Prečo sú tatinko s dcérkou Mariannou sami?
Ahojte maminky, je tu na fore jeden tatinko a sam sa stara o dcerku Mariannu, neviete ci ich "len" opustila mamina alebo preco su sami?Su zlati z fotiek a tak som sa par krat zamyslala nad nimi.
@anonym_autor skus sa ho opytat.
Ja čo som pochopila z jeho nepriamych útokov na ex -pre rypalky , jemu som to napísala , tak to hneď zmazal . Mama neopustila ich , ale jeho . Prioritne podľa mna , žije dieťa s mamou .
@anonym_autor chodíš mu na profil obzerať fotky...veď sa opýtaj jeho,čo sa pýtaš ostatných.🙄😨
@anonym_d1313b bez teba by ma toto ani nenapadlo.Esteze si mi poradila, diky.
Ja čo som pochopila z jeho nepriamych útokov na ex -pre rypalky , jemu som to napísala , tak to hneď zmazal . Mama neopustila ich , ale jeho . Prioritne podľa mna , žije dieťa s mamou .
@lenka.25 dakujem
Oni su rozideni a dieta nezije s nim, ale brava si ju. Takze to co vidis, su v podstate vikendy a samozrejme sa tam javi ako otec, co sa maximalne venuje dcere.
Oni su rozideni a dieta nezije s nim, ale brava si ju. Takze to co vidis, su v podstate vikendy a samozrejme sa tam javi ako otec, co sa maximalne venuje dcere.
@anonym_15bf70 dakujem krasne, to som chcela vediet, ja som si myslela ze dieta je len s nim.Dakujem.

@anonym_autor chodíš mu na profil obzerať fotky...veď sa opýtaj jeho,čo sa pýtaš ostatných.🙄😨