Prečo ženám materstvo udiera na mozog?
Nerozumiem preco kazda zena chce dieta a nas muzov tlaci do toho. A ked uz ako Vy to nazvete dodame material stratite o nas zaujem. Stale hladam zenu ktora decko nechce. Neznasam decka su ukricane uvrieskane mat to doma asi sa obesim. Nechapem zenam ktore sa idu potrhat aby co najrychlejsie malo decko. Stale sa zamyslam nad tym preco? Vyplakavate tu,ze kolko co stoji bio pic....y ale mozete si za to same. Nevychadza Vam to s nami tak si nas poistite deckom. Tak mi to vysvetlite preco ked mam s nejakou rande uz sa vidi v bielych satach a uz premysla kolko budeme mat deti. Preco?!
Nie kazdy chlap to citi takto, takze nezovseobecnuj svoje zmyslanie na vsetkych muzov....rovnako ako nie vsetkym zenam sibe z deti a svadby....je to o vyvoji vztahu, chodime spolu, ked to ide vezmeme sa a dieta pride prirodzene, alebo aj nie
@amelia000 mam 35 a jak zena zacne na dalsich rande o detoch ukoncujem to takze zatial nie
A ty si sa zaregistroval tu na modrom koniku aby si sa nas to mohol spytat, hej? 😂
To nie je o ženách. Ale o tom, že každý človek niečo chce a to čo chce, tak sa snaží za tým ísť. Ty chceš ženu, tak stále nejakú hľadáš. A niekto kto nechce ženu ti povie, že aký si blbý keď túžiš po žene. A tieto predstavy je dobré si čo najskôr vyložiť, hlavne ak už ľudia nemajú 20 rokov a nemajú čas vyčkávať na toho druhého.
zjavne mas nejaky problem, tuzba po dietati je prirodzena ako pre zenu, tak aj pre muza, to ze niekto nechce mat dieta je v poriadku,ale nagrcat tu takyto prispevok v poriadku nie je, ved normalne si daj do profilu na zoznamke ze deti nechces,alebo jej to povedz na prvom rande, nechapem aky mas problem
@777januska777 ano,to nie je o zenach.
Kazdy chceme vztah o niecom inom.
Niekto chce mat rodinu,niekto sa chce len tak poflakovat zivotom,uzivat si.
Kto co hlada,to vie aj najst.
Tak ako su muzi,kt.deti nechcu,su take aj zeny.
Inak-nikdy som o detoch nerozpravala,ani na prvom,ani drohom,ani....
Tato tema prichadza automaticky vtedy,ked clovek najde toho praveho,tu pravu.
Nezabudaj,co hovorili stare matere....nie muz vybera zenu,ale zena otca pre svoje deti-vraj😁
ja som na tom rovnako ako @amelia000 😁 panka som chcela na kamaratstvo s vyhodami, na chvilinku.. reku je s nim sranda, preco nie.. o deti som nikdy velky zaujem nejavila.. toz, panko mi po 3 mesiacoch dal oznamom, ze mi aj tak raz spravi dieta 🤷♀️ presiel uz daky cas, sme spolu cez 3 roky.. a ja prave pridrziavam cumel malemu vysledku toho "kamaratstva" 🤷♀️😁😁 clovek mieni.. 🤷♀️😁
Bože, že by za to mohla nejaká genetická výbava, napr ako pud? Rozmnožovať sa? Keby boli všetci rovnako zmýšľajúci, veľmi rýchlo by sme ako druh vyhynuli, takže nie, tie rodiny chtivé sa nevymykajú prírode ale ty... Tým nechcem nikoho uraziť, je to každého osobná vec a rodičovstvo je ťažké, hlavne s takým malým upišťancom... Možno by sa dalo pozrieť na tvoje pokašlané detstvo, ako prameň tejto fóbie.. Videla som to v mojich vzťahoch, chalani, ktorí boli z rozpadnutých rodín nevyhladavali možnosť mať vlastnú... Preto som si našla muža z kompletnej šťastnej rodiny a ten z psychologického hladiska bude kopírovať svoj mužský vzor... A tak nejako sme sa našli, že ešte sa strašne podobám na jeho maminu v niektorých veciach 😅A nerobilo mu problém ma po pár mesiacoch požiadať o ruku a nebránil sa bábätku, dokonca by chcel ešte, je úžasný otec, no príroda to tak nejak chcela. Asi ja niesom bohvie aká matka, taka cholerická
Vzdy som hovorila, ze hlupy chlap je vacsie nestastie ako hlupa zena a tu hla, aka pekna ukazka🙊
To uz co je, ked sa 35 rocny chlap zaregistruje na modrom konikovy, aby tu mohol dat hate vylev 😂 🙏 . Idem ja radsej navarit 😂 .
normalna zena nezacne na 2.-3. rande rozpravat o detoch a normalny chlap sa o detoch tiez nevyjadruje ako o uvrestanych deckach, ked sa muz zamiluje po detoch tuzi, ked chce zeny na 1-2 noci prihlasi sa na tinder, alebo si zaplati eskort, aj ked dnes ti na to postaci aj fcb a insta, lovis v nespravnych vodach zjavne....
Ak mas 35 uz by si mohol byt vyzrety. Lebo zrazu budes mat pred 50-60kou budes plesaty pupkaty seladon, ktory bude obhanat mlade pipky, ktorym bude smiesny a zistis ze mas v zivote houby ak nemas rodinu a dieta/deti.
Je to prirodzené ..... Je to "zákon zachovania rodu". Pre človeka, ako pre každého živočícha je prirodzené, že sa chce rozmnožovať a odovzdať svoju genetickú informáciu ďalej. Ale sú aj vynimky ( napríklad ty), ktorí svoju DNA ďalej preniesť z nejakého dôvodu nechcú (ty zrejme vieš prečo)..Čo je na tom divné ... Preto by si mal každý starostlivo zvážiť, s kým to dieťa splodí a či vôbec. Ja som rada, že sme sa s partnerom na tom zhodli, a deti máme. A on je rad tak isto, a nebolo ho treba do toho vôbec tlačiť . Takže nezovšeobecňuj.
Najdi si rozvedenu, alebo slobodnu matku s odrastenymi detmi.
Ona uz ziadne nechce a ty mas klud.
To je vzájomná debilita na obidvoch stranách.
Sú ženy ktoré na prvom rande plánujú deti, počet hostí na svadbe a podpisuju hypotéku na spoločný dom.
Su muži ktorí plánujú divoky sex a ešte ani prvé rande nebolo.
Mal som partnerku ktora deti nechcela ale po roku jej preplo a tlacila na mna na decko. Povedala,ze uz ked bude twhotna pochopim to. Odkopol som ju
Myslíš si zrejme o sebe, že nie si vhodný materiál na odovzdanie genetickej informácie ďalej. To je ok.... Sú aj ľudia, ktorý tiež na to vhodní nie sú, ale nevedia to o sebe...to je horšie.
Urazat ma nemusite. Vedela ze dieta nechcem po roku jej zacali blbnut hromony a vkuse som pocuval ze chce somnou decko. Hadali sme sa vkuse lubil som ju ale mala respektovat moje prianie
Myslím, že ty veľmi nebudeš mať dlhodobý úspech ani so ženami, čo deti nechcú, lebo aj cez písmená pôsobis dosť odpudivo.
No sak trtkaj jednu za druhou a odhadzuj ich keď ta omrzia.. Si slobodný človek..Hádam ta to uspokojí a náplní..neviem v akej spoločnosti sa pohybujes, ale ja poznám veľa žien, čo deti nechcú alebo minimálne sa s nimi vôbec že neponáhľaju.. Chcú si užívať, trtkat, zurovat, cestovať, robiť kariéru atď a berú mužov tiež len ako odreagovanie..nefandi si, že len vy muži ste takí.. troska sa rozhliadni.. vôbec to nieje tak jak píšeš ze každá chce hneď decko a svadbu.. Vrana nech k vrane sada.. Každému jak smakuje, tak nech robí a do ničoho sa nenuti..hlavne sa kvôli tomu svojmu vylevu prihlás na koňa a vyplakavaj tu, že ťa uhanaju ženy s pomyselný čepcom na hlave.. Logika 🤦♀️
Mala rešpektovať tvoje prianie? Sa jej čudujem, že ona teba nekopla do zadku. Pánko si niečo praje a žena bude do konca života poslúchať a byť na staré kolená s dedom aby bol spokojný 😂

😂 skvely prispevok 😂 vidis ja som mala prve rande s chlapom a chcela som ho len fiknut a poslat k vode 😂... ja som deti nechcela no a ahah som vydata a momentalne mam v nosici jedneho zlateho draheho urevanca (ano presne s tym chlapom s rande):D ..furt to tam nejako skonci ...