icon

Prečo ženám materstvo udiera na mozog?

17. okt 2020

Nerozumiem preco kazda zena chce dieta a nas muzov tlaci do toho. A ked uz ako Vy to nazvete dodame material stratite o nas zaujem. Stale hladam zenu ktora decko nechce. Neznasam decka su ukricane uvrieskane mat to doma asi sa obesim. Nechapem zenam ktore sa idu potrhat aby co najrychlejsie malo decko. Stale sa zamyslam nad tym preco? Vyplakavate tu,ze kolko co stoji bio pic....y ale mozete si za to same. Nevychadza Vam to s nami tak si nas poistite deckom. Tak mi to vysvetlite preco ked mam s nejakou rande uz sa vidi v bielych satach a uz premysla kolko budeme mat deti. Preco?!

Strana
z3
karpina
17. okt 2020

Je to prirodzené, príroda to tak zariadila, aby sme nevymreli. Omylom prírody vznikli tvory aj ako si napríklad ty a ty by si sa mal dať čo najskôr vykastrovať. Nie je žiadúce, aby sa gény ako máš ty šírili do populácie. Nechápeš zmysel množenia, zakladáš si účty na ženských stránkach, tvoje názory sú choré, skrátka omyl prírody.

asia83
17. okt 2020

Pretože sú aj ľudia/ženy zrelé a psychicky vyspelé. Na rozdiel od vás.

asia83
17. okt 2020

@karpina Žiadny človek nie je "omyl prírody", ako ste to nazvali.

nini1010
17. okt 2020

No ty si pekna kopka frustracie 🤣🤣

karpina
17. okt 2020

@asia83 to by si sa čudovala..

majkeel
17. okt 2020

@karpina Ma pravo na svoj nazor. Ak by sa vsetci ludia, co nechcu deti, mali podla nazoru niektorych ludi dat vykastrovat, tak by sa potom obmedzeni ludia podobne mozno mali riesit poriadnou ranou lopaty do hlavy. Su rovnako zbytocni pre ludstvo ... Clovek, co sa nechce mnozit a premnozit planetu je mozno cennejsi, ako hlupaci, co sa ju snazia zaplnit svojimi genmi.

karpina
17. okt 2020

@majkeel Samozrejme každý má právo na svoj názor, ale nemal by si svoje antirodičovské komplexy chodiť vylievať na stránky určené pre ženy a mamičky. Ak vidíš toto jeho jednanie, ako zdravé a v poriadku,, možno by si mal uvažovať o tom, či si nazval hlupákmi tých správnych... A mal by si určite prehodnotiť, či si na správnej stránke aj ty.

lalenka33
17. okt 2020

Takýto príspevok s takým vyjadrovaním by žiadny normálny dospelý 35 ročný chlap nenapísal .Je jasné,že to píše nudiace sa decko.Od kedy sa opäť zavreli školy,tak tu vznika jedna vymyslena diskusia za druhou.Už len aky normalny chlap by sa radil na ženskom fore.

marygk
17. okt 2020

Začni sa stretávať s mladšími ženami. Kamarát 32 ročný má ten istý problém,ako ty. Ženy po 30 chcú zakladať rodinu a čo najskôr. On chce cestovať, chodiť do wellnesu, na ryby do Nórska. Tak chodí s mladšími ženami. Ženy po 30 sú pod tlakom okolia, rodia kamarátky, sesternice, sestry, švagriné a na bezdetne sa pri stretnutiach rodiny... Pozerá ako keby im pribudla ďalšia hlava. Viem o com hovorím, nie som materinský typ a svokre chvíľu trvalo než sa odnaučila pýtať sa na moju maternicu pri každom stretnutí. Chcem byť paňou svojho času a peňazí a nie sme v 17. storočí aby som musela rodiť. Mám možnosť výberu a že je moja voľba pre niekoho sebecká, taká a onaká to mi je úplne jedno. Možno budeš mať šťastie a nájdeš si druhú polovičku. A keď nie skús to ako môj kamoš a stretávaj sa s mladšími.

goodidea
17. okt 2020

Ženy vy tu v každej tretej diskusii krmite trolov...

majkeel
17. okt 2020

@karpina Z nejakeho dovodu mas dojem, ze kazdemu mozes predpisovat, co ma robit a dotycnych to nejako zaujima. 🙂 Ocividne oblubujes slovicko mal by si ...
Mal by si toto, mal by si tamto ... Dam Ti tiez radu. Ty by si mala vies co a mozes mi vies co ... 🙂

karpina
Odpoveď bola odstránená
majkeel
Odpoveď bola odstránená
dahra
17. okt 2020

No vidis, ja som po detoch az tak nebazila, ale moj muz tuzil. Vztah bez deti nie je prenho vztah.

ktochytavzite
17. okt 2020

tak di najdi 20tku,ta deti este nebude vhciet a ked oride do veku kedy deti bude chciet mozno aj tebe zapisti sedce po dietatku haha

0kristina0
17. okt 2020

Super ze sa nechces rozmnozovat, schvalujem ti to, urcite to nerob.

jany149
17. okt 2020

Dosť od veci téma na takomto fóre...no ale k veci...
Je to tvoj názor že nechceš mať deti a máš naň právo...
Tak si hľadaj takú čo dieťa nechce ...alebo aj také sú....

adusa1987
17. okt 2020

to som este nezazila druhe rande a uz sa ide vydavat to kde tie zeny nahanas 😆 ja som sa isla na druhom s mojim muzom rozist a pocuvaj dobre on ma od prvej minuty ako sme sa stretli sa zamiloval ze bol ochotny hned v tu sobotu si ma vziat 🤣 a ja s nim rozist 🤣 okej siel cas vzali sme sa a ja prve a posledne dieta v 30tke a on ze prve v 30tke jeho a to je o 5r starsi no a nakoniec to skoncilo ze on ma prve v 30tke ja ze danie nie nikdy a on dalsie chce a dievcatko a bum hned na to dalsie a dievcatko a poviem ti jaaaaa nie on ja som sa nevedela zmierit s tym ze cakame dalsie dieta lebo som nechcela teraz uz som happy ale keby mozem asi mam ja prve v 30tke alebo ziadne 😃

danielahamar
17. okt 2020

Mat doma teba, tak sa obesim ja😂 alebo ty so samej lásky ku mne, sam od seba🤣

tripetta
17. okt 2020

Tak si nájdi muža. Ale som si istá, že o teba by si žiadny ani bicykel neoprel. Ty si taký ufňukánek. Preto ťa žiadna žena, ktorá netúži mať deti nechce a ani nikdy chcieť nebude.

tripetta
17. okt 2020

@november1111 Rodina: ten, kto sa o človeka postará v dobrom, zlom, aj v tom najhoršom. Tá tvoja šablóna je zo stredoveku.

valeri80
17. okt 2020

@amelia000 presne ako ja🙂 hneď na začiatku som mu povedala, že nič vážne nechcem, vydávat sa určite nebudem a už som mala jedného puberťáka doma tak ďalšie dieťa v živote neplánujem. A čo teraz? 9 rokov spolu, 4 roky manželia a za posledné tri roky som mu porodila dvoch chlapcov 🙈 radšej už mlčim

jana_eyre_2
17. okt 2020

Bože, ja asi viem kto si 🧟🙊🙊😅

nikyball
17. okt 2020

Tie hnusne ženy ťa do toho tlačia? No v tvojom veku asi väčšina bude chcieť dieťa, musíš si nájsť takú, ako si ty, ktorá túto túžbu nemá. Skús 50 +.
Ty si ešte materiál nedodal takže nemôžeš vedieť či stratí /nestratí záujem.
V tvojom prípade , to nie že nevychádza kvôli deckam, ale kvôli tomu, že si dospelý chlap, ktorý trávi svoj čas tu,a anonymne sa odbavuje na fóre určenom pre mamičky .

Strana
z3