Za posledných 5 rokov som si splnila svoje dlhodobé životné sny, máme s rodinkou dom, vrátila som sa konečne po x rokoch zo zahraničia domov a našla som si prácu o ktorej som len snívala, že sa k nej dostanem ... v podstate som zdravá aj rodina . Mám čo som chcela, stálo to veľa námahy, úsilia aj ťažších chvíľ. Prečo niesom úprimne šťastná ? Poznáte ten pocit, že keď dosiahnete čo chcete tak vás to skutočne neurobí šťastnými? Prečo sa to deje :(
@sszuzu8 je mi to ľúto, poznám tie pocity. Ale ver, že ešte horšie je, keď pocity samoty zažívaš vedľa milovaného človeka. Aj to sa stáva. Prajem ti, aby si ešte zažila úprimnú lásku milovaného a milujúceho človeka a necítila samotu. Verím. ❤️
@moonlight1210 ďakujem za tip🙂 to všetko je pekne , keď ideme s malou von , len nastúpila do škôlky a je skôr chorá ako zdravá a sme veľa doma plus ja riešim novú prácu zaucam sa nemám malu kde dať... je toho a bolo toho posledný rok proste strašne veľa - veľa zmien, zdravotné priblemY , nová práca, skolka plus mávam raz do týždňa fyzio a raz do týždňa kurz nemčiny ... toto všetko som takto CHCELA ale citim sa visc vyčerpaná ako šťastná z toho že to mám ... možno tie malickosti a neuvedomovanie si ich s neutešenie sa z nich majú súvis aj s mojim detstvom, bohvie ... muselo byt vyuorativane čisto všetko tip top a žiadne vymyslacky a od siedmej vecer ticho lebo išli správy ...