Prečo odstrkujete chlapov?

19. nov 2020

Viete co zeny ja normalne zasnem ze kazda desiata diskusia je ze po pprode nema chut na intimnosti z muzom..a o rok tema ze ma.podvadza...mi to vysvetlite preco tych chlapov odstrkujete...to co ich mate len ako na vyrobu dietata a penazi a koniec...kde je ta laska predtym odrazu odisla ci co dala si dovolenka...kde je chut milovat sa s muzom ktory mi to dieta doprial..ja akoze tiez mam 2 deti dokonca zasebou a male ale mne po porode chut neodisla prave naopak milujem muza este viac make dvoch krasnych certikov sak dam spat a venujem sa jemu ok ok nieje vsetko len o sexe ape aby zena uz muza ani neobjala nepobozkala ved to je nonsens...ja mojho muza od rana do vecera obimam bozkavam prejavujem mu ze sa o nas stara a milujem ho a milujem ze sa milujeme...tak mi to racionalne vysvetlite co sa s vami stane...ako nieje to len v diskusii poznam X pripadov ze zena dostala decko a konkec chlap ma utrum a este sa ho spyta ci ma milenku...hladam vysvetlenie lebo mne to nejde do hlavy..nie urazky tak ktora mate dobre vysvetlenie co sa deje v hlavach tych zien napiste nech to pochopim

amelia000
19. nov 2020

Ja nechapem preco to zrovna teba trapi, ved uzivaj aky mas vztah a neries ostatne.

denden77
19. nov 2020

no ja mam zase pocit, ze polka diskusii je o tom, ze muz odmieta zenu 😁

hindakus
19. nov 2020

Máš poňatie o fyziológii, prolaktíne, blokovaní ovulácie a prirodzenom znížení libida, ktorym priroda pozornost kojacej matky obracia k dietatu?

misickaa4
19. nov 2020

A co tak unava, ked je zena viac menej na vsetko sama.a.dajme tomu, ze popri rocnom dietati uz aj pracuke lebo muzova vyplata nestaci? Ver ci never, ja som pred porodom v tomto nemala najmensi problem, dokonca ani v tehotenstve...no po porode, ako keby utalo...a ak vecer este vladzes , tak klobuk dole...

janulka1802
19. nov 2020

Ja chápem aj únavu, aj hormóny, ale nie do 18-ky detí.

kaitlin3
19. nov 2020

Mať tvoje problémy 🙄

h2
19. nov 2020

Tebe muž dieťa "doprial"? TY si dostala decko? Ja zase žasnem nad Tvojím vnímaním založenia rodiny.

zooeynka
19. nov 2020

A kde beries istotu ze ta ten tvoj nepodvedie/neopusti aj ked sa mu venujes? Obcas sa mozes aj rozkrajat a chlap pojde ajtak inde, len preto ze zmena alebo sa prave nejaka povolna vyskytla. Napis nam ked budes mat funkcny vztah tak 25 rokov.

jana65l
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
leuchtturm
19. nov 2020

@kaitlin3 a peniaze Rotschilda, tak som najstastnejsi clovek na zemi 😅

goodidea
19. nov 2020
tncka
19. nov 2020

Mat tak tvoje problemy🤦‍♀️

karelova
19. nov 2020

A ja zas nechápem, že niekto ma potrebu riešiť cudzie vzťahy..... 🤷‍♀️

ukulela
19. nov 2020

ked si taka husta v kritizovani zien, o ktorych problemoch nic nevies, mohla si aspon pod vlastnym nickom napisat. biologicke odovodnenie si tu dostala niekolko krat.

nenne27
19. nov 2020

@karelova no ja chapem, lebo co tu citam vela zien sa sprava k.chlapom otrasne a vacsinou k chlapom, ktory su v tom " nevinne"...."stara sa o nas, lubi nas ale mne je odporny " kopec lajkov a reci o hormonoch ...kojeni.....no neviem, nie som putka domaca, ale niektore zeny su dost trapne s tymi vyhovorkami na hormony.tak aj muzi sa mozu vyhovarat na hormony, oni ich maju tiez😉

h2
19. nov 2020

@nenne27 Však ale podľa toho, čo tu minimálne raz za týždeň (ak nie aj častejšie) čítam, tak je aj nemálo mužov, ktorým sa nechce a vyhovárajú sa, aby nemuseli sexovať. Tuším aj dnes tu taká téma bola.

arianna25
19. nov 2020

Aj zene sa moze stat ze je totalne unavena vecer, aj muzovi, alebo iny nejaky blok k tomu aby bola chut na sex. Ale myslim, ze je to o dvoch dospelych ludoch, ktori si to musia vyriesit trpezlivo sami.
Ked nie vecer, tak rano, cez den, cez vikend sa trochu porozpravat, venovat si pozornost, boztek, atd. Aspon tolko.

elementissa
19. nov 2020

Ako nechcem byť zlá... Ale racionálne vysvetlenie nejakého javu na koníkovi? 😂 Co si doteraz žila under the rock, že nevidíš, že tu sú hlavne emóciami zmietane ženy, čo same nevedia co chcú? Na tvoju otázku - ani ja to nechápem a je mi úprimne ľúto každého muža, ktorý spĺňa iba funkciu opelovaca a tam to hasne. Vieš, mnoho žien (tu je ich podľa mňa ešte viac ako by si stretla v reálnom svete) nechce nič iné, len dieťa. To je ich životný cieľ a priorita. Je im jedno s kým, hlavne nech jej spraví decko a po zvyšok života ho môže nenávidieť a nadávať naňho aký je príšerný a s ničím jej nepomôže a vlastne to decko ani nemá rád... To je tak, keď dieťa nie je prirodzené levelovanie vzťahu dvoch ľudí, ktorí sa rozhodli žiť spoločný život ale jediná priorita v živote. Ja mám dieťa, ale nikdy nebolo mojim životným cieľom mať dieťa, ani ho nemám radšej ako môjho manžela. Neviem, ved predsa som si zobrala svojho muža a jemu prisahala lásku a vernosť, nie svojmu dieťaťu. Moje dieťa mam len na chvíľu, mojou úlohou je ho vychovať, pripraviť na samostatný život a ultimate goal je dať mu základ na to, aby z neho bol človek, ktorý svojou troškou posunie ľudstvo vpred a zanechá po sebe stopu ako dobrý človek. Ale predsa, dieťa nepatrí mne, je mi iba zverené, aby som ho vychovala a potom pôjde vlastnou cestou a bude mať vlastnú rodinu. Samozrejme, budeme radi, ak nás príde navštíviť ci ak budeme spolu s jeho rodinou tráviť sem tam čas. No ja mam 18 rokov na to, aby som mu vytvorila co najlepší základ pre život a on sa bude ďalej formovať podľa toho, s akými ľuďmi a ideami príde do kontaktu a ako ovplyvnia jeho svetonázor. Narozdiel od neho môj manžel bude so mnou do smrti a sobášom sme sa stali jednou dušou a jedným telom. Navždy patríme k sebe a obaja musíme pracovať na tom, aby nám spolu navždy bolo dobre, aby sme stále mali spoločné témy na rozhovor, aby sme sa počas života nedostali každý na inú cestu. Naše dieťa ide s nami po našej spoločnej ceste iba chvíľu a je na nás, aby sme ho ovplyvnili v tých dôležitých ohľadoch a preniesli na neho hodnoty, ktoré vyznávame my. A zvyšok je na ňom. Jeho život, jeho rozhodnutia, jeho chyby, jeho úspechy. No my dvaja tým životom pôjdeme spolu naďalej a naďalej budeme spolu zvládať všetky dobré aj zlé časy. A o tom je skutočná láska. Taká, ktorá sa v čase mení, vyvíja sa, no nikdy nevyprcha.
Ľudia sú už dnes možno príliš povrchni, na to, aby hľadali partnera, s ktorým naozaj plánujú zostať a prežívať s nim všetky svoje dobré aj zlé momenty. Zároveň sa správajú k svojim deťom, ako by im patrili a vôbec existenciu nejakého dieťaťa povyšujú nad všetko ostatné vo svojom živote... Ale takí ľudia asi boli vždy a vždy aj budú.... Kedysi som veľmi túžila pomôcť každému páru, aby nikto netrpel. Dnes? Pochopila som, že to nemá zmysel. Načo pomáhať niekomu kto o to nestojí? Mnohí si svojím prístupom volia cestu nešťastia... A nech. Ich život, ich trápenie. Vieš, to je ako s bezdomovcami. Najlepší spôsob ako im pomôcť je nezaradiť sa medzi nich. Rovnaké pravidlo platí aj tu. Ty si ako rozumná žena pestuj svoj vzťah s manželom a do vienka dáš svojim deťom vzor, ako vyzerá milujúca rodina. Ostatní nech žijú ako chcú. Následky svojich činov a rozhodnutí aj tak budú znášať iba oni sami. Mier svetu ✌️✌️✌️

peknuckaaa
19. nov 2020

A

elementissa
19. nov 2020

@hindakus a dokedy koji to dieťa? Do 7 rokov? Alebo až dokým nejde na výšku? Zaujímavé, že keď som chodila ja do školy, vtedy mal každý jeden môj spolužiak (v počte 29 kusov) súrodenca staršieho alebo mladšieho o rok, maximálne 2... Aaaa jasne, v 90 tych rokoch kojenie ešte neexistovalo. To vymysleli až na modrom koníku 🤦🏻‍♀️😅

h2
19. nov 2020

@elementissa Ty si strašne mimo, prepáč.

ladyvi
19. nov 2020

Joj velmi dlhy zoznam by sa dal napisat. A kritika je opravnena, je to tak,ale zial proste sa to stava, a tazko sa z toho dostava naspat do normalu.

Zle tehotenstvo. Zmeny telesne, zena odmieta muza, je jej to neprijemne, boji sa o dieta. Brucho rastie, zrazu odmieta muz.
Porod. Tazsie hojenie.
Kojenie. Libido nula. (U niektorej bez zmeny, u inej kojenie dostane zenu do stavu totalnej sexualnej nechuti)
Spolocne spanie s detmi. Potom zena riesi, musim to dieta uz naucit spat same, takto to nejde, ze sme tolko od seba s muzom. Hold, ale dieta ma na to iny nazor,prerevane noci. Mama polavi. Dieta vyhrava, muz odchadza do inej izby.
Zasa to kojenie. Cim viac mesiacov kojenia,tym castejsie nocne budenie. Mama je nocny cumel.
Mama prsa vytasene malemu cucakovi. Pred velkym uz nema mliekarne chut ukazovat.
Prejdu mesiace. Stereotyp. Pracka,kocik, ihrisko, varenie,kojenie,krmenie. Chcem ist aspon ku kadernikovi, toto uz nie je ok,nemam na seba cas. Idem ku kadernikovi. Budem krajsia, mozno daco vecer bude. Dieta grca. Tyzden periem grcance. Uz nie som krajsia. Aj tak by nic nebolo.
Musime si najst opatrovatelku. Starych rodicov tu nemame..rande sme mali naposledy v case tehotenstva. Kolko je to? Boze 2 roky. Rychlo zozen opatrovatelku. Musime sa porozpravat sami dvaja zoci voci. V tichu. Ako kedysi.
Jeej mame opatrovatelku.
Korona. Nemame opatrovatelku.
Muz je doma v teplakoch.
Zena je doma v teplakoch.
Muz je doma v teplakoch 6 mesiacov.
Zena je doma v teplakoch 2 roky.
Uz nekoji. Pocuj,je cas spravit si druhe, nemali by sme to odkladat. Okej. Jeeej sex. Ach vyslo to na prvykrat. Ani sme si neuzili. Komplikovane tehu. Porod. Kojim....😂😂😂 takze podla mna tak nejak sa to stava....a dvaja sa vzdaluju a vzdaluju...

A inak si trosku neprijemna 😋

andyh20
19. nov 2020

@ladyvi snáď už pochopila. ;)

marseillefan
19. nov 2020

Veľmi krásny príspevok od @elementissa... ďakujem.. s takýmto pohľadom na rodinu a deti som sa asi ani ešte nestretol. Vlastne som si uvedomil, že sa tým nevedomky vlastne v živote riadim... Moju mamku som nechal samú v obrovskom dome a budoval si vlastnú rodinu a bolo to najlepšie rozhodnutie môjho života, aj keď mamka si to predstavovala trošku inak. Ale na druhej strane musím povedať, že nikto sa nikdy nebude z môjho šťastia a zmojich úspechov tešiť viac ako sa z nich tešila moja mamka. S manželkou si rozumieme a máme skvelý vzťah, ale mamka sa vo mne videla. Materinské puto je neskutočne silné, ale napriek tomu treba ísť ďalej a budovať si vlastné šťastie, vlastnú rodinu.

miadi
19. nov 2020

Ty si mùdra urcite to nerobia zamerne. Chlapom sa tehotenstvom ani otcovstvom nic v tele nemeni aj ich zivot je viac menej ako predtym. ( my sme mali sex cele tehotenstva aj v dni TP a aj po 6nedeli a vacsinou skoro kazdy den aj ked Ta chut niekedy chyba) Neviem naco riesis druhe ženy asi nemaju takeho uzasneho muza ako ty a tak nemaju chut nanho .

lillyilly
20. nov 2020

“Nechapem ludi, ktori...” - zeny, ktore rady pouzivate tuto vetu, budte rady, ze nie ste v kozi tych, ktorych sudite. Vy neviete, cim si ti ludia prechadzaju, ake rany im ustedril zivot. Konkretne v tomto pripade - myslite si, ze zena, ktorej sa po tazkom a narocnom porode a tehotenstve totalne zblbli hormony, ze ani nevie kto je, ze ona sa z toho tesi? A len tak z rozmaru odmieta muza? Ze by nebola radsej keby bolo vsetko ako predtym? Ze s tym nebojuje? A teraz nejde len o tuto temu, ale o akekolvek sudenie spravania druhych ludi. Nechajte si mudrovanie a vylevy ako z prirucky, nepomoze to nikomu, akurat tak vam pohladkat si svoje ego. A este raz, vazte si to, ze nie ste v takej situacii, ze vam zivot nenadelil nieco, za co nemozete a s cim si neviete rady. Nenamyslajte si, ze to je vsetko vasa zasluha. V zivote treba aj kusisko stastia, aby vsetko slo ako ma.

taga
20. nov 2020

A naco potrebujes vysvetlenie, ked tvoj problem to nie je??

h2
20. nov 2020

@lillyilly 👍👍👍👍👍

tosomja
21. nov 2020

Ja som sa v tehotenstve druhýkrát zamilovala do svojho muža, lebo sa staral, bozkával, natieral, milovali sme sa a užívali. Po pôrode tretíkrát, keď vzal syna do náručia a povedal že je to pre neho najkrajší dar. A milujem ho stále lebo je dobrý otec, partner a zostala mu chuť na milovanie. A mňa dobíja energiou keď je s nami. A nestačí len večer uložiť dieťa a potom si to rozdať.
Treba od rána byť naladený, ľúbiť sa či ráno či večer a vždy si nájsť čas na objatie, pusu, rozhovor. (Terajší partner)
Možno to nie je len v žene, že nemá chuť, že muža odstrkuje, veľakrát je to aj o Tom, že muž si myslí, že žena si doma škriabe na gauči s vyloženými nohami a večer ho bude čakať po práci ako bezdetná, usmiaťta, upravená, s večerou a napustenou vaňou. On príde "zničený" z práce a má očakávania, pritom ho nezaujíma, že žena je unavená možno viac ako on a stačí jej aby večer na polhodinu bol s deťmi kým ona si dá v kľude čaj, alebo sa konečne osprchuje od grciek po celom dni.
Neznášala som , ak sadol pred telku a mobil v ruke a mimo reality. Vtedy som mala chuť mu rozbiť mobil a strčiť mu ho do zadku. A mohol na mňa hádzať pohľady a rukou smatrat pod paplonom. A hovoriť ako ma ľúbi, keď to povedal len vtedy, keď potreboval vyprázdniť. (to som písala o ex)