Prečo partner odchádza za mladšími ženami?
Ahojte. Stalo sa tu nejakej, ze ju s dietatom partner opustil koli mladsej zene? Rozdiel 14rokov..Nasledne si kupil pred sudom sportove auto. A zacal zit novy zivot. Preskocilo mu? Kriza stredneho veku? Nezvladal rodinny zivot? Ako ste dopadli?
Moj expriatel to spravil, mal vsetko, doslova 24/ 7 servis, zensku k svetu. A nebolo to dost dobre. O rok volal, ze chce naspat. Tak nebolo mozne a hotovo. Ako niektori ludia to robia, lebo sa zacnu nudit a chcu nieco nove. Netusia, ze to znici vsetko, co poznali
@mandzula super odpoveď - a autorke odporúčam hneď začať vybavovať výživné na dieťatko - a iné príspevky teraz je najdôležitejšie zabezpečiť sa finančne -
Áno stáva sa to, bohužiaľ dosť často…
V každom vzťahu sú krízy, náročnejšie obdobia (malé dieťa, choroba, finančne ťažkosti) pripadne sa zamilujes inde. Alebo je vztah len zvyk a ľudia si vôbec nerozumejú, nemajú sa radi a sú spolu len preto ze je to finančne vyhodnejsie než byt sam
Je otázkou charakteru ako sa k tomu kto postaví. V tomto chlapi rozmýšľajú úplne inak ako ženy, majú tendencie viac mysliet len na seba než na druhých. Lebo ten záujem zo strany výrazne mladších ľudí je na obidvoch stranách. To sme sa minule bavili s kamoškami, všetky mame okolo 40 tky, nie úplne maličké deti a fakt je prekvapivé koľko mladých “nápadníkov” sa vynorilo v tomto veku
Kým staršia žena si povie ze co by robila s mladým zajacom, ako by to vzali deti, co ten zajac o 5-10 rokov by túžil po rodine ale ona by uz deti nemohla mať ….
Naopak chlapi sú viac ješitní, paci sa im záujem mladšej, vyhovuje im ze majú akokeby mentálnu prevahu, nerozmýšľajú co deti, ani nad tým co bude ich nová mladsia partnerka chciet
Pri týchto témach sa vždy doťahuje o výživné, ale mňa by fakt zaujímalo, či by ho tá "mladá" chcela i s dieťaťom. Ja viem, že Tebe ako matke to nedá, ale reálne by to ako riešil? Rodičia? Opatrovateľka? Frajerka?
Z môjho okolia poznam 3 takéto páry kde si chlap našiel mladú milenku.
Jeden opustil zenu s detmi uz v puberte, ale k svojej ex žene sa zachoval celkom korektne, podelili si majetky. S milenkou založil novú rodinu, postavil nový dom … Jeho žena to brala veľmi zle, ale po 2 rokoch si našla nového muza, je veľmi spokojna a sama zhodnotila ze rozvod bolo to najlepšie co sa im mohlo stať, ze exmanzelstvo malo dlhodobé problémy. Toto je príbeh zpred 10 tich rokov
Druhy opustil zenu s dvoma staršími detmi a jednym bábätkom, u nich to bol rozvod čistý chaos, naťahovanie sa o deti aj majetky, robenie si navzájom zle. Tak isto ako prvý si potom milenku vzal za zenu, spravil nové deti a postavil nový dom. Jeho ex žena sa cez takúto zradu zatial nepriniesla, ale postupne sa lieči na duši. Toto je čerstvé iba pár rokov. Pán sa s detmi svojej prvej ženy stretáva, stará sa o ne, ale už stihol zabezpečiť aby nemali žiadny nárok na majetok ktorý ma s druhou ženou
Treti zenu neopustil, len riešil partnerskú krizu s mladou žabkou ale so ženou ostali spolu koli deťom. Hádajú sa ale stále a nešťastní sú obidvaja
@lujza123 zaujimavy konentar. Dakujem
@saraxyz ano
@ismarela naspat nikdy. 🙈 Takyto clovek si nezasluzi druhu sancu. Pol roka ma podvadzal a doma sa tvaril akoze nic. Nakoniec povedal, ze bol v "bordeli" ked dosiel raz nasmradeny, dovtedy si menil tricka ked sa stretavali, ktore som mu prala. Po 3dnoch sa priznal srac, ze bol s nou a schadza sa s nou.

@vevebono top súhlasím, za všetko môže dieťa a že on to nezvládol dobrá výhovorka