icon

Prečo odmieta švagriná tráviť sviatky s rodinou?

Včera o 07:53

Aký je váš názor? Ide o moju švagrinú, a môjho brata. Chodia do roboty 5 dní v týždni, občas si vezmú aj domov na sobotu, berie každý projekt ktorý jej vedúca ponúkne, teraz idú na dovolenku a počas vianoc sme chceli aby prišli celá rodina l nám na 10 dní veď sú to sviatky o tom aby bola rodina spolu a oni že nemajú vtedy dovolenku že budú v práci? to načo je ľuďom taky život? načo im je letná dovolenka 6 áut pre 2 ľudí načo im je záhrada veľký dom keď namiesto toho aby boli so svojou rodinou idú dobrovoľne do práce?!! že im stačí pár dni voľna a budú spolu po práci a to čo vezmú voľno pôjdu do Tatier, povedala som jej že by mala dať výpoveď a ona ze nebude o tom so mnou diskutovať!!

anonym_2c350e
Včera o 08:29

prečo sa staráš do cudzej rodiny. asi ti nechcela otvorene povedať že radšej pôjde do práce ako má byť s tebou na sviatky.
Brat tiež takto pár krát povedal keď sme sa ohlasili na návštevu. "nie sme doma". Po neviem ktorom raze nám doplo. Viac neotravujeme.

anonym_ad57a0
Včera o 08:29

Ty si asi moja švagriná? Či. Sice nemáme šesť áut ale iba 2.
Lebo moja švagriná za desať rokov nepochopila, že ak mám uzaviekové obdobie a nariadenú inventúru tak mám byť v práci a robiť inventúru a uzávierku. A bodka.

lukbe
Včera o 08:34

Je to ich vec. Hádam si to po týchto odpovediach pochopila.

motylik2559
Včera o 08:35

To mi pripomina osobu, co tu kedysi zalozila temu o bratovi, ktoremu zavidela dom a chcela sa k nemu nasackovat, kym siel na dovcu a potom neviem ci to bolo v tej istej teme zavidela kolko aut maju dvaja ludia (presne ako tu), pride mi to az podozrivo identicke😂🤷‍♀️😂

anonym_d9461c
Včera o 08:42

Autorka, sú tvoj brat a švagriná svojprávni a dospelí? Predpokladám, že sú.V tom prípade si uvedom, že nemáš dôvod,ale ani právo im dávať nevyžiadane rady, kritizovať ich spôsob života a nanucovat im svoju spoločnosť.

euka210
Včera o 08:50

@anonym_autor je to ich zivot a ich volba, co to ty riesis. Bud rada, ze ty mas ine priority ako pracu.

anonym_109b57
Včera o 09:05

A ty cas maa ale penazi malo.Tak co je lepsie??

januska12323
Včera o 09:05

Nemusíš písať ako anonym, všetci vieme kto si a zrejme to vie aj švagriná.

anonym_83673e
Včera o 09:06

Závistlivá Bodka je späť 🤣

anonym_109b57
Včera o 09:07

Tiez sa priklanam k tej teme ako sa chcela bratovi nasackovat domov,lebo maju bazen,virivku,saunu a ona chuda s mamku v byte sa tlacia.

tykat
Včera o 09:13

a ved ich zivot nie? 😀

luccys
Včera o 09:26

Kks. 10 dni s celou rodinou zavreta v 1 dome cez Vianoce. By ma kleplo😄

mysiarka
Včera o 09:43

@luccys My sme tak boli dva roky dozadu 4 dni. To uz bolo moc 😀

anonym_b3f844
Včera o 10:04

Si predstav, že sú ľudia, ktorých práca aj baví a robia ju radi a urobia aj navyše. A aj cez sviatky. Ja som tiež viac krát medzi sviatkami sa venovala robote, lebo som chcela, lebo ma to bavilo. To, že ty pracuješ malo alebo ťa tvoja práca nebaví alebo ju robíš len aby si prežila, je tvoja starosť. A na dovolenku nech si idú kam chcú alebo ak aj nepôjdu a budú len doma spolu rak čo. Každému inak vyhovuje. A pred domom nech kľudne aj tank majú zaparkovaný. 😂

rozculena
Včera o 10:11

toto je zas tá závistlivá,čo závidí bratovi 6 áut a bola nasratá,že nemôže sa nasťahovať k nemu do nového domu aj s celou rodinou,kým oni budú na dovolenke

sisa_s
Včera o 10:27

A odleteli brat so svagrinou nakoniec na maledivy alebo nie? 😀 uz si sa neozvala, ci si si uzila domcek 😀

anonym_8bc9f4
Včera o 10:56

Ale oni zjavne na dovolenky chodia, len s vami nechcú mať nič spoločné. Ty si odišla z tej práce? Či prečo zase nepracuješ?

autor
Včera o 11:02
@lasona

A co je teba do toho? Ked im to vyhovuje....

@lasona lebo aj my chceme byt s detmi

autor
Včera o 11:04
@anonym_3c05b6

@anonym_autor nie pre každého je to o tom, niekto má rád svoj kľud a tiež sa táto preferencia môže časom a vekom meniť... a aby to fungovalo, tak hlavne vzťahy v rodine musia byť dobré, u vás zjavne začínajú pokulhávať, čo nie je žiadnym prekvapením, keď vidím ako sa tu o nich vyjadruješ a že ich posielaš dať výpoveď... čas je o prioritách, píšeš o tom, že idú na letnú dovolenku, o tom že idú do Tatier... keby nemali čas a žili iba pre prácu, nešli by ani tam, oni jednoducho s vami celé sviatky stráviť nechcú, neviem čo je na tom nepochopiteľné...

@anonym_3c05b6 lebo počas sviatkov sa vidieť len 2 hodiny a ísť preč je podľa mňa dosť odveci

autor
Včera o 11:05
@anonym_995b09

Pre niekoho je praca zivot, uprimne ja skor lutujem ludi, ktory denodenne nadavaju na svoju pracu, nenavidia ju a cakaju cely tyzden na vikend a dovolenku. Takze pytam sa ja naco je ludom taka praca a taky zivot do ktorej nechcu chodit a uz v pondelok rano snivaju o sobote?

@anonym_995b09 človek pracuje pre peniaze baviť ho to nemusí

autor
Včera o 11:06
@lenka.25

Taká švagriná ako si ty , je sen každej z nás 😂 . S tebou tráviť sviatky, radšej si to hodím . A vidíš , možno ani nepracovali , ale radšej sa vyhovorili na prácu ako teba počúvať 10 dní . Ja by som ťa rovno poslala do...no niekam . Hlavne osoba, ktorá je nezamestnaná a živí ju manžel, to je tá posledná , čo sa má do toho starať

@lenka.25 a čo som teraz niečo menej ako by ostatne ? pracu si hladam

autor
@anonym_2c350e

prečo sa staráš do cudzej rodiny. asi ti nechcela otvorene povedať že radšej pôjde do práce ako má byť s tebou na sviatky.
Brat tiež takto pár krát povedal keď sme sa ohlasili na návštevu. "nie sme doma". Po neviem ktorom raze nám doplo. Viac neotravujeme.

@anonym_2c350e my tiež chceme tráviť čas s deťmi však cudzích poznajú viac ako rodinu

anonym_3c05b6
@anonym_autor

@anonym_3c05b6 lebo počas sviatkov sa vidieť len 2 hodiny a ísť preč je podľa mňa dosť odveci

@anonym_autor "podľa mňa" je tu kľúčové... ale nie všetci vidia svet tvojimi očami a nie všetci budú robiť čo je podľa teba správne a ako si to ty predstavuješ, nemôžeš čakať od druhých, že budú napĺňať tvoje očakávania... a jediné čo s tým môžeš spraviť je to rešpektovať

autor
Včera o 11:07
@motylik2559

To mi pripomina osobu, co tu kedysi zalozila temu o bratovi, ktoremu zavidela dom a chcela sa k nemu nasackovat, kym siel na dovcu a potom neviem ci to bolo v tej istej teme zavidela kolko aut maju dvaja ludia (presne ako tu), pride mi to az podozrivo identicke😂🤷‍♀️😂

@motylik2559 ja mam vlastný dom a neviem čo je divne na tom tráviť sviatky s rodinou

motylik2559
Včera o 11:19
@anonym_autor

@motylik2559 ja mam vlastný dom a neviem čo je divne na tom tráviť sviatky s rodinou

@anonym_autor Divne je to,ze povazujes za divne, ze niekto to chce inak🤷‍♀️ A napriek tomu,ze mas vlastny, velmi podobné az identicke zmyslanie s tou co uz tu taketo temy zakladala🤷‍♀️

nelca84
Včera o 11:25
@anonym_autor

@anonym_autor nie každý si takto predstavuje vianočnú pohodu, už to pochop. Oni trávia Vianoce ako im to vyhovuje a vás k tomu nepotrebujú. Nie sú povinní sa prispôsobovať tvojej predstave o vianociach. Daj im svätý pokoj.

sonicka19983
Včera o 11:35

Zacala by som tym ze si treba uvedomit ze ta rodina s vami travit cas nechce (bodka) a tam by som rovno aj skoncila.. Mam to presne tak isto... Vidime sa raz do roka a sme spokojni...ja nemusim ich oni nemusia mna a vsetci sme s tym ok (kym som si to uvedomila bolo veru placu) Ale je mi lepsie ked som sa od nich odstrihla...rodina su ludia krorych si nevyberies a priatelia su rodina, ktoru si vyberas ty 🙂 investujte do vztahov a ludi ktori za to a hlavne o to stoja 🙂

lenka.25
Včera o 11:44
@anonym_autor

@lenka.25 a čo som teraz niečo menej ako by ostatne ? pracu si hladam

@anonym_autor no aby nezamestnaná radila zamestnanej , aby dala výpoveď , tak musíš mať o koliesko menej

parvinka0001
Včera o 11:59
@anonym_autor

@anonym_autor veď ona je so svojou rodinou a to je jej muž. Čo toľko toto omielas. Nechce byť stebou zmier sa už stým