icon

Prehliadnuté narodeniny vnuka spôsobili rodinný konflikt?

9. jún 2024

Pred pár dňami mal syn narodeniny. Čakala som na telefonát alebo sms od svokrovcov s prianím, no nedočkala som sa. Večer, keď prišiel muž z práce som sa ho pýtala, či jemu volali alebo aspoň písali sms, no vraj nie. Neudržala som sa a sarkasticky som mu povedala, že to je teda od nich veľmi pekné. Začal si ich brániť že určite boli celý deň v záhrade a mali veľa roboty okolo domu. Pohádali sme sa, a od vtedy máme tichú domácnosť. Myslíte, že som to prehnala s tou poznámkou? No veľmi ma mrzelo že zabudli na narodeniny jediného vnuka.

Strana
z3
thoughtfulweirdo
10. jún 2024

Nerozumiem, prečo je polovica komentárov o oslave, či vy želáte k sviatkom, až keď vás oslávenec niečím pohostí? 😅

ivanakal
10. jún 2024

@thoughtfulweirdo nie ja nie. Ja som z tych, ktori zelaju hned.. Ale bohuzial su ludia, ktori toto robia. Preto som chcela ukazat autorke, ze niekto to povazuje za normalne, blahozelat az osobne.. A nech nerobi z komara somara.

belaanabela
10. jún 2024

@beronsche to máš dobré 👍 to dáš 💘😁👌

mantilka
10. jún 2024

Stane sa, bolo treba zavolať manželovi do práce aby im pripomenul. Alebo priamo im zavolať a povedať že ich pozývate na posedenie lebo dnes má narodeniny. Ak sú na dôchodku pletú sa im dátumy lebo nepoužívajú kalendár denne. Starí ľudia majú nárok zabúdať.

ljzozv
12. jún 2024

Sa mi páči 🤔, že na skonštatovanie, že starí rodičia sú "zlí", máme málo informácií od autorky.
Ale na to , že to prehnala a je v úvodzovkách "krava" , máme informácií už zrazu dosť 😏

jana_eyre_2
12. jún 2024

Ak si nezabudla ty nič sa nedeje 😉 kvôli tomuto sa hádať, prepáč to mi príde prehnané

milanemila
12. jún 2024

Podla mna nie je normalne, ze nezagratuluju vnukovi. Viem, ze dedko s babkou vzdy mali narodeniny aj meniny poznacene a vsetkym vnucatam volali. Nejaka poznamka by mozno vypadla aj mne ale urcite by som sa s muzom o tom nehadala, ved co mal povedat, ze ano moji rodicia su otrasni ignoranti alebo co si ocakavala? 🤷🏼‍♀️ evidentne nie je problem medzi vami iba tato jedna “nehratulacia” a teda v tebe sa nejake veci nahromadili.
Ale akoze moja svokra ani vlastnemu synovi nezagratuluje, takze ludia su vselijaki 🤷🏼‍♀️

nikiki29
12. jún 2024

No ja vám ženy neviem… čím to prehnala akože? Tou jednou sarkastickou poznámkou? Ja by som ju tiež utrúsila. Je to od nich fakt “pekné” že zabudli 🙄 a muž namiesto toho, aby podporil manželku, slepo obhajuje rodičov… 🤔

koniarova
12. jún 2024

Je úplne super,keď niekto založí tému a potom absolútne nereaguje. @autorka

jana_eyre_2
12. jún 2024

@nikiki29 tak asi sa nepohadali len tou ironickou poznámkou(podľa mňa to nebol sarkazmus), ale hádka bola dosť rozvinutá z oboch stran ak majú tichu domácnosť..

Ja sa s mužom často pohadam na blbosti, ale to sú také hádky že v druhej sekunde zabudnuté.. tak by asi dopadla.aj hádka ktorá by začala ironickou poznámkou o narodeninách.

nikiki29
12. jún 2024

@jana_eyre_2 lenže to my už nevieme ako hádka pokračovala, kto ako reagoval a či nevytiahli aj krivdy pomaly z predminulých Vianoc a čo hnusné povedal či nepovedal muž alebo ona.
Každopádne si aj tak myslím, že keby jej dal muž za pravdu, že si fakt spomenúť mohli, nemuselo to byť… aspoň ja by som to tak od môjho manžela čakala, beriem to ako uznanie mojich pocitov 🤷🏻‍♀️ U nás sa to tak bolo, keď zabudla moja mama. Pofrflali sme si spoločne a ďalej neriešili.

jana_eyre_2
12. jún 2024

@nikiki29 veď som povedala, že asi hádka bola dosť rozvinutá zrejme z oboch strán a v Tom je to preháňanie😉

nikiki29
12. jún 2024

@jana_eyre_2 jasne chápem 😊 ty to ani nikde nepíšeš… ale mnoho komentárov je tu takých, ako sa ona má ísť ospravedlniť, že to prehnala a že to je jej chyba a pod. Tak ja neviem na základe čoho ostatní píšu, že to ona (nie obaja, len ona) prehnala, keďže ak by to bolo len o tejto jednej poznámke, tak ja žiadne preháňanie nevidím 🤔

jana_eyre_2
12. jún 2024

@nikiki29 to súhlasím s tebou

daniela2629
12. jún 2024

@lily246 Maximálny súhlas! Nieje v poriadku ako sa zachovali a vyhovárať sa na záhradu a pod. už vôbec nekomentujem..Autorka mala plné právo povedať manželovi svoj názor, hlavne ak ju to veľmi trápilo..Kto nezažije ozaj nikdy nepochopí..
Milá autorka, synčekovi prajem dodatočne všetko najlepšie k narodeninám 🤗❤️

Strana
z3