Prečo ženy chodia na rande bez záujmu o vzťah?
Prečo ženy zbytočne minaju mužom čas, ked ich namotavajú na vzťah a potom nič, za ten čas som mohol nakladať ďalšie 3 , čo som minul na toto rande , nechapem prečo ženy využivajú mužov len pre zdvihnutie ega
Ked ta osobne spoznala zistila, ze nie je medzi vami chemia alebo si jej ako clovek nesadol. To je zmysel randenia spoznat sa a zistit, ci sa k sebe hodite alebo nie.
Lebo sa doma nudia. Ked nevies identifikovat, kedy sa zena nudi a kedy ma zaujem, chod radsej na ryby ...
hodte na toho zufalca siet
Ale je to jednoduche, nie kazda ktora pride na rande ti musi hned dat. Ked ti neda, tak si jej nevyhovoval, to je vsetko. Chyba nie je v nej ale v tebe, nie si jej typ. Nabuduce si zaplat stetku, mas to za rovnake peniaze a este aj zasunies
@anonym_7fa316 to si akoze myslis ze na prvom rande ma byt hned sex alebo vztah na cely zivot?
@anonym_7fa316 ale keby ste ich dokazali ocarit tak, ze by sa im podlomili kolena a roztiahli nohy tak by ste tu nemuseli vyplakavat. Chyba je na vasej strane ked sa zenam z vas nepodlamuju nohy
Ach títo neschopní, nemozni, pre planétu úplne zbytocni muži..
@anonym_autor kolkatu temu dnes zakladas?
@anonym_autor Možno na tom rande zistila, že jej vôbec nesadneš. Hlavne ak ste si predtým písali cez internet a nevidela ťa naživo. Je to úplne iné, keď sa ľudia stretnú naživo.
@anonym_autor ty sa uz fakt daj liecit. To je neskutocne co ty tu dokazujes. Ufnukane decko. Zenu si nikdy v zivote s tvojim mentálnym nastavením nenájdeš a mozes tu založiť aj milion tem. Chyba nie je v tých ženách ale v TEBE a cim skor to pochopis tym lepsie
Aby sa v duchu z teba smiala a ohovarala ta pred kamoškami aký si trápny 🤭
@anonym_autor môžno keď zistia čo si zač zdrhnú radšej. Ak máš tento problém dlhodobo a opakuje sa to môže byť chyba v tebe.
@anonym_autor Áno, mohol si nakladať ďalšie 3, a presne preto si tu vypisuješ svoje jedy v diskusiách na Modrom koníku...fóre pre mamičky s deťmi. Padaj naspäť na Reddit ty troll smutný 😂😂😂😂
Veď nech si robia, čo chcú. Načo to teba trápi? Ak sa ti to nepáči, nechoď nikdy na rande
Mám pocit, že sa roztrhlo vrece...
Asi chcú iný vzťah ako ten "vzťah" čo chces ty. A hľadajú niekoho na inej urovni od teba musia s hrozou utekať
to ze ide na rande, neznamena automaticky ze bude svadba. Alebo co cakas? Tebe je jedno s kym budes? A hlavne o tom nakladany by som aj zapochybovala trochu. U mna by si s takymto nazorom nic nevykladal
ono tie zeny by o vztah aj stali ale ked blbecek ako ty napise ze by mohol nakladat dalsie 3 tak ti garantujem ze nie si cielova skupina tych zien
napr. nažrať sa zadara

@anonym_autor mohol si nakladat,tak piesok na vlečku😂