Prečo si ma partner zablokoval na FB a whatsappe?
Zeny stretli ste sa niektora s tym,ze partner vas ma zablokovanu na fb aj na whatsapp a komunikujete len. Cez sms? S inymi ludmi si pise aj tadial a mna ma vsade bloknutu
To ale vôbec nevylučuje to čo som ti napísala.
On s tebou vo svojej hlave jednoducho pár netvorí.
😁🙃☹️☹️☹️ a keby ste spolu komunikovali tak sa normálne rozprávate aj o tom prečo si ťa blokol! A nie že on sa k tomu nechce vyjadriť! To je aká komunikácia??
Paneboze, to su problemy, fakt dolezite,
@katren nic v zlom ale toto nechápem.vy si verite a nemate pred sebou co skrývať...tak to ma aj moja kamoška..raz som jej napisala spravu ze mi je hrozne mam menzes a nestiham menit tampony a odpisal mi jej muz ze kamoska vybehla do obchodu a odpise mi ked príde 😕hanbila som sa ako pes.ja tiez nemam co skrývať pred muzom ale su veci ktoré si chcem pisat len s osobou ktorej píšem a nie jej mužovi...
Nechce aby si ho videla online na whatsappe ked o 3 nadranom pise s pipkami co ti poviem ceke zle😟jedine ze by to urobil nejak omylom...ako ti to vysvetlil?
@nenne9 tak to bolo fakt trapné, že ti odpísal na takú správu, to čo je za exota? 😲
@janickacrazy on chcel byť milý...je trosku natvrdly ale dobrák 😁😁
Ano uz je to davnejsie ex.. dal sa tam do vztahu s inou babou 😆vdaka bohu za to😉
@nenne9 ale ja nepisem, ze mame spolocny ucet 😉 len ze si vieme hesla....a nemam preco chodit manzelovi do mobilu, ked mu tam nieco cinkne, takisto moj mi tak nechodi...ked pisem s kamoskou, pisem len s nou, mame aj skupinu, kde piseme infosky aj pre mm, ostatne ho nezaujima...a ked sa nahodou opyta s kym pisem, tak poviem a dalej neriesi....toto chape, ze my potrebujeme aj medzi sebou len veci riesit a jeho sa netykaju....
Mobil beriem so sebou ked niekam idem, pocitac vypinam...takze mm by sa jedine musel prihlasit pod mojim kontom zamerne, aby mi cital spravy a sondoval tam a to nerobi 😉
@tinatitti aj to ma uz napadlo...aj napr na fb ma v priateloch kadekoho,aj baby co nepozna a mna ma zablokovanu.
Po pol roku???? fu ha u nas prisli hadky po 4 rokoch... ale ze by ma blokol niekde alebo podobne veci tak to nikdy... ani nevies ako rada by som sa vratila spat, ked mi sme boli spolu len pol roka.... blokol ta na fbc ty ho blokni zo zivota.... nemyslim si ze takyto clovek je partner do buducna....
S manzelom vieme navzajom hesla do vsetkych mailov a uctov, vsetko (mobil, fb..) nechavame volne otvorene. A aj tak si do nich nechodime vzhladom k vzajomnej dovere a nemame co skryvat. Postup tvojho priatela je naczamyslenie a diskusiu s nim
Akoze nechce vyjadrit? Ty mu polozis otazku a on neodpovie? Pocuj, si si ista, ze on to berie ako vztah? Toto vyzera na taky nedostatok komunikacie, ze to zavana pruserom...
@beronsche no odpovie mi na to lebo....asi to je pravda,mozno on to inak bere ako ja
Len mi je trapne to ked moje kamosky mi vravia aku dal fotku a co zdielal a ja o nicom neviem
Dokonca aj moje kamosky ma v priateloch a mna bloknutu...myslim,ze najvyssi cas to ukoncit
A dokonca ma ani nema ulozenu v kontaktoch vo svojom mobile
Preboha, robi z teba debila 😆 rozist sa treba este dnes
Tak sorry, ale to je jasne, ze teba pred niekym skrýva, asi si iba ty myslíš, že máte spolu vzťah, on ta asi berie iba ako matrac, prepáč
ahoj prepac smejem sa z poslednej vety, lebo moj muz, ktory mi je muzom sedem rokov ma tiez nema ulozenu v telefone 🙂 ale zas zablokovanu ma nema. nema dokonca ani svoju matku ci fota ulozenych, asi si pamata cisla 🙂 chlapi su ozaj exoti
@lija22 tak ano mozno niekto nema za potreby si ukladat cisla,ale napr exmanzelku ma ulozenu a to dokonca velmi pekne...tak mi to take divne pride,ze mna si neulozil
@simonahugo dnes som sa ho na to spytala a on ze on si to ani neuvedomil,ze ma ma bloknutu ..ale nezmenil to
Inak ani môj muž má nemá uloženú, ani moju rodinu. Minule mu vravím, aby si aspoň mojich rodicov uložil, keby sa niečo stalo. Mala som vybitý mobil, tak si poziciam jeho, že idem zavolať mame a dovolam sa otcovi, ktorý nechápal, prečo chcem mamu, keď je v robote a 5x mi vysvetľoval, že on s nou nie je, lebo som to brala tak, že keď zdvíha “jej mobil”, bude niekde pri ňom😂😂😂 a muž fb, ani whatsapp nemá, tsk má nemá kde blokovat😅
Len proste nechapem,ze ked si mozme zadarmo pisat cez net tak on komunikuje vylucne cez sms a s inymi ludmi,s kamaratmi a rodinou komunikuje cez messenger pripadne cez whatsapp
To sa neda neuvedomit si to...na to aby si ta blokol, musi vedome klikat 😀 je to smiesne
@simonahugo pisala, ze si ju blokol, ked sa pohadali. neuvedomil si, ze ju ju neodblokol
@kiwi3 ano,ale ked som ho na to upozornila aj tak to neodblokoval,na fb ma v priateloch vsetky moje kamosky a mna bloknutu,je to normalne?
@kiwi3 no podla mna je to chore
@kiwi3 Aha, tak pardon 🙂
tak to uz len rozhovorom treba dorovnat, nech si ta odblokuje 🙂 ja neblokujem priatela, ked sa pohadame, ale tiez napr. poviem, co nechcem tak mozno ozaj to nic neznamena

@tinatitti tiez ma napadlo, že či slečna nebude nechcene tou treťou :-/