Prečo mi zablokovali Facebook účet na 180 dní?
Ahojte, z nejakého dôvodu mám bloknutý FB účet. Zvláštna vec, nikdy sa mi to nestalo. Vraj je zablokovaný a bude prešetrovaný 180 dní. Stretli ste sa s tým? Niekto ma musel nahlásiť ako falošný profil? Alebo som napísala na plochu niečo zlé? Lebo naozaj vôbec nerozumiem, prečo sa to stalo. Nemám tam celé meno a priezvisko - ale napríklad Jana We . Ja už na FB veľmi nechodím, ale blokli mi msng a tam komunikujem s pár ľudmi, na ktorých nemám tel. kontakt.
No to ty povedz, či si napísala alebo komentovala niečo nevhodne...
@anonym_476991 práveže nič som nerobila, tak mi je to divné. Neviem, kedy blokujú profily.
@anonym_476991 práveže nič som nerobila, tak mi je to divné. Neviem, kedy blokujú profily.
@anonym_autor stalo sa mi to pred par mesiacmi. Tiez som mala 180 dni na doriesenie.
Pri postupe ako ucet odblokovat (resp. o to poziadat Metu), na ktory bol v upozorneni o zablokovani link, navrhovali, ze mala byt urobena nahravka tvare pohybe. To som zamietla, lebo som si nebola ista linkom (aj ked sa tvaril, ze ma poslal priamo na stranku FB) a taka nahravka tvare v pohybe je super zneuzitelna.
Namiesto toho som sa rozhodla si zalozit novy FB ucet.
Pocas jeho zakladania som uviedla tie iste udaje, ako pri zakladani stareho.
System mi napisal, ze ucet s takymi udajni existuje, a ci je moj. Nasledne mi na moje prepojene zariadenie poslal kod a nim som sa prihlasila.
Po prihlaseni ma system upozornil, ze na moj ucet sa pokusalo opakovane prihlasit zariadenie niekde z Juznej Ameriky (tusim odtial to bolo). Preto ten preventivny blok. Zobrazili sa mi posledne pokusy o prihlasenie, ja som oznacila tie, ktore boli moje.
Potom som si zmenila heslo a odvtedy fungujem normalne.
Cele to prebehlo v ten isty den do pol hodiny.
A automaticky sa mi spristupnil naspat aj msgn.
@anonym_autor stalo sa mi to pred par mesiacmi. Tiez som mala 180 dni na doriesenie.
Pri postupe ako ucet odblokovat (resp. o to poziadat Metu), na ktory bol v upozorneni o zablokovani link, navrhovali, ze mala byt urobena nahravka tvare pohybe. To som zamietla, lebo som si nebola ista linkom (aj ked sa tvaril, ze ma poslal priamo na stranku FB) a taka nahravka tvare v pohybe je super zneuzitelna.
Namiesto toho som sa rozhodla si zalozit novy FB ucet.
Pocas jeho zakladania som uviedla tie iste udaje, ako pri zakladani stareho.
System mi napisal, ze ucet s takymi udajni existuje, a ci je moj. Nasledne mi na moje prepojene zariadenie poslal kod a nim som sa prihlasila.
Po prihlaseni ma system upozornil, ze na moj ucet sa pokusalo opakovane prihlasit zariadenie niekde z Juznej Ameriky (tusim odtial to bolo). Preto ten preventivny blok. Zobrazili sa mi posledne pokusy o prihlasenie, ja som oznacila tie, ktore boli moje.
Potom som si zmenila heslo a odvtedy fungujem normalne.
Cele to prebehlo v ten isty den do pol hodiny.
A automaticky sa mi spristupnil naspat aj msgn.
@moonlight1210 dopekla... super...
@moonlight1210 dopekla... super...
@anonym_autor Stalo sa mi to asi pred pol rokom.Z tej Mety mi prišlo,že sa mám odvolať a video tváre.Urobila som to.Potom sa asi mesiac nič nedialo a nepamätám kde som ešte skúsila tam napísať, do reklamácii ,alebo kam a že žiadam o to prešetrenie,lebo som nič neporušila a o pár dní mi prišlo,že nebolo nič zistené a účet mi konečne odblokovali
Treba si aktivovať dvojstupňové overenie, vtedy menej často zablokujú účty ak je podozrenie že si bot.
Treba si aktivovať dvojstupňové overenie, vtedy menej často zablokujú účty ak je podozrenie že si bot.
@anonym_dbd85f mám aktivované dvojstupňové overenie, nerozumiem tomu.
@anonym_autor Nemusela si porušiť vôbec nič. Odpovedou sú algoritmy.
@bloger aké algoritmy? Keď nič nepíšeš, ani nekomentuješ, aj tak ťa bloknú?
Teraz koluje asi nejaky virus lebo mi poslala jedna pani ktoru mam v priateloch nejaky divny link. Ja som to hned vymazala. Neklikla si na nieco take?
Teraz koluje asi nejaky virus lebo mi poslala jedna pani ktoru mam v priateloch nejaky divny link. Ja som to hned vymazala. Neklikla si na nieco take?
@eleanora666 nie. vobec nie. Zrazu z ničoho nič mi všetko bloklo, a zobrazila sa mi hláška, že môj účet bol zablokovaný po dobu 180 dní a bude odstránený. Že keď sa chcem odvolať, mám kliknúť, nasnímať tvár, číslo dokladu a potom bude preverovací proces. A odhlásilo ma z msng.
@eleanora666 nie. vobec nie. Zrazu z ničoho nič mi všetko bloklo, a zobrazila sa mi hláška, že môj účet bol zablokovaný po dobu 180 dní a bude odstránený. Že keď sa chcem odvolať, mám kliknúť, nasnímať tvár, číslo dokladu a potom bude preverovací proces. A odhlásilo ma z msng.
@anonym_autor FB rád zbiera doklady, ale podvodné účty ktoré platia reklamy tam to tak nevyžaduje

No to ty povedz, či si napísala alebo komentovala niečo nevhodne...