Prepis podielu domu
ahojte,
ked sme pred 10rokmi kupovali s vtedy este s priatelom dom, tak ja som mala viac uspor aj moji rodicia mi financne s kupou pomohli a tak to vyslo,ze sme si ho kupili v pomere 4/5 ja a priatel 1/5. Nasledne sme sa zobrali, mame 2 deti, ale manzel chce aby sme sa podielovo vyrovnali, teda aby bol dom pol na pol. Ja kus vaham. Nemame sice ziadne vazne problemy, je dobry manzel aj otec.
Je pravda, ze teraz on o kus viac zaraba, ja som bola cca 5rokov na MD/RD, ze on velmi vela veci v dome porobil pri rekonstrukcii svojpomocne.
ako by ste to riesili vy?
Nie a nech si každý myslí co chce.Myslis, že je reálne, že tam vložil toľko čo si dala ty na začiatku?Prečo na tom trvá?
Povedala by som mu ze ok, ze teda dame dom napisat pomerom ako sa kto podielal na teba, muza a tvojich rodicov...nech je to naozaj spravodlive. 😏
toto ue velmi nestastne cele ja by som poradila jemu kedze on je teraz v opacnej sitacii ako pri kupe domu aby s on kupil nehnutelnost sam a vynal si ju z BSM a zveladoval si aj on svoje lebo co ak nahodou a skonci s holym zadkom o to co do nej bude investovat bude investovat menej do tvojej nehnutelnosti
Obaja ste divni,vobec sa nespravate ako ludia ktorych spaja laska.Obaja len kalkulujete.Dovedie vas to k obrovskym hadkam.

Nechaj to tak mysli na seba nevies co bude zajtra ... vysvetli mu ze na papieri to ostane ako to je ved je to len papier... never nikomu v tychto veciach