icon

Prečo niektoré ženy majú viac šťastia?

2. jan 2025

Prečo niekto ma šťastie a niekto nie? Mam 24 ročnú sestru, školu skončila pred rokmi, skoro nič neodpracovala. Zato si našla solventneho priateľa ma 41 rokov, ale je veľky fešák vyzerá maximálne na 35. Kupil jej garsonku, štedro ju podporuje. Pritom sestra nie je veľká krásavica ani prsia nemá skoro žiadne. Ako je možné že si nasla niekoho takého? Sestra vraví, že mala na neho šťastie. Hovorí, že ho lubi, ale pochybujem. Prečo niektoré ženy majú také šťastie a niektoré nie???A ešte aj rodicia ju podporuju

autor
2. jan 2025

@bessie12 táto téma nie je o prazdninach nechapem prečo tu riešite nejake prazdniny

bessie12
2. jan 2025

@pribinak a môžeš si myslieť o mne co chceš. Ja si tiez o tebe veľa krát myslím svoje 🤷‍♀️

evazhoufova
2. jan 2025

Keď je tvoj životný úspech že máš väčšie cicky jak segra, spamataj sa!

gribka1
2. jan 2025

No lebo nemôžeš byť dospelá, ale dieťa, keď toto myslíš vážne. Preto prázdniny.

martinka13
2. jan 2025

Pre Boha takto závidieť sestre, to je riadny masaker. Budeš mať veľmi smutný život, keď budeš mať takéto myšlienky. Sústreď sa na seba a nie na úspechy iných ľudí.

pralinka25
2. jan 2025

ale nie. tvoja sestra nema vsetko. minimalne jej chyba normalna sestra s ktorou by mala fajn vztah. a s tymto zivotnym postojom nastsvenim a povahou asi aj naveky sama zostanes. lebo ja by som nie len ze nechcela taku sestru ale ani kamosku a uz vobec nie partnera.
vzchop sa osoba.

pribinak
2. jan 2025

@bessie12 je mi to úplne fuk

svetlonos
2. jan 2025

Teba mat za rodinu musi byt radosť, ty si také zlatíčko však? Vies o tom, ze zo závisti su veľmi škaredé choroby? A to ta potom ani prsia ani krása nezachráni! Čo tam z peknej tváre a postavy ked si blba ako botafogo a ešte aj zavidis??
Ved ty si max dobra na jedno akurát aj to aby si nerozoravala, lebo jedna tvoja veta a chlap ujde

bessie12
2. jan 2025

Autorka, prázdniny sa tu spomínajú, pretože si pravdepodobne decko, ktoré sa len nudí a zábava sa na účet užívateľov MK.
@pribinak a mne dupľom. Pekný zvyšok dňa/ večera.

hellwant
2. jan 2025

Toto vyzera na onakvejsiu rodinku, tak garsonky, peniaze, auta + zavisť...no vychova ako vyšita.

katka2602
Autor odpoveď zmazal
stanulienkat
2. jan 2025

A ze surodenec je najviac.😂

hellwant
2. jan 2025

@stanulienkat najviac vidi do taniera😅 A co len nastane, ked zisti, ze aj to dolu ma uzasne ten sestrin chlap😬🫣

autor
2. jan 2025

nebudem sa pretvarovať, ja ju extra rada nemám

gribka1
2. jan 2025

Dobre, ale čo vlastne riešiš touto témou? Svoj život máš vo vlastných rukách, ži ho tak, aby si bola spokojná. Nerozptyluj sa životom iných.

jana_eyre_2
2. jan 2025

To.mi pripomenulo, 70desiat sukien mala a predsa sa nevydala a jaaaaa nemám ani, ani jednu, pýtajú ma až za Viednu 🤣🤣🤣🤣

ahhola
2. jan 2025

Jajaj takych je. Dojde to do hotoveho, poschodie u svokrovcov zo vsetkym komfortom, hektar zeme, zo svagrinou sa nemazlili, 90 000 vyplatene, v korunach a porad si ako vies (tu mal prednost synacik) . Tolko ich stali garazove vrata. 🍄 Dnes maju dceru po 30.,nadanu,pohladnu a este nemala chlapa. Ze by si mamicka vybrala stasticko aj za nu? Svokra samozrejme perie, zehli na milostivu, robi zahradu, deti vypiplala, varovala, ked bude zufalstvo, aj zenicha dotiahne.. ma len 80.,este na nich bohato makne😅

ivik4
2. jan 2025

A ty mas cecky lajdaky na pupku takze by si si to zasluzila viac ? 😎

viestta
2. jan 2025

Niekto ma tu vcera, ci predvcerom presviedcal, ze rodina je to najviac a netreba sa od nej odstrihavat nech vby sa dialo cokolvek. No neviem ako by som s tym nalozila mat taku sestru ako si ty...

miska1997
2. jan 2025

Závidíš vlastnej sestre ? 🫣 to je choré, podpor ju a buď rada. Teba možno čaká , niečo lepšie v živote ako garsónka..

miska1997
2. jan 2025

@ivik4 😆😆

dadka1997
2. jan 2025

Nezáviď

kandelabra
2. jan 2025

Stastie? Nic nema odpracovane, ktovie ci by zvladla aj inu pracu ako zarobit si vyzorom... jedneho dna sa pominu aj rodicia, aj bohaty priatel si zo dna na den moze najst mladsiu, aj potom budes sestricke zavidiet? Lebo uz nebude velmi co...

1ryba
Odpoveď bola odstránená
autor
2. jan 2025

@kandelabra ten si už mladšiu nenajde..ved ona je pre neho veľmi mladá tak akú mladšiu?

luteam
2. jan 2025

Zavist je hnusna vlastnost len sa nou otravis. Praj sestre nech je stastna a ty pracuj na vlastnom stasti

mandarinka555
2. jan 2025

Téma je o tvojej závisti...máš sa čím chváliť👎

kovackaadka
2. jan 2025

Ja sa celý život riadim týmto: "praj a bude ti dopriate" a u mňa to funguje 👍

deti95060810
2. jan 2025

24 r. si nájde 41 r chlapa a tomu hovoríš šťastie? však jej môže byť otec...
a ten byt je písaný aj na jej meno? a či len akože je to jej - na liste vl. je priateľ...😉
vyzerá že tvoja sestra veru nie je najšikovnejšia ....

lucia13022023
2. jan 2025

Pomoc to kde takéto osoby existujú? Ak máš zlý život tak s nim niečo urob. Chuda tvoja sestra.