Prečo odmieta švagriná tráviť sviatky s rodinou?
Aký je váš názor? Ide o moju švagrinú, a môjho brata. Chodia do roboty 5 dní v týždni, občas si vezmú aj domov na sobotu, berie každý projekt ktorý jej vedúca ponúkne, teraz idú na dovolenku a počas vianoc sme chceli aby prišli celá rodina l nám na 10 dní veď sú to sviatky o tom aby bola rodina spolu a oni že nemajú vtedy dovolenku že budú v práci? to načo je ľuďom taky život? načo im je letná dovolenka 6 áut pre 2 ľudí načo im je záhrada veľký dom keď namiesto toho aby boli so svojou rodinou idú dobrovoľne do práce?!! že im stačí pár dni voľna a budú spolu po práci a to čo vezmú voľno pôjdu do Tatier, povedala som jej že by mala dať výpoveď a ona ze nebude o tom so mnou diskutovať!!
Na koľkej strane sa dozvieme, že si vlastne tá švagriná a písala si ako keby o sebe? To tu teraz letí
možno chcú byť radšej v robote... 😀
@anonym_e26233 s takou svagrinou co im zorganizuje cele vianoce - clovek bude radsej tahat aj 24 7 hodin v tyzdni 😂😂😂😂😂
A ako si odôvodnila švagrinej, že má dať výpoveď? Ako si k tomuto rozhodnutiu dospela, že úplne iná osoba má dať výpoveď vo svojej praci?
Vyborny napad, svagrina da vypoved a mozete dve nezamestnane sedkat na zahrade a pit kavicku a zakladat temy na konovi 😀 este by mohli predat 1 auto a dat vam peniaze, ved oni nepotrebuju
@anonym_autor Mne pripominas jednu autorku co silou mocou chcela organizovat Vianoce u matky pre celu siroku rodinu, kde by spali vsetci v 1 dome aj na nafuckach a varili by spolu aj piekli vsetky zeny a pekne na hromadke cele rodiny bratov, sestier by stravili takto sviatky az do Noveho roku. A za ziadny svet nechcela pochopit ze prist navstivit rodicov, stretnut sa s rodinou na sviatky je ok ale nie stravit tam 10 dni, kedze kazdy ma inu predstavu ako stravit sviatky. Tak ak to nie si ty, si z rovnakeho cesta 😎 My sa ako rodina cez sviatky stretavame ale kazdy ma este aj svoj plan ako stravit dovolenku. A tych 10 dni by ste tam spolu akoze co robili? Jedli, pili, sedeli na gauci a pozerali TV? Fakt skvela predstava stravenia sviatkov🙈 Este by som pochopila keby ste boli v horach na nejakej chate a lyzovali, aj to nie 10 dni. A zjavne nemas ani sajnu co znamena koniec roka a uzavierky, to sedenim na gauci zial nezistis. Svagrina ma pravdu, nestaraj sa do veci ktorym vobec nerozumies. Naco im je letna dovolenka? Ved aby si oddychli a stravili ju spolu ako rodina.
A ako si odôvodnila švagrinej, že má dať výpoveď? Ako si k tomuto rozhodnutiu dospela, že úplne iná osoba má dať výpoveď vo svojej praci?
@basullinka asi že budú tráviť všetok čas spolu ako rodina 😁
@basullinka asi že budú tráviť všetok čas spolu ako rodina 😁
@parvinka0001 švagriná musela byť "nadšená" touto predstavou 😅 reakcia bola priamoúmerná tomuto nadšeniu 😅🤣🤣😁
Veď jej nezáviď peniaze a radšej ber prvú prácu čo príde aby si sa nenudila doma, lebo ti to udiera na hlavičku, akože keby mám cez Vianoce stráviť 10 dní s komplet rodinku po pravde pôjdem tiež radšej do roboty, a ty z kade vieš či majú alebo nemajú čas? Keď pracujú a nemajú deti musia mať času a času na cárach, len ho možno nechcú stráviť s povrchnymi ľuďmi, čo sa starajú do každého, radšej sa nad sebou zamysli a začni riešiť svoj život
Nikam by som nesla na 10dni. Ani na dovolenku. Nieto este na navstevu. K tebe je aj jeden den vela. Tak sa necuduj.
@anjelicek26 ja nepracujem momentálne hľadám, manžel pracuje
@anonym_autor A prečo má ona dať výpoveď? Lebo ty si jej to nariadila? Si chorá na gebuľu?
@anonym_autor A prečo má ona dať výpoveď? Lebo ty si jej to nariadila? Si chorá na gebuľu?
@mandarinka555 veď aby trávili čas spolu 😁
@anonym_autor ach jaaaj..... brat ide na dovolenku a hnusak nechce nas pustit na ten cas k sebe do domu.... 🤣🤣🤣 pokračovanie, dostaneme sa na 38 stranu?
To mi pripomina osobu, co tu kedysi zalozila temu o bratovi, ktoremu zavidela dom a chcela sa k nemu nasackovat, kym siel na dovcu a potom neviem ci to bolo v tej istej teme zavidela kolko aut maju dvaja ludia (presne ako tu), pride mi to az podozrivo identicke😂🤷♀️😂
@motylik2559 tiez som to napisala
@motylik2559 ja mam vlastný dom a neviem čo je divne na tom tráviť sviatky s rodinou
@anonym_autor je divne byt 10dni cez sviatky s rodinou. Aky program na 10dni km ponukas?
Je normalne /nie povinne/ prist na navstevu po stedrom dni na 1-2hodky a ist slusne domov.
@anonym_autor pocuvaj, ty nie si ta co sa chcela nastahovat s detmi a mamou do bratovho domu za ten cas kym oni budu na dovolenke? Lebo ak nie si, tak vidim, ze podobne posahanych, ktory by najradsej rozhodovali o zivote ostatnych po svete pobehuje viac.
Ale k veci: Co teba je do toho kedy a ako oni stravia dovolenku? Su dospeli, rozhoduju ako im vyhovuje. Teba do toho nic. A len tak mimochodom, stravit 10 dni s osobou ako ty, ktora ma nutkavu potrebu rozhodovat o inych, to je na maslu. Necudujem sa im, ze sa tebe a celej vasej rodine vyhybaju ako mozu
@motylik2559 ja mam vlastný dom a neviem čo je divne na tom tráviť sviatky s rodinou
@anonym_autor Nič čudné nie je na tom, keď sa rodina počas sviatkov stretne a sú spolu, ale čo rodina, to iný zvyk.Nikde nie je stanovené, že je povinné,aby bola celá rodina celé dni spolu.My napr.na Vianoce máme zvyk navštíviť svokrovcov 25.12.poobede.Zdrzime sa 2-3 hodiny a nikto druhému nehovorí do toho, že ako dlho by mal ostať.Uprimne? Tiež sme radšej v úzkom rodinnom kruhu cez sviatky.

@anonym_autor vsak ty budes rodina s tou slahnutou svokrou zo vcera?🤔😂