Prehnaná reakcia
Ahojte.. potrebujem zensky pohlad na vec. Cez internet som sa stretol s jednym dievcatom. Vsetko bolo v pohode. Stretli sme sa druhykrat, tretikrat. Medzi prvym a druhym stretnutim bola cca mesacna pauza, pocas ktorej som sa stretol s inym dievcatom. Tiez z internetu. Bolo fajn, rozumeli sme si, akurat ona uz dalsie stretko nechcela a ani sme si uz nepisali. Uz som sa stretaval len s tou prvou. Na tretom stretnuti sme si obaja vyjasnili, ze sme si sympaticki a ocakavane od toho viac casom. Kratko po tomto stretnuti som sa vsak nejako dostal k debate, kde som spomenul to stretnutie s inym dievcatom a ze sme si rozumeli a sam by som si s nou vedel nieco predstavit, keby chcela aj ona. Ale nechcela, takze to bolo jedno. Na to sa ona velmi nahnevala, vraj ju to sklamalo a nemala pocit, ze som taky, ze hram na viac stran. Rozlucila sa a vsade si ma blokla. Je to podla vas normalne? Ved vtedy sme sa este len tak stretli, nevedel som, ze z toho noze vzist nieco viac. Ako by ste reagovali vy ako zeny na jej mieste? Bolo to prehnane od nej?
bola to prehnana reakcia. ved ste sa len par krat stretli,nechodili ste spolu.nic ste si neslubili... a teraz si predstav ze to bude tvoja priatelka,casom manzelka...co potom bude za sceny? porozmyslaj a pohladaj este inde 😉
@dorinecka45 Ale to už nie je na ňom, aby to ešte zvážil, či ju chce. Ona nechce jeho. Snáď sa chlapec poučil, čo sa ženám hovorí a čo nie.
Dobra priucka. Dufam,ze sa z nej poucis
@h2 pozri ak sa nejaka zena rozhodne stretnut sa s niekym z internetu, zo zoznamky, tak si hadam nemysli ze sa stretne len s jednou.ty si vies predstavit, ze si zalozis profil na zoznamke a pojdes von s prvym co sa ti cez pismenka pozdava a ostatnych hned po prvom rande opdises s tym,ze ty uz si zadana? to ako fakt? a je uplne jedno ci ci pisali tyzden alebo pol roka a ci to bola zoznamka alebo ine forum.
@dorinecka45 Ale tu nejde o to, ze sa stretol s inou. Ale že tejto povedal, že chcel inú, rozumel si s ňou a chcel byť s ňou, ale ona ho odmietla. Takže preto je teraz s touto. Čiže, keby ho tá druhá chcela, bol by s ňou, ale keďže ho nechce, "uskromní" sa aj s touto. Chápeš?
@dorinecka45 no neviem 😁. Mne napr. bolo blbe si s niekym pisat a napísať mu po čase,že píšem len jemu,ak sa má pytal a popri Tom som si mala písať aj s inými 🤭. Chlapec si proste otvoril viacero dverí a ešte sa k tomu priznal,čo nemusel 🤦😆
@dorinecka45 Ešte by sa dalo, keby jej povedal, že sa stretol aj s inou, ale tá jej nesiahala ani po päty a preto sa on sám rozhodol, že chce byť len s touto. Ale takto jej vlastne povedal, že je len náhradníčka.
@h2 jasne ze chapem, moj znamy sa takto dokonca ozenil chcel babu,ona jeho nie, povedala to svojej kamoske, ze je to dobry chalan, ake ze ho nechce.tak ci s nim nepojde von.kamoska isla.uz su spolu 16 rokov a z toho 6 rokov manzelia.nevidim na tom nic zle, len problem je, ze si zeny stale myslia ze len ony maju pravo si vyberat.
@zuzanazu85 lebo baby to nerobia ze? len chlapi si vyberaju ze? ja si myslim ze uprimnost je fajn.
No vidíš, nabudúce budeš vedieť, že v niektorých veciach je lepšie mlčať. :D Blokla ťa, pretože chcela samu seba ochrániť pred sklamaním, nečudujem sa jej. To je také isté akoby si šiel na pohovor a povedal si, že viete, dostal som ponuku aj z inej firmy, ale tam ma nevzali, tak aj vy ste dobrí. Ver mi, že by sa ti viac neozvali.
@dorinecka45 To ale nie je o tom, kto má a kto nemá právo si vyberať. Ani keby to bolo opačne, by to nebolo správne. Keby mu ona povedala, že chcela iného, ale ten ju nie, tak preto išla aj s týmto, hoci toho druhého by brala radšej. Takéto veci sa proste nehovoria.
@dorinecka45 jasné,že robia,to nevravím. Ale potom si treba pamätať aj mená,keď už sa hrá na všetky strany 😁
ono to, všetko zlé je na niečo dobré, buď rád, že sa to samo vyriešilo, lebo mať vedľa seba ofučanú ženskú je na povraz, tá by bola ofučaná za každú maličkosť.
@h2
@zuzanazu85 bbay kazdy to tak robi ked mu to nevyjde s vysnivanou,vysnivanym.. to ci to u prizna alebo nie je vecou uprimnosti. ved ani my urcite nie sme prvou volbou nasich muzov.podaktore ano,ale vacsina nie.sak nebudme naivny,to ze nam to chlapi nepovedia neznamena ze to tak je.ved nemame 15 rokov predpokladam.ale tak niektore su este spiace princeznicky a chcu byt jedine,vyvolene atd ale take majunasi tazky zivot, a takisto aj ludia okolo nich.aby ich nedajboze neurazili niecim.ja som pragmaticka,mne to neva 🤷
@dorinecka45 situacia, ktoru opisujes ty, je predsa uplne ina..
Nechapes, ze tu vobec nejde o stretavanie. To je hadam dievcatu uplne jasne, ze sa mohol stretnut s x inymi..
Tu ide o to, ze typek jej vlastne povedal, ze vies co, povodne som chcel som inu. Ta ma nechcela, tak aj ty si mi dobra, co uz...
A co by sa stalo, keby si to ta, co ho nechcela, rozmysli?
Ani ja by som dobrovolne nehrala druhe husle, dakujem, sebauctu mam... 🙂
@dorinecka45 to či som alebo nie som prvá voľba môjho partnera podľa mňa nikdy nezistím a ani po tom nepátram. Tu ide ale o ten takt, že keby mi vo fáze randenia povedal, že bol som von aj s inou, chcel som ju, ale ona nie, tak si tu ešte ty...vtedy by mal smolu aj u mňa. Veď kľudne mohol chcieť inú to mu nikto neberie, ale mal byť zo slušnosti k tej druhej ticho.
@dorinecka45 Ty tomu nerozumieš. Respektíve, píšeš o dvoch rôznych veciach. A ja už neviem, ako ináč ti to vysvetliť. Tak to nechávam tak.
@dorinecka45 ty riadne pleties hrusky s jablkami.. 😂
Ak ma chlap vztah a ten nevyjde, lebo on dostane kopacky a nasledne si najde partnerku, je predsa ina situacia, ako ked ma naraz "rozrobene" dve a jeho volba nevyjde, tak sa uspokoji s nahradou...
Pocula si napr. o tom, ze je vhodne stary vztah ukoncit, az tak zacat novy?
Lebo ked este tuzis po ex, tazko ti novy vztah vyjde..
@beronsche
@sari24 medzi prvym a druhym stretnutim bola mesiac pauza,vtedy sa stretol s dalsou.potom bolo 3tie stretnutie kde si vyjasnili ze su si sympaticky a nieco by mohlo byt.no zial chlapec bol uprimny a povedal co sa stalo v tom mesiaci podotykam po ich prvom stretnuti.po prvom.slovom PRVOM, cislovkou po 1. ... to snad nebolo randenie,chodenie.
@beronsche a ty ked ides s niekym prvy krat von tak to povazujes za vztah? ved si ten pribeh precitaj este raz
Tak prvá ,ktorú si reálne chcel ťa odkopne...a keď to teda nevyšlo ozval si sa tej druhej...veď lepšie ako nič...a toto povieš tej babe do očí?že je to iba z núdze cnosť...lebo keby ťa chcela ťa prvá..o túto ani nezakopnes...ty si fakt prípad...a cudujes sa,že jej to vadí?veď keby si jej len povedal,že ok stretol som sa medzičasom ešte s jednou babou..dá sa to pochopiť..neboli ste vo vzťahu..žiarliť nemá prečo....ale splechnut jej do tváre,že si ju chcel...no ona ťa odkolavtak si sa jej teda ozval????
@dorinecka45 opakujem, nejde o stretnutie.
Ide o to, ze chlapik dievcatu doslova povedal, ze bol tou druhou ocareny a keby ho ona chce, tak nema sancu. Inymi slovami samozrejme, ale vyznam je jasny..
Nechapem, ze to nechapes. 😁
Ten vztah spominam kvoli tvojej argumentacii, ze vacsina zien tu, nebola prvou "volba" ich muzov, cim mozes mysliet len predchadzajuce vztahy...
Autorovi prispevku odporucam si najst taky typ zeny, ako si ty..
@beronsche ok sak ja som odpovedala chlapcovi,opytal sa na nazor zien, a kedze mam maternicu a porodila som dve deti, tak sa ako zena aj citim a stotoznujem sa zo zenskym pohlavim.len aby bolo jasne.vy mate iny nazor a tiez ste ho predpokladam ako zeny uviedli.tot vse ;) sak vy nemusite suhlasit so mnou.
@dorinecka45 toto je diskusia, tak sa diskutuje.. To robim.. Neviem, preco sa citis dotknuto.. Aspon mam po tvojom poslednom prispevku taky pocit, ze som sa ta niecim dotkla, co nebolo mojim zamerom.. 😉
@beronsche nie,nedotkla si sa ma.len nechapem preco ste na mna hned 3 zautocili ako keby som hovorila za cele zenske pokolenie.ci tu je akceptovany len jeden nazor aby sme sa potom mohli potlapkavat po ramene ake sme vsetky super? sak chlapec aspon zisti ze su aj ine typy zien s inymi nazormi.ked mu 30 bab napise to iste tak ano, uznavam ze je to spolocensky alkceptovatelnejsi nazor a tudiz sa pravdepodobne stretne s typom zeny ktoru opisal, ale existuju aj ine nazory.
Ženy neznášajú rozohrávanie na viac strán. Bodka.
A načo si jej to vytáral ? Čo máš 15 rokov ? Myslíš, že ženy zaujíma, kde si zasunul ?
@dorinecka45 adresujeme ti prispevky, lebo mame iny nazor... co je na tom zvlastne? A nevidim ziadne utoky, kde su?
Celkom ma zaujima, ako si ty predstavujes debatu, kde maju ucastnici uplne rozdielny nazor, ked oponovanie vnimas ako utok..
No a to, ze tu ma vacsina rovnaky nazor znamena len jedno, a to, ze vacsina uzivateliek, kt. sa rozhodli prispiet, ma nahodou rovnaky nazor, nic viac, nic menej... Potlapkavanie po ramene tu tiez nevidim... To mne pride ako take urazene fabulacie, taketo poznamky. 😉
@dorinecka45 nemám pocit, že by tu niekto útočil, normálne sa diskutuje.
Pointa toho celého je, že tie omáčky o tom ako bol očarený druhou mal vynechať. Načo to je dobré? Je úplne ok, že ak medzi stretnutiami bola mesačná pauza, tak že sa stretol aj s druhou, na tom ja osobne nevidím nič zle. Ale prehnaná úprimnosť je občas na škodu. Mne napríklad liezlo na nervy to, keď mi ex v začiatkoch randenia vykladal ako miloval svoju bývalú. No tak super, to je taký vhodný štart do vzťahu. Sú to vety, ktoré môžu druhú stranu odradiť. Každý chce byť číslo 1. Ak ty nie, tak ti fandím. Väčšinou som sa stretla aj u mužov s tým, že sa chcú cítiť výnimočne.

Vyznelo to tak,že keď nechcela tá druhá bude ti dobrá aj tá prvá 😂 tiez by som sa urazila