icon

Prečo partner trávi v kúpeľni tak veľa času?

24. nov 2023

Zobudí sa, ide do kúpeľne a tam strávi reálne 3 hodiny. Iba pozerá do zrkadla a upravuje sa. Ja zatiaľ nakrmim dcérku, hrám sa s ňou, uspim ju, operiem prádlo, upracem a on po troch hodinách ako veľká voda nabehne a ešte je nervózny že som voľačo zle položila do chladničky. Následne odíde z bytu nahnevaný. Po hodine sa vráti a čuduje sa že som urazená a že ho ignorujem. Zase ide do kúpeľne pred zrkadlo. Je možné že volačo berie? Alebo má inú? Alebo na mňa len hrá divadlo aby nemusel byť s nami? Čo sa to sním porobilo? Má nás s dcérkou úplne v paži.

Strana
z2
daniela595
27. nov 2023

Robil to aj predtym?

lenka1441
27. nov 2023

Fuha toľko veľa času v kúpeľni ? To si neviem predstaviť .Má sa veru rád a chce dbať na svojom vzhľade ale tak dlho??? Neni gay ? A zakrýva to manželstvom Nemá nejakú v robote ktorej sa chce páčiť ? Máj oči otvorené pretože takto vela v kúpeľne tráviť to nie je normálne

nurielka
27. nov 2023

Môj muž bol taký, pred deťmi a ešte na začiatku keď sme mali prvé dieťa. Mal a má miernu obsedantno kompulzivnu poruchu, pri mne a deťoch to zminimalizoval, precízne upratovali a zarovnaval veci, po čase to ohranicil len na svoju skriňu a určité police kde si upratuje. Nesmiem sa toho dotknúť. 😄 Ja to už beriem s humorom, keďže sa poznáme celé veky. Raz za čas má však taký stav, že rád trávi čas v kúpeľni.. áno aj 3 hodiny.. ale je to fakt za veľmi dlhú dobu. Nauč sa to tolerovať a neriešiť, skús to s ním harmonizovať, aby to tebe nevadilo. A rozprávaj sa s ním.. ignorácia nepomôže.

j_m
27. nov 2023

🤔 zves zrkadlo… a je to 😂

daniela595
27. nov 2023

@j_m 🤣🤣🤣

nazli24
27. nov 2023

To vážne neberie mobil ? Môj tam býval a telefónom hodinu tak som chápala že si vypisuje s inou alebo pozerava pecko

fauko
Odpoveď bola odstránená
sono2
27. nov 2023

Aj si sadne, či tri hodiny reálne stojí pri zrkadle?
A ty si kompletná, že mu toto toleruješ? Predtým to nerobil? To neni tri minúty ani 30 ale 3 hodny. To si aber neviem redstaviť

dominkaveronika
27. nov 2023

@lenka1441 presne ! Prvá otázka podľa mňa,odpoveď je jasna,gay ako vyšitý obrázok, jar leto jeseň zima

dominkaveronika
Autor odpoveď zmazal
lauritta0407
27. nov 2023

Neberie drogy?

ouwecka
27. nov 2023

Daj mu stopky a normálne sa s.nim.porozpravaj

slovakboy
27. nov 2023

To môže byt začiatok nejakej duševnej poruchy nie choroby. Nejaká obsedancia.

fotoarch
27. nov 2023

ties sa prikladam k OCD , ritualom, zvlast ked si spomenula ze ho rozrusil aj iny stav veci v chadnicke .. 3 hod je smer psychiater a pravdepodobne taky bol ,, +- vzdy ,,

gaabriela2212
28. nov 2023

Ked vyjde von z kupelne prid k nemu, pritul sa a prehrabni mu rukou vlasy uvidis co bude potom . Ci sa nahneva a pojde znovu do kupelne alebo reakcia nebude žiadna. Ak sa pojde znovu upravovať určite tam bude nejaký problém psychicky .Lebo uplne normalne to nie je.

taga
28. nov 2023

Na tvojom miests, vzdy ked by som isla okolo by som.mu zacala spievat tu z mrazika 🤣
"Ked sa vidiiiim v zrkadle, som so sebouuuu spokojnyyyy... nevyzeraaaaam veru zle..." 🤣

koniarova
28. nov 2023

Nechce sa mu s deckami naťahovať. Nechá to radšej na teba a zavrie sa do kúpeľne.

Strana
z2