NIKDY neodpustila. Potom som vo vzťahu s manželom dospela do štádia, že by som mu ju odpustila (možno... podľa okolností bla bla bla... ono naozaj ... nie vždy 😉 ale vo väčšine prípadov má na nevere toho ktorého partnera podiel aj ten druhý partner...) Ale... žena musí mať isté hranice, za ktoré jednoducho nepôjde. A toto čo opisuješ ty, ja už nechápem. Určite by som s takýmto partnerom (keď máš dokonca aj dieťa) už neriešila žiadnu budúcnosť. Je to jednoducho povedané kurev...k (pardon), ktorý sa nezmení, never tomu.

Žena, hlavu hore, vlej do seba stratenú sebaúctu a kašli naňho....

A argumenty typu: milujem ho... u mňa v takomto prípade neobstoja. Láska nie je všetko. V partnerstve je dôležitá, no rovnako dôležitá je vzájomná úcta. Láska nie je všetko. Môže ma akokoľvek milovať, keď ma podvádza... čo mám z takej lásky?
Si ochotná toto všetko tolerovať, zadĺžiť sa s ním do konca života (hypotéka)...?

Ja by som nebola... ale to som ja 🙂 Ty rob ako myslíš a cítiš... toto je len môj pohľad.

bershka
21. mar 2011

baby, a zeny neklamu?

staronova
21. mar 2011

po takom zistení,by som mu určite dala dovidenia.

tatiana1985
21. mar 2011

@bershka jasne ze aj zeny klamu, ale tu sa riesia chlapi 🙂 😉

staronova
21. mar 2011

A v podstate sa veľmi čudujem v dnešnej dobe,ked je taká voľnosť,ludia sú všeobecne vzdelanejší ako niekedy, že ženy sa vrhajú alebo zostávajú v takých už v zárodkoch nefunkčných vzťahoch. Prečo? Len preto, že chvíľku im partner
vytvára naivný pocit lásky a porozumenia vo vzťahu.Žiaľ trvá to iba chvíľku a partner ide dalej za svojím dobrodružstvom a partnerka čaká doma na zázrak. A ešte sa dáva do stavby domu. Preboha! Ved už sa o takýchto stroskotaných vzťahoch toľko popísalo a nik sa nechce poučiť.Potom je neskoro roniť slzy!!!!

bershka
21. mar 2011

@tatiana1985 hmmm, chlapi su na pretrase furt 😀