Prekliatie alebo len zlá karma?
Ahojte žienky,
Pre chlapa sú tieto veci zvyčajne španielska dedina. Pred niekoľkými dňami som bol s kamarátmi na rozlúčke so slobodou v Prahe. Po tom, ako som jedného z nich odniesol na hotel som sa vracal za ostatnými do klubu a po ceste ma zastavila cigánska kurtizána, ktorá mi ponúkala svoje služby. Odmietol som ju s tým, že som šťastne zadaný, ale bola neodbytná. Nemal som ani hotovosť, aby som jej čosi strčil do paprče a odišiel preč, tak som sa jej zo srandy spýtal, či neberie kartu a na to po mne zbliačala niečo v jej reči, tak som sa zvrtol na päte a išiel preč.
Problém nastal druhý deň ráno. Odvtedy mi je dennodenne na odpadnutie, všetko mi padá z rúk a všetko rozbíjam, čo je dosť nebezpečné jednak v práci a druhak s deťmi... Miestami sa cítim, akoby som ani nebudem ani nebol vo svojom tele. Skúšal som tie klasiky, ako si prejsť spodným prádlom po tvári, ale absolútne nič nepomohlo. Viete mi prosím Vás nejako poradiť? Už fakt neviem, že čo robiť a bojím sa, že mojim stavom niekoho ohrozím.
Ďakujem za každú radu.
🤦🏻♀️ To nestačí, len si spodným prádlom prejsť po tvári. Treba mať slipy na ksichte celý deň, alebo podľa potreby aj dlhšie.
to nebolo zaklínadlo, pravdepodobne ti po cigánsky dobre vynadala do lakomych a chudobnych kktov 🙊
@h2 ale hlavne ocurane :D ako sa pri detom zarucene hovori, ze uroeknutie vyriesia ocurana plienka 🙈
Prosim ta never na take bludy...vypusti to z hlavy a zacni sa sustredit na svoj zivot...moze to byt unava, pozostatky drog v alkohole...prekliatie?...nic take neexistuje, max. tak v tvojej hlave.. takze vypustit bludy z hlavy a normalne zit
Cigánska kurtizana 🤭
@kharn pozri, ak takým veciam veríš (prekliatie, zlá karma), tak nabehni do kostola a poraď sa s farárom, alebo s nejakým internetovým odborníkom, určite sa aj tu v diskusii nájdu nejakí, ktorí "zažili to isté a toto a hento im 100% pomohlo". Ja na takéto neverím, čiže v prvom rade by som riešila dr., či sa mi nerozbieha nejaká choroba, alebo prečo som zrazu taká nemtavá. 🤷. A ak tam nič, tak by som sa skúsila viac koncentrovať na to, čo robím, aby mi jednoducho riad z rúk nepadal, atď. Odpadávanie - jednu kávu navyše, alebo viac vody piť, alebo si aspoň kúpiť tlakomer a zistiť, či tlak je ok, atď. atp. Nikto to rád nepočuje, ale každým dňom sme žiaľ starší 😉. Keď bola napríklad korona a očkovanie, každý problém zapríčinila určite korona a/alebo očkovanie, v žiadnom prípade to nemohlo byť dôsledok dlhodobého životného štýlu či starnutia... 😁
@milanemila Ja by som pre istotu odporúčala očúrané, aj osraté. Čím viac, tým lepší efekt.
Kup si cistec
To treba ocikanou plienkou, ak nemáš, pošlem ti, momentálne ich mám plno 😄
A teraz srandičky bokom, tiež neverím na prekliatie, prikláňam sa k názoru dať sa vyšetriť, tlak, ekg, krvny obraz...môže to byť nádor (bodaj by nie) 🙏 prajem pevné zdravie

No, v tej Prahe bol len alkohol? Alebo aj iné látky? 😂