icon

Prečo sa z manželstva vytrácajú francúzske bozky?

editkaa
27. dec 2009

Neviem si to vysvetliť mile dámy prečo muži ked su slobodní a zalubeni prejavuju svoju vašeň francuzskymi bozkami a ked su ženatí po čase sa im akoby "nechce" takto bozkavať...čo som sa rozpravala s viacerymi vydatymi kamaratkami,tak mi to len potvrdili...že aj pri sexe len cmuk cmuk..a vybavene...
hm????

Strana
z2
suezana
28. dec 2009

A ja som si myslela, že som jediná na svete, ktorá pri tom trpí 😉 to mi teda odľahlo 😀 😀 😀 U nás je to práve môj muž, ktorý by tak veľmi chcel, ale čo mám robiť, keď pri tom nemôžem dýchať? 😅

leishmania
28. dec 2009

suezana podobne...ja pri tom dost trpim, a manzelovi to chyba...

helenkasabinka
28. dec 2009

no u nas je to naopak,manzel by aj ale ja uz akosi nie aj ked ho strasne stale rovnako lubim 😉 a to sme 6 rokov svoji a ja mam 24 rokov a mm ma 27 😉

helenkasabinka
28. dec 2009

a tiez nemusim tie velmi uslintane bozky 😀 aj ked sme nikdy velmi pritom neslintali ako vo filmoch 😅 😀

langkofel 😀 😉

dzio2
28. dec 2009

no ja som s manzelom 10r v jednej domacnosti a 2r sme manzelia ale taky problem nemame , 😀 nastastie

babullka1
28. dec 2009

my sme manzelmi rok,pozname sa 7rokov a je pravda ze sa tak casto nebozkavame,ale vzdy pred spanim si takyto bozk dame 🙂

mimka54
28. dec 2009

ja zas neviem co mam pri tom robit 😉 🙂 🙂 🙂

macka01
28. dec 2009

mimka,tak sa nechaj viesť mužom,tam nemusíš veľa rozmýšľať,že čo robiť 😀 😀 Ja nemám pocit,že by sa u toho veľmi slintalo 😀

voskovka
8. jan 2010

sranda....že prečo sa vytracaju....no lebo sa im asi nechce..ani mužom ani ženám....tí ktori maju takyto problem...musia proste chcieť...
a či su uslintane?to zavísi od produkcie slin v ustach... 😀

mywiel
8. jan 2010

Lebo sa uz asi poznaju a nepotrebuju partnera dobijat tymto sposobom, ale ak to vo vztahu jednému chyba tak sa treba o tom porozpravat nik nie je telepat a necita myslienky druhému. Bozky mozu byt vasnivé aj bez jazyka v ustach, ved je tolko sposobov a kazdy ma rad nieco iné. 😉

erikasadek
8. jan 2010

myw. 😉 asi tak, ale pri milovani snad este u vas nevymizli.. 😉 alebo aj tam..?? 😅

mywiel
8. jan 2010

Bozky nevymizli ale jazyk do ust mi fakt nechyba 😅 😀 ved vasnivé bozky su aj bez jazyka, my pouzivame jazyk inde... 😅 😀 😝 🤐

erikasadek
8. jan 2010

myw 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mywiel
8. jan 2010

😉 😀 😀

mima1
8. jan 2010

ja som niekde citala ze ak niekto nechce aby ochladol vztah a nerozpadol sa a mal stale tu iskru co na zaciatku kazdy den pri odchode do prace a prichode z prace si treba dat pusu a kazdy den by si mali najst 5minut len na pusinky alebo si len tak lahnut na gauc postel hoc kde kde by ste 5minut polezali spolu v objati...

dadis
8. jan 2010

no bez pusinkovnia si spravnu predohru neviem predstavit...ale tiez si neviem predstavit, ze by sme sa napr.na prechadzke s detmi v parku zacali "olizovat" na lavicke ako za starych dobrych cias...tie casy boli krasne, ale su to uz krasne spomienky, pusinkovanie si nechavame na vecer, ked sme sami a deti spia.

giza
9. jan 2010

mima, ale to nie su francuzaky 😀 ...to sa da ale aj tak to nema take grady ako opisuje tu dadis..

elli333
10. okt 2012

veru u nás sa francúzske bozky tiež akosi postupne vytratili,minule sa mi niečo marí že chvíľu niečo také bolo tak som sa potešila že to znova bude ako na začiatku ale to bola len jedna svetlá chvíľka a odvtedy zase nič 😀 ako keby som sa ja naňho vrhla tak on možno neprotestuje ale ja som taký typ že mne sa páči ked on prejaví iniciatívu inak z toho nič nemám 😅

mamminna
10. okt 2012

u nas je to tak ze ja akosi nemam chut! precoooooooooo?????? mate skusenost?

viera27
11. okt 2012

tak taky problem nemam 😀. Aj ked tomu by sa syn potesil, ten vzdy ked nas vidi bozkavat spusti tie pubertalne reci : Fuuuj, dajte pokoj, uz ste stari a nechutniiiiii 😀

anavila
11. okt 2012

možno sa časom kazia zuby a nieje to " voňavé" tak ako v mladosti 😀 😀 😀 😀

ivett1
16. okt 2012

hm😀 ani my taký problém nemáme😀😀 ... a naše deti, keď nás náhodou vidia, tak sa len potmehútsky usmejú a začnú na seba mrkať a chichotať sa ...ale to bude asi tým, že sú ešte malé... ešte to nie sú "ostrieľaní" puberťáci... 😉...

Strana
z2