icon

Predvianočné rodinné hádky

17. dec 2022

Tak dajte...už ste sa pohádali?Či u Vás hrajú koledy, všetko rozvoniava a máte pohodu ako z filmu?
My sme po 3 t šnúre chorôb.16 r syn vedel, že dnes si vsetci makneme budeme upratovať a pod.Muz mal včera posedenie s kolegami, lebo jeden odchádza.Vsetko slobodní, rozvedení upozorňovala som ho, že máme toho dnes veľa.Prisiel v noci 03 a spal do 9.Potom ma zobral autom vybrať balíčky z Packety, na nákup plus som varila asi 2 hodiny.Vyvencil psa a ľahol si a spal 2 hodiny.Syn to zapichol do izby a čakal, že poobede ideme robiť stromček, lebo zajtra máme ísť k mame piecť.Je to ich aktivita všetko sa odkladalo, lebo bol chorý.Po obede som povedala, že

Strana
z5
radkaradix
20. dec 2022

Minuly rok k nam 23. dosiel svokor so svagrinkou, ako kazdy rok, a v ten den s nimi za zadkom sme aj varili, piekli, stavali stromcek, aj malemu v izbe maly stromcek, aj upratovali.. ehm.. tento rok som si dala pozor, darceky su davno nakupene, stromcek sme po rokoch kupili umely a uz svieti par dni, pecieme len 2 druhy kolacov, medovniky (uz su) a tento tyzden este spravim grilaz. Nakup jedla ma pod palcom muz, aj stedru veceru chysta on. Ja uz len rutinne upracem 22. a hotovo 🙂

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
autor
20. dec 2022

@h2 máme v dedine asi 5 odberných miest niektoré boli plné, tak som si to musela nechať poslať aj do vedľajšej dediny či do Packety, Alza boxu a postupne vybrať.Nemohla som si to poslať do prace nikdy neviem kde som niekedy v kancli, v teréne, vo firme 30 km ďalej.
Tak ten stromček sme v nedeľu povystierali a ešte nie je ozdobený🙂ale už idem vo Vašom mode veď do soboty času dosť.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Strana
z5