Prečo niektoré ženy majú viac šťastia?
Prečo niekto ma šťastie a niekto nie? Mam 24 ročnú sestru, školu skončila pred rokmi, skoro nič neodpracovala. Zato si našla solventneho priateľa ma 41 rokov, ale je veľky fešák vyzerá maximálne na 35. Kupil jej garsonku, štedro ju podporuje. Pritom sestra nie je veľká krásavica ani prsia nemá skoro žiadne. Ako je možné že si nasla niekoho takého? Sestra vraví, že mala na neho šťastie. Hovorí, že ho lubi, ale pochybujem. Prečo niektoré ženy majú také šťastie a niektoré nie???A ešte aj rodicia ju podporuju
@solange7 👍

Hmm tak to uz je vazne drze, ked nema prsia a ma chlapa 🫠
Stare dobre porekadlo vravi: dopraj a bude Ti dopriate. Skus to a bude sa Ti lepsi zit 🙂 Je to Tvoja sestra, mali by ste si pomahat a podporovat sa navzajom.
Popros sestru, nech sa opýta priatela či nema tiež bohatého kamaráta pre teba.
Velebnosti jdu blejt...moze toto napisat sestra o sestre 😵💫
Čisto zo zvedavosti 😂😂 Keď mám štvorky prsia zaslúžim si apson ten 4 izbak či nie?😄
Keď máš veľké cecky,tak tebe by kúpil rovno dom 🤷 sestra je skromná,no...🤦 nezáviď...budeš kľudnejšia✌️
Ja poznám veľa ľudí čo závidia aj nos medzi očami, dokonca aj chorobu. Len tu sa zlietli samé spravnacky, čo sa nikdy nad ničím nepozastavili a nikdy nič nezavideli 🤣🤣🤣. No ale ako sa hovorí niekto sa narobí a niekto sa narodí tak sestra asi bude z tých co sa dobre narodili 🤣🤣🤣
Este stale jej ho mozes prebrat 😁
Ja som nevedel ze vzťahy vznikajú a fungujú len vďaka výzoru jednotlivých partnerov 😀.
Z druhej strany si túto temu predstavujem pod názvov. Moja sestra je závistlivá stará dievka a závidí mi aj to čo mňa vyšlo na toalete. Dala si urobiť prsia, ale aj tak ju nikto nechce.
Toto je otras tema... 🙄🤐🤐🤐😬 a ani ja nemam prsia, asi by som sa mala rozviest 😁.
Ale ja patrim k tym, ze som spokojna, ze mam male prsia 😄😄. Inak tiez mam taku sestru, ako si ty.
Všetko je to v hlave. Preto má také šťastie, lebo si to všetko asi takto vysnívala a ty asi preto nemáš také šťastie, lebo to všetko jej závidíš.

12rocne by nemali mat pristup na mk