Prečo sa z manželstva vytrácajú francúzske bozky?
Neviem si to vysvetliť mile dámy prečo muži ked su slobodní a zalubeni prejavuju svoju vašeň francuzskymi bozkami a ked su ženatí po čase sa im akoby "nechce" takto bozkavať...čo som sa rozpravala s viacerymi vydatymi kamaratkami,tak mi to len potvrdili...že aj pri sexe len cmuk cmuk..a vybavene...
hm????
suezana podobne...ja pri tom dost trpim, a manzelovi to chyba...
no u nas je to naopak,manzel by aj ale ja uz akosi nie aj ked ho strasne stale rovnako lubim 😉 a to sme 6 rokov svoji a ja mam 24 rokov a mm ma 27 😉
a tiez nemusim tie velmi uslintane bozky 😀 aj ked sme nikdy velmi pritom neslintali ako vo filmoch 😅 😀
langkofel 😀 😉
no ja som s manzelom 10r v jednej domacnosti a 2r sme manzelia ale taky problem nemame , 😀 nastastie
my sme manzelmi rok,pozname sa 7rokov a je pravda ze sa tak casto nebozkavame,ale vzdy pred spanim si takyto bozk dame 🙂
ja zas neviem co mam pri tom robit 😉 🙂 🙂 🙂
mimka,tak sa nechaj viesť mužom,tam nemusíš veľa rozmýšľať,že čo robiť 😀 😀 Ja nemám pocit,že by sa u toho veľmi slintalo 😀
sranda....že prečo sa vytracaju....no lebo sa im asi nechce..ani mužom ani ženám....tí ktori maju takyto problem...musia proste chcieť...
a či su uslintane?to zavísi od produkcie slin v ustach... 😀
Lebo sa uz asi poznaju a nepotrebuju partnera dobijat tymto sposobom, ale ak to vo vztahu jednému chyba tak sa treba o tom porozpravat nik nie je telepat a necita myslienky druhému. Bozky mozu byt vasnivé aj bez jazyka v ustach, ved je tolko sposobov a kazdy ma rad nieco iné. 😉
myw. 😉 asi tak, ale pri milovani snad este u vas nevymizli.. 😉 alebo aj tam..?? 😅
Bozky nevymizli ale jazyk do ust mi fakt nechyba 😅 😀 ved vasnivé bozky su aj bez jazyka, my pouzivame jazyk inde... 😅 😀 😝 🤐
myw 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
😉 😀 😀
ja som niekde citala ze ak niekto nechce aby ochladol vztah a nerozpadol sa a mal stale tu iskru co na zaciatku kazdy den pri odchode do prace a prichode z prace si treba dat pusu a kazdy den by si mali najst 5minut len na pusinky alebo si len tak lahnut na gauc postel hoc kde kde by ste 5minut polezali spolu v objati...
no bez pusinkovnia si spravnu predohru neviem predstavit...ale tiez si neviem predstavit, ze by sme sa napr.na prechadzke s detmi v parku zacali "olizovat" na lavicke ako za starych dobrych cias...tie casy boli krasne, ale su to uz krasne spomienky, pusinkovanie si nechavame na vecer, ked sme sami a deti spia.
mima, ale to nie su francuzaky 😀 ...to sa da ale aj tak to nema take grady ako opisuje tu dadis..
veru u nás sa francúzske bozky tiež akosi postupne vytratili,minule sa mi niečo marí že chvíľu niečo také bolo tak som sa potešila že to znova bude ako na začiatku ale to bola len jedna svetlá chvíľka a odvtedy zase nič 😀 ako keby som sa ja naňho vrhla tak on možno neprotestuje ale ja som taký typ že mne sa páči ked on prejaví iniciatívu inak z toho nič nemám 😅
u nas je to tak ze ja akosi nemam chut! precoooooooooo?????? mate skusenost?
tak taky problem nemam 😀. Aj ked tomu by sa syn potesil, ten vzdy ked nas vidi bozkavat spusti tie pubertalne reci : Fuuuj, dajte pokoj, uz ste stari a nechutniiiiii 😀
možno sa časom kazia zuby a nieje to " voňavé" tak ako v mladosti 😀 😀 😀 😀
hm😀 ani my taký problém nemáme😀😀 ... a naše deti, keď nás náhodou vidia, tak sa len potmehútsky usmejú a začnú na seba mrkať a chichotať sa ...ale to bude asi tým, že sú ešte malé... ešte to nie sú "ostrieľaní" puberťáci... 😉...

A ja som si myslela, že som jediná na svete, ktorá pri tom trpí 😉 to mi teda odľahlo 😀 😀 😀 U nás je to práve môj muž, ktorý by tak veľmi chcel, ale čo mám robiť, keď pri tom nemôžem dýchať? 😅